Ingrid Barbaren

Ingrid: "Jag har haft Bon Jovi på hjärnan i flera dagar nu..."
Jobbarkompis: "Usch då!"
Ingrid: *Halshugger jobbarkompisen.*

Gott nytt år!



Dagens låt: Samma som igår.

Upp till kamp!

Idag när jag parkerade min cykel på stan så gick det ett demonstrationståg genom centrum. Det var mot Israels förtryck av Palestina och kriget i Gaza. Jag blev så nostalgisk! Har inte demonstrerat på typ fyra år, men det fanns en tid då jag var ute och demonstrerade varenda helg, åkte till Stockholm till och med. Det var precis när USA gick in i Irak, och jag och Sindy startade Elever Mot Krig, här i Uppsala. Är fan riktigt stolt över vad vi gjorde då. Lyckades ju få med oss massor med elever från högstadiet och gymnasiet, ordnade möten och grejen. Jag och Sindy fixade dessutom SJÄLVA flera demonstrationer här i stan, som vi betalade för ur egen ficka, och vi fick faktiskt med oss riktigt många. Tror jag har bilder på nån av dom hemma hos mamma och pappa. Sprang runt där med megafoner och grejer. Engagerade oss en hel del i Palestina-frågan också, men dom mötena hölls av folk i Stockholm. Plankade på tåget varenda gång. Hur mycket pengar har man när man är 14-15-16 liksom? Nån gång gick vi fackeltåg mot rasism också. Överhuvudtaget är det kul att engagera sig för något man tror på. Men när skulle jag hinna med det nu? Ska bli bättre på att hålla mig uppdaterad dock. Hade jag vetat hade jag kanske gått med i dagens fackel-/demonstrationståg. Men det kommer väl flera tillfällen. Folk lär ju aldrig sluta vara arga över saker och ting.

Jaja, jag är helt sjukt trött. Väntar på att klockan ska bli tio så att det är okej att somna. Ska ta mig en sömntablett också så jag verkligen somnar också och inte bara ligger och vrider mig i sängen, som jag så ofta gör. Nu blev klockan tio! Gonatt!



Dagens låt:

Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive


Nyrökt böckling

Jag luktar askkopp. Jävligt mysigt. Själv har jag dock inte tagit ett enda bloss (jag bara hostar som en tbc-sjuk när jag försöker röka), utan det är en viss annan person som tycker det är trevligt att röka inomhus. Inte i mitt hem såklart, det är dödsstraff på det, men i sitt eget hem. Blev uppringd strax före halv fyra imorse. Satt hemma och glodde på Criminal Minds, hade inte orkat gå ut under kvällen, var helt slut efter jobbet och för lite sömn. Telefonen ringer, Tommy Nilssons underbara röst strömmar ur den. "*Censur* hem" står det i displayen. Jahaja, svarar:
I: "Det är Ingrid?"
P: Tja, komma hit på efterfest?"
I: "Har inte festat alls ikväll."
P: "Aha... Men kom hit? Det kommer lite mer folk också."
I: "Ja okej, men då måste jag duscha."
P: "Duscha NU?!"
I: "Kan jag cykla iväg till dig såhär dags så kan jag väl ta en dusch? Jag ringer sen."
KLICK!
När jag kommer dit sitter lägenhetsinnehavaren med en öl i ena handen, och en cigg i andra, och glor på film i halvmörkret. Sunkigt? Ja en aning. :P När det sen kom dit fler rökare blir det lite mer livat, men luften förbättras knappast, även om balkongdörren står på glänt. Tror fan jag var den enda som inte satt och rökte där. 6 andra personer satt och bolmade och bäddade in lägenheten i en mysig doft av cigarettrök. Fan vad glad jag är att jag aldrig började röka. Fyfan för att behöva gå runt och lukta såhär hela tiden. Försökte vädra min tröja lite när jag var över hos mamma och pappa, som råkar bo i samma område, men det gick inte speciellt bra. Bara att slänga i tvätten. Jävla skit. Min nya och nytvättade, asmysiga luvtröja som jag fick i julklapp. Jaja, hursomhelst så var det en trevlig morgon. Vaknade vid typ halv ett och drog till mamma och pappa och åt upp deras mat och drack upp deras kaffe. Trevlig dag såhär långt, även om jag är en smula trött.

Tror jag ska göra ett försök att skriva lite på mitt PM nu. Går det inte så får jag väl ta en powernap först. Eller, först av allt ska jag nog duscha, för mitt hår luktar skorsten. Tjipp!



Dagens låt:

Sebastian Bach - Angel Down

Julafton?

Så var det julafton. Ska strax hem till mamma och pappa, och sen ska jag vidare till V-Dala för pubens julfriande. Ska bli kul med något nytt. Att fira lite med kompisar också istället för bara familjen. Har lite smått bråttom, så får bli mer en annan gång. Kanske imorgon innan den stora juldagsfesten på kvällen? Om jag hinner. Kommer nog vara småbakis och ska dessutom tvätta. Jaja. Vill hursomhelst önska alla mina vänner en jättegod jul! Inga nämnda, inga glömda. Känner du dig träffad så är du antagligen en av dom jag tänker på. Vill också passa på att säga ett stort grattis till min kompis Elin vars pojkvän friade till henne i lördags. Grattis Elin! Och grattis Thomas med såklart. :)

God Jul!



Dagens låt:

Children Of Bodom - Downfall


Hjälpa mig?

En tråkig fredag? Ring mig vid två- (14-) tiden så får du chansen att väcka mig! (Alla som väckt mig vet att det är en upplevelse!) Men nu ska jag sova! Skall imorgon förklara läget (nej, jag har inte sovit "borta"). Dagens låt? Orkar inte. Lyssna på Skid Row bara, det kan aldrig gå fel! Mornin'!
Ps. Jag skojar inte! Om du läser detta så ring och väck mig! Det är faktiskt viktigt för en gångs skull!

Terminens sista teologpub

Igår var det terminens sista teologpub på Uplands (ja, det stavas faktiskt med ett P). Gänget från A-kursen kände sig lite coolare än dom andra (eller så var det för trångt) och satte sig vid ett eget bord i rummet längst in. Mycket trevlig kväll med trevligt folk. Jag höll mig till vatten och pommes. En måndag är ju trots allt en måndag. Alexander körde också på vatten, men det har ju knappast hindrat honom från att spexa till det förr. Så han fixade sig, med hjälp av kårleget, en lina salt och drog in i näsan. Allt fångades på film och kan beskådas nedan.




Kanske inte det smartaste, men kul var det! Alex var tvungen att gå och snyta sig en lång stund. Vi har så kul på våra klass-happenings!



Kom för övrigt nyss hem från jobbet. Gick ganska fort att jobba idag, och det var ju skönt. Jag fick dock alltför välbekanta känningar av konstant pissnödighet (även om man pissade för tre minuter sen nivet?) och köpte snabbt 4 liter apelsinjuice av vilka jag bäljade i mig en halvliter. Det gör fan alltid susen. Det blir mycket jobb den här veckan. Jobbar på V-Dala på torsdag och fredag, på Ica på lördag och på V-Dala igen på söndag. Av detta kan man alltså förstå att jag är luspank. Och måste köpa julklappar. Bara tre stycken, men ändå. Till mina kompisar: Ni får inga jävla julklappar! Så ni behöver inte/ska inte köpa några åt mig. Julen är tillräckligt jobbig utan att man ska behöva kuta runt och köpa en massa skit till folk. Är man pank är det extra drygt. Ska jobba på V-Dala på julafton, så lite julfirande blir det väl, fast inte så mycket med familjen. Ska i alla fall käka med dom nån gång på eftermiddagen, så morsans julmat blir det minsann! Det är en av dom få positiva sakerna med julen. Maten!



Appropå V-Dala; Imorgon är det personalfest där! Ska bli hur kul som helst! Jag avviker dock efter en stund och beger mig hem till Alex för lite julfestligheter med klassen. Där stannar jag dock inte heller så länge, utan jag fortsätter till Etage där det är årsfinal i karaoke! Vem ska bli årets karaoke-mästare? Spänningen är olidlig! Det kommer bli en intensiv men rolig kväll imorgon! Tror dock att någon kommer få hålla upp mig inne på Etage så jag inte dråsar omkull efter all gratis-alkohol på V-Dala (och groggen som Alex har lovat att jag ska få, bara jag dyker upp på klasspartyt). Joel har anmält sig som frivillig. Ska dock försöka kunna ta mig hem själv. Det är liksom målet med kvällen, att kunna ramla hem utan hjälp. Tror det kommer lyckas eftersom jag inte har råd att dricka något inne på Etage. Om jag inte får mitt nya bankkort imorgon vill säga, så att jag kan ta ut pengar. Det jag har nu har blivit helt avmagnetiserat och tydligen läser inte dom sabla bankomaterna chipet (vafan ska man ha chip i kortet om det inte gör någon nytta?!) så jag kan liksom inte få ut några pengar. Jag hatar dom där magnetremsorna! Hursomhelst, utan kortet imorgon blir det vatten inne på Etage. Tror dock att det kan vara en bra idé efter kvällens tidigare festande. :P

Nu ska jag sova. Har seminarium imorgon. Tog mig just en Stillnoct (insomningstablett) så snart däckar jag. Gonatt!



Dagens låt:

Journey - Lights


CHILDREN OF BODOM!

Ett viktigt OBS: Jag har just köpt min biljett till Children Of Bodom den 27e februari på Tyrol i Stockholm! Dessutom spelar Cannibal Corpse också och det är ju en bonus som heter duga! Husman köpte sin biljett ungefär 5 minuter efter mig, så nu är det spikat och klart. Jag och Elin kommer den 27e februari 2009 att ta oss till Stockholm för att, ännu en gång, skåda det fantastiska bandet Children Of Bodom! Fyfan vad kul det ska bli! Jag längtar!

Dreggel!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Cp-filmning

Som många kanske vet är jag enormt fotbollsintresserad. Och jag har, som majoriteten av fotbollsvärlden, ansett Gilardinos berömda filmning (se nedan) som den absolut fulaste, töntigaste och mest korkade någonsin. Han fick å andra sidan gult kort för spektaklet så ingen skada skedd. Men nu surfade jag just in på Aftonbladets hemsida, och överst på sidan fanns en rubrik som löd: "Se tidernas värsta filmning", och undertexten påstod att den var värre än Gilardinos. "Upp till bevis" tänkte jag och klickade på filmklippslänken. Dom hade fanimej rätt! Det är dessutom såpass illa att snubben får straff för det hela. Hade jag vart domare hade han minst fått straff, och hade jag varit linjedomare hade jag direkt påpekat för huvuddomaren att det var en solklar filmning. Dock har spelaren, som jag tyckte mig höra hette Acuña (eller annan stavning som uttalas sådär) blivit avstängd i Colombia (matchen var i colombianska ligan). Dessa jäkla filmningar. Ska du filma kan du väl göra någorlunda "snyggt". Detta är bara åt helvete.



Gilardinos klassiska filmning.





Den nya ettan på listan över fulast filmningar ever.


Ja ni ser ju eländet själva. Hade dock funnit mer humor i det hela om han inte fått straff. Tycker förbannat synd om motståndarna. Men dom får väl trösta sig med att idioten blev avstängd. Jag vet dock inte hur länge. Nu ska jag sova middag en timme eller två. Det har varit en jobbig dag hittills.



Dagens låt:

Children Of Bodom - Tie My Rope

Ännu mer mättad på religionshistoria

Så satans less på dessa jäkla världsreligioner och deras historia.
Nu är det i alla fall färdigpluggat inför den här tentan. Nu får det gå som det går. Imorgon klockan nio är det dags. Fyfan.



Igår var jag ute och rännde en sväng med Joel. Först myglade jag in honom på V-Dala där vi käkade, drack öl och spelade massa flipper. Jag vann en gång. Sen hörde Elin Svensson av sig och ville att vi skulle komma till Etage, vilket vi hade tänkt i alla fall så vi traskade dit. Det var en rolig kväll, även om jag inte kände att jag hade pengar nog att unna mig en öl. Joel lånade mig två öl. Han får tillbaka dom sen. :P Joel, som för övrigt blev inspanad av en riktigt het dam, eller INTE! Haha, ultra-desperat milf som åt honom med blicken. Jag hade extremt roligt åt det hela. Dock var det inte i närheten lika roligt som när Cajo skulle sjunga Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be. En full brud, som klängt på ungefär alla sångare under kvällen, gick lite över gränsen när hon skulle klänga på Cajo. Tror fan inte det var långt ifrån att hon drog ner jeansen på honom mitt på golvet. Cajo såg både road och besvärad ut. Någon som däremot enbart var helt otroligt road var Ingrid Tiscornia. Jag dog ungefär 20 gånger av skratt! Jag låg ner över bordet och asgarvade, sådär som ni som känner mig vet att jag gör. När låten sen var slut och applåderna (och dom "normala" skratten) dött ut så hördes fortfarande mina skrattattacker från mitt ansikte begravt i mina armar på bordet. Jävlarihelvete vad roligt det var! Nicks kommentar: "Eh, ja dom tycker alltså att det var bra sjunget!" En småfull Cajo kom fram och hotade (på låtssas men ändå) med en käftsmäll, men jag kunde verkligen inte sluta skratta. Kvällens höjdpunkt, absolut! I alla fall av det som hände på Etage. Jag kan ju säga som så att jag inte sov hemma sen. Men det är en historia endast för invigda.



Nu är det sovdags så man klarar av tenta-helvetet imorgon bitti. Denna jävla tentaångest!
Natti!



Dagens låt:

Led Zeppelin - D'Yer Mak'er

Mättad på religionshistoria

Omtenta i religionshistoria på fredag. Jag och Parjin har nu stenhårt gått igenom Islam, Judendomen och halva Buddhismen. Jag är så trött på det! Men jag ska fanimej klara den här tentan! Annars vet jag inte vad jag gör. Jag SKA SKA SKA! Jag ska plugga röven av mig imorgon. Skippar föreläsningarna och begraver näsan i religionshistoria tillsammans med Parjin. Men för dagen får det räcka. Jag ska till V-Dala och spela flipper. Mycket roligare!

Världens häftigaste macka!
(Jag och Jacob ska göra en varsin sån någon gång.)



Dagens låt:

Skid Row - Livin' On A Chain Gang

Förkyld!

Så har man blivit förkyld igen. Eller, förkyld har jag ju vart hela terminen, men nu har det blivit värre igen. Och jag vet nog vem som är ansvarig. Vem som har smittat ner mig. Joel din get! Ge fan i att gå runt och sprida baciller överallt! ;P Inte som att det går lättare att plugga när man sitter och hostar också. Dock undvikit snuvan än så länge. Jag hoppas att den uteblir helt.

Det räcker för stunden. Jag ska försöka få tag på någon att luncha med, ifall inte pappa svarar på mobilen. Att luncha med pappa är bäst, då betalar han. :P Hursomhelst så skriver jag eventuellt när jag kommer hem från jobbet ikväll, annars får ni hålla er till tåls tills en annan gång.



Dagens låt:

Skid Row - Wasted Time

Egentligen...

...så är jag alldeles för trött för att blogga nu. Har jobbat i puben ikväll och känner att jag bara vill sova. Men har man lovat så har man. Det var hursomhelst rätt trevligt idag. Inga fyllon på pubrunda och lagom mycket folk. Jag åt asmycket mat för jag hade ju inte ätit på ett dygn, som vanligt. Måste skaffa mig bättre matvanor känner jag. Och så flipprade jag en del. Jag älskar flipper! Även fast jag är hur usel som helst, så är det skitkul.



Igår var det glöggkväll med några från klassen hemma hos Alexander. Vi drack glögg, åt saffransgifflar och Martins hemgjorda marsipangodis, och tittade på världens ekligaste film: Nekromantik 2 (även om ettan inte är så jävla mysig den heller). Vissa gömde sig bakom kuddar hela filmen. Jag, som anser mig vara JÄVLIGT äckelmagad, tittade bara bort ibland. Har sett filmen förr. Fattar dock inte varför jag ser den igen? Fullständigt vidrig. Martins kommentar: "Osmaklig." Inte en överdrift. Men det var i alla fall en trevlig afton. Vi avrundade med Family Guy och TouTube-klipp, så man var inte lika äcklad när man gick hem.

Nu ska jag krypa ner i bingen och SOVA. Jag har full rulle hela dagen imorgon. Först föreläsning och sen jobb på ICA, och däremellan tänkte jag sitta i bibloteket och plugga inför min omtenta som jag har på fredag. Jag behöver sömn! Natti!



Dagens låt: Se föregående inlägg (klockan är visserligen några minuter över tolv, men jag orkar inte hitta på en ny).

ARGH!

NÖJD NU JOEL?! ;D

(Ska snart till jobbet (V-Dala) så jag skriver mer inatt när jag kommer hem.)



Dagens låt:

Skid Row - Beat Yorself Blind

Ett mirakel!?

Gud kanske finns ändå? Husman har mirakulöst blivit frisk! Eller, mindre sjuk i alla fall. Strax före spöktimmen ska vi ses på Etage. Det kommer bli guld! Och snart kommer Linnea, Tessus och company hit! Woah!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

"I hate dolphins!"

Det klargjorde Alexander klart och tydligt igår under en föreläsning. Jag är beredd att instämma. Lite väl överskattade djur, huh? Jävla Flipper!
Något annat jag hatar är att min Husman har blivit sjuk. Så sjuk att hon antagligen inte kan följa med ut ikväll. VAFAN?! Varför hatar Gud oss? Här gör vi upp världens planer, vi skulle äta fet pizza till exempel, så ser någon ond makt till att göra Elin sjuk. Det är fan inte okej. Vi som hade bunkrat upp med vin och vodkamix och grejer. Och öl och hårdrock. Neeeej! Varför just idag? Ååh, jag blir så ledsen för Husmans skull, och för min egen, för jag hade verkligen sett fram emot detta. Jaja, Tessus med följe kommer i alla fall förbi, och det var ju ett rejält tag sedan så det ska bli kul. Men just det där att jag och Elin hade gjort så storslagna planer som nu antagligen går i stöpet gör mig så arg och ledsen. Men jag håller tummarna för ett snabbt tillfrisknande, för hennes och alla vårs skull.



För övrigt så hade jag rätt i att Joel skulle skulle vara snabb med att läsa föregående inlägg. Duktig!
Nu ska jag få tummen ur och gå och tvätta. Mina Skid Row-jeans bland annat. Jag har inte mycket kläder kvar att leva på. Och jag tänker fan inte gå näck ikväll! Det känns som att jag skulle frysa då. Och få en del obehagliga blickar. Och eventuellt bli arresterad. Nej, jag måste verkligen tvätta. Sen ska jag hem till mamma och pappa en sväng. Jajamensan!



Dagens låt:

Skid Row - 18 And Life


Min födelsedag...

...är egentligen nästan 3 månader bort, men med min förmåga när det gäller planering är det lika bra att börja fundera på det hela redan nu. Jag gillade upplägget jag hade sist, jag tror det blir något liknande till min 21-årsdag. Alltså förfest här hemma med ett gäng, och sedan Etage där flera kan möta upp med oss. Problemet är ju bara det att jag bor så litet och inte kan bjuda in alla jag skulle vilja på en förfest. Känner du att du är en av dom lyckliga som ska få vara med? Då tycker jag inte att du ska vara blyg, utan helt enkelt säga till! Och om du var med på min 20-årsdag så kan du ju såklart räkna med att du är välkommen igen! Det var hur kul som helst!



Igår så sa Joel att han tyckte min blogg var bätte än Blondinbellas. Jag vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller förolämpning. Förolämpningen skulle då ligga i att någon ens tänkte tanken att Blondinbellas blogg skulle vara bättre än min. Känner att det är ganska självklart att min är bättre. :P Joel är förresten antagligen en av mina trognaste läsare. :P Han har förmodligen läst det här ens innan jag har hunnit klicka på publicera-knappen. Men det är ju faktiskt bara jättepositivt, för det innebar ju att jag fick lunchsällskap igår. Dock var den måltiden det senaste jag åt, och det var ju snart ett dygn sedan, så jag är ganska hungrig. Har ingen tid att äta mellan föreläsningarna, dom håller på från 12 till 16, så tror jag stannar nånstans påväg till skolan och köper en burgare eller nåt i den stilen. Var längesen jag åt på Burger King, och det är ju faktiskt bland det godaste som finns!
Ikväll ska jag jobba i puben också för första gången på jag vet inte hur länge. Ska bli rätt kul måste jag säga. Och jag har faktiskt fått en del sömn inatt så det kommer nog gå bra. Glömde dock ta mina nyutskrivna sömnpiller igår innan jag skulle sova så hade kanske kunnat slippa att vakna mitt i natten, men å andra sidan fick jag en trevlig pratstund med Jacob då så det var ju inte hela världen. Men, då blir det ju gratis middag ikväll! Sweet! Plus förhoppningsvis trevligt folk och inte för mycket fylla. Om tid finnes hinner jag kanske läsa på lite inför seminariet imorgon.

Hoppla, nu börjar jag om en och en halv timme, och jag ska duscha och hinna förbi BK. Dags att få arslet ur vagnen. Ska bli intressant att se hur lång tid det tar innan Joel läser detta. :P Du kan ju säga till så tar jag tid tills dess. ;)
Hejsålänge!



Dagens låt:

Mr. Big - To Be With You

Onsdag morgon

Tentan igår gick åt helvete. Solklart U. Nog om det.

Snart ska jag till farbror doktorn. Eller, om 3 timmar. Mamma ska följa med. Det behövs. Jag hatar att gå dit själv. Ny doktor idag dessutom så känns bra att hon är med. Önska mig lycka till! Och vad fan ska jag göra sen då? Ingen aning. Någon som vill luncha? Ring i sådana fall! Vi behöver ju alla mat liksom!



Något annat jag behöver är en dos av Husman. Hon var ju liksom i Danmark i helgen istället för att festa med mig. Vafan är grejen?! När man kan umgås med mig?! Hursomhelst så har vi planer inför fredagen istället. Elin (för dom som inte fattat det är alltså Husman och Elin samma person) har köpt på sig lite gött i Danmark och jag har en vinare stående här hemma, så det passar bra. Vi tar en förfest här i mitt hem och sen beger vi oss till, ja gissa var? Vi får akta oss för karaoken bara. Vi verkar ju inte kunna låta bli att göra bort oss när vi är där tillsammans. Sen så måste Elin akta sig för sin stalker också, men han verkar ha lugnat ner sig nu. Om han skulle vara där får vi utarbeta någon ond plan (Elin påpekade nyligen att jag är jävligt ond) så han håller sig undan.
Denna veckan blir det dock inte Etage alla 4 karaoke-kvällar. På torsdag ska jag jobba i puben. Det innebär att jag måste bryta min vinnartrend i frågesporten, men det kan jag leva med när jag ju faktiskt tjänar några slantar på V-Dala. Lite pengar på fickan sitter ju aldrig fel, dom kan behövas på fredag med Elin. Mhm...!



Nu ska jag väl duscha eller nåt. Och käka frukost. Har inte bestämt i vilken ordning. Kanske börjar med frukosten. Undrar vad det blir? Tror inte att en rostad macka utan pålägg är tillräckligt för mig denna morgon. Inte käkat sedan lunch igår, så är rätt hungrig. Kanske satsar och kokar tortellini eller nåt. Nej, nu kom jag på! Rostad macka med tonfisk! Fifaan vad gött! Lite nostalgi också. Jag och Moa brukade käka det till mellanmål i mellanstadiet. För övrigt kräver jag att få träffa Moa snart! Nu jävlar kommer du in till stan och hänger med mig!
Nej, tonfiskmackor var det. Tjing!



Dagens låt:

Slayer - Diciple

Dygnsrytm?

Sån jävla nackspärr! Vettefan hur det har blivit så. Tror jag har sovit konstigt. Dock inte inatt, för inatt har jag inte kunnat sova. Jag har världens sämsta dygnsrytm just nu. För en gångs skull är det inte bara mitt eget fel. Jag var faktiskt på väg att åka hem efter efterfesten i lördags natt/söndags morse, men blev stoppad av: "-Men du kan ju sova här! -Nej jag orkar inte, jag har inte sovit hemma ordentligt på flera nätter, jag vill hem till min säng. -Nej men klart du ska sova här! Nu sover du här!" Och sådär höll det på en stund. Jag blev nästintill förbjuden att åka hem kändes det som. Efter typ en timmes sömn vaknade jag, som väntat, av att annat folk inte kunde hålla käft. Vid 8-tiden, tror jag, flydde jag hem och slocknade i några timmar. Sen var det pluggdags. Satt inne och tjurade och pluggade i stort sett hela dagen, och grämde mig över att jag inte åkte hem direkt efter att Etage stängde vid 3 i lördags natt. Korkade människa! Började grina på efterfesten också. Med så sorgliga låtar på stereon kan man inte annat. Wasted Time? Ja som fan! Jag hade behövt sömnen.
Jag satt också och kände att jag hatade blod. I alla fall när det får för sig att oprovocerat börja forsa ut ur näsan. Jag hatar näsblod. Det är inte helt sällan det drabbar mig dessutom. Speciellt när det är kallt börjar näsan bete sig som om den satt på ett misshandelsoffer. Jag bävar inför vintern. Man är ju så jävla sexig också med papperstussar i näsan dessutom. Jag hatar näsblod!

Nu ska jag snart iväg till teologiska institutionen och försöka lära mig åtminståne en bråkdel av det jag ska kunna till tentan imorgom. Det kommer gå dåligt. Känns onödigt att ens gå dit imorgon om jag ska vara ärlig. Men jag kanske kan lära mig någonting idag som kan komma till nytta. Håll tummarna!



Dagens låt:

Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God

RSS 2.0