Fredagskvällen

Igår (fredag) var ungefär den bästa dagen någonsin! Till att börja med så var det ju LÖN! Jag fick rätt schysst dessutom, och så har jag ju ingen hyra att betala den här månaden. Så det var sweet! Sen så var det sista dagen på jobbet innan semestern. Fy satan vad nice! Även om jag trivs på mitt jobb (oftast) så är ledigheten efterlängtad.

Efter jobbet hämtade jag ut mitt nya pass, och mit nya leg. Jag ser ut som ett miffo på bägge, det är samma bild. Jag är så ledsen! Jag såg ju faktiskt normal ut på mina gamla, men nu ser jag bara hemsk ut. Ska fan rama in mitt gamla pass som minne. Mitt nya har jag ju dessutom inga stämplar i ännu. I det gamla hade jag massor, och det är ju mycket coolare!
Efter att jag hämtat ut pass och leg hos polisen, så gick jag på stan en sväng med Sara från jobbet. Riktigt kul! Köpte dock inte så mycket. Fyllde på sminkförrådet lite grann och gjorde ett besök på Systembolaget. Sara var ensam hemma och eftersom ingen av oss orkade laga mat hemma så gick vi till Riffifi och åt pizza. Helt underbart!

När jag kommit hem från stan var det direkt in i duschen och sedan iväg till Helena och Fredrik som hade inflyttningskalas i sin nya och gemensamma lägenhet i Gränby. Riktigt fint ställe måste jag säga, men bäst av allt var deras ascoola sängar med fjärrkontroll! Jag och Helena låg i dom aslänge och snackade skit. Så satans sköna.
Helena och jag sjöng också några duetter på Singstar - Svensk Schlager innan jag åkte. Vi sjöng Tommy Nilsson - En Dag (underbar låt!), Roger Pontare - När Vindarna Viskar Mitt Namn, och The Ark - The Worrying Kind. Skitkul!
Sen åkte jag ner på stan och träffade Sandra. Vi gick till Etage och träffade först Anders, och sen Albin. Eftersom det var lönehelg så var det ju packat. Askul! Träffade också Sunny (från jobbet) och lite annat löst folk. Anders skulle som vanligt sjunga karaoke, denna gång blev det Kiss - Love Gun. Det var...fint? Kanske inte. Hehe! Lite mycket öl inblandat tror jag. Jag sjöng som vanligt inte. Tyckte dessutom att jag gjort mitt eftersom jag sjungit Singstar tidigare under kvällen.

Lite senare under kvällen så kom Sussi intraskande på Etage. Jag blev ju såklart jätteglad över att se henne, var ju rätt längesen sist. Men Sandra blev mindre glad eftersom dom vart osams i över ett halvår. Jag bad i alla fall Sandra gå och prata med henne, och dom pratade ganska länge. Vet inte riktigt hur det gick, men det verkade som om dom kom i alla fall lite bättre överens sen. Jag hoppas dom kunde lösa åtminståne några av sina problem. Är så tråkigt när vänner är osams.
När Etage stängde blev det snack om efterfest. Först hos Anders och sen hos hans kompis. Jag tänkte först hänga på, men sen gav jag vika för tröttheten och åkte hem istället. Kände att jag behövde sova istället.
En kul kväll var det i alla fall!

Idag har jag, som följd av fredagskvällen, bara varit hemma, förutom en sväng till affären. Sussi skickade sms och frågade om jag ville hänga med ut, men jag orkade verkligen inte alls. Har en del att göra imorgon också. Måste städa, tvätta, packa, åka till Ö&B och så vidare. Ska handla nytt tält på Ö&B, eftersom jag alltid lämnar kvar mina tält på festivalcampingen. Orka släpa hem ett tält som ändå var skitbilligt och är jätteskabbigt efter festivalmiljön.

Nu väntar Wacken! Flyget till Hamburg går på måndag!



Orkar inte längre skriva hela låtcitat som avslut. Så jag gör om det hela till "Dagens Låt" istället.

Dagens Låt:

Queen - Don't Stop Me Now

Snart...

...är det Wacken Open Air! Åker ner till Hamburg på måndag, och på onsdagen börjar festivalen! Det är Europas största metalfestival, för obildade läsare som inte visste det. Nu vet ni! Flera band som jag älskar ska spela. Exempelvis Iron Maiden, som jag tar för givet att alla har hört. Andra band som jag ser fram emot att se är Exodus, Kreator, At The Gates och en massa mer!
Ska bli redigt kul att åka med Olanders också. Det kan inte annat än spåra med den gossen! Haha! Fler som åker ner såklart, men Olanders och jag åker tillsammans. Blir nog till att skaffa nytt tält på lördag. Lämnar ju tältet kvar när man åker från en festival, så mitt gamla dumpades på Sweden Rock. Ska fråga om jag kan få låna syrrans super-liggunderlag som hon köpte inför Peace & Love. Tydligen kunde det blåsa upp sig självt eller nåt sånt.



Som vanligt har jag en massa skit att berätta om från jobbet. Idioter som kommer och handlar. idag orkar jag dock inte återberätta specifika händelser då dom är så många att tagentbordet kommer börja brinna innan jag har skrivit hälften ens. Skrikande äckliga barn och gamla kärringar med 500-lappar. Och så det värsta: ungar i 10-årsåldern som har pantat flaskor, eller vill veta hur mycket deras lösgodis väger. Och i fredags tog vi en 80-årig kärring som försökte snatta en UNT (Uppsala Nya Tidning). Det var dock förbaskat roligt, för hon skyllde på att hon var gravt synskadad. Vad fan ska hon då med en tidning till?
Ett tips förresten; KÖP INTE LÖSVIKTSGODIS!!! Ni skulle bara veta hur jävla äckligt det där är. Snorungar som snyter sig i handen och sedan kör ner nämnda hand i lådan med Ferrari-bilar, eller äckligt barn som nyser rakt ner i en låda med Center. Helt otroligt vidrigt!
Ett annat tips är att alltid lägga grönsakerna i påsar! Lägg absolut inte skiten på bandet i kassan! Det är fruktansvärt äckligt. När vi torkar av bandet varje kväll så är pappret vi torkat med alldeles svart. Jag skojar inte! Svart! Det är hur äckligt som helst att folk slänge upp sina tomater, salladshuvuden, paprikor och annat, och sedan äter av skiten. Folk är ju dumma i huvet om dom inte fattar att det ligger en miljon grejer på det där bandet varje dag, och att det då naturligtvis blir smutsigt och äckligt. Jävla puckon!



Appropå jobb, på fredag är det lön! Jag är så jävla exalterad! Jag har cirka noll kronor just nu, vilket är lite jobbigt. Dom flesta pengarna går ju naturligtvis till Wacken, men lite party ska jag nog kunna klämma in tycker jag. Eventuellt blir det en barrunda med Sara från jobbet. Hon är ju relativt nybliven 18-åring, och vi har inte hunnit festa ännu. Måste ju absolut ske! Sara kom tillbaka från sin semester denna veckan, så nu är det roligare på jobbet! :P Hänger lite extra i mejeriet så man kan snacka med henne. Hon är mejeri-ansvarig denna veckan alltså.



Nu har jag blivit trött som en gris. Dom är jävligt trötta alltså! Men imorgon är jag ledig, vilket innebär att jag kan, och ska sova ut rejält! Så satans jävla asskönt!



Since you've been gone
Since you've been gone
I'm out of my head
Can't take it

Rainbow - Since You've Been Gone

Sämst av mig

Jag är typ sämst i världen på att uppdatera denna bloggen, men vafan, jag jobbar heltid denna veckan! Varken orkar eller hinner skriva. Imorgon har jag dock sovmorgon och börjar inte jobba förrns 15.45. ASSKÖNT!



Häromdagen när jag, mamma och pappa satt i bilen på väg till rosaffär eller nåt (mamma skulle handla rosbuskar) så diskuterade vi varför det inte längre är någon som liftar. Här följer
ett utdrag ur samtalet:

Pappa: Ja men 30% av befolkningen är ju seriemördare!
Ingrid: 30%?
Pappa: Nej, 90% av befolkningen, och 30% av alla bilister är seriemördare. Av dom bilister som plockar upp liftare är 103% seriemördare.

Min pappa är en smart människa.



Idag blev jag rånad av en polis, tyckte jag. Skulle skaffa nytt leg, och passade (HAHAHA!) på att skaffa nytt pass (passa på, pass, fattar ni?). Och det kostade fanimej 800 jävla spänn! Jag dog elva gånger. Pappa kom till undsättning och la ut pengar åt mig. Han är bäst!



Jag är för trött för att skriva. Kanske skriver mer inom en snar framtid, annars får ni hålla er till tåls tills jag har energi nog nästa gång. Tjing!



Into the void
I wanna get away
Get away
Into the void

Kiss - Into The Void

Musik!

För den som har tråkigt och vill veta mer exakt vad jag lyssnar på, varsågoda!

http://www.lastfm.se/user/mull_/

Festplaner!

Nu är det kokta fläsket stekt! Haha! Jag och Mikaela har återigen spårat ihop lite festplaner. Eller, inte lite, helt sjuka GIGANTISKA festplaner! Imorgon ska vi vara hos Mickan på förfest några stycken (endast för inbjudna). Det är naturligtvis temafest med erotiskt 80-talsmusik-tema. Mikaela har lovat att inte släppa in NÅGON som inte är utklädd. Sen ska vi till krogen, antagligen Etage, fast vill man så får man ju byta om innan, det ska absolut jag göra. Vill ju bli insläppt. :P Kul som fan ska det bli i alla fall! Mickan har gjort en David Hasselhoff-docka av en golvmopp (HAHA!) och jag ska ha med min uppblåsbara gitarr (luftgitarr!). Och vi har båda fixat en massa passande musik, erotisk 80-talsmusik.
Så om ni vill se några riktigt spårade människor, kom till Etage imorgon, lördag!



Ikväll är det sista kvällen som jag bor här hos päronen. Sen blir det till att ta plats i mitt nya studentrum. Ska bli spännande men lite läskigt också. Ska ju bo med fyra helt okända människor. Hoppas jag slipper wierdon eller bimbos. Idealet vore ju att hamna med fyra riktigt heta hårdrockskillar med långt hår. Dreggel! Haha! Det är så jag vill ha dom! Renodlade rockers! Haha! I övrigt hoppas jag bara att jag slipper städfacister och får bo med människor jag har åtminstone en del gemensamt med. Och att man kanske har liknande musiksmak.
Nu när jag ändä är här hos päronen kan jag ju lika gärna utnyttja min fria tillgång till tvättmaskinen. Ska se till att ha allt rent och fixat när jag flyttar in i mitt nya hem.
Jag har bestämt för att ha ett minikök i mitt rum, för att jag är för lat för att ta mig till köket. :P Nerå men jag har ju en micro som inte kommer få plats någon annanstans, så den får stå i mitt rum tillsammans med kaffebryggare och ett par muggar. Det är nästan respektlöst att lämna mitt rum på morgonen och utsätta mina korridorare för mitt morgonhumör utan kaffe.



Haha, jag har börjat läsa i mina gamla Bert- och Sune-böcker! Så jävla kul! Sitter och asgarvar hela tiden! Dom ska verkligen med i flytten! Har inte läst dom där böckerna på hur länge som helst. Ska läsa om dom allihopa! Bättre böcker får man ju leta efter.
Nej, nu är det dags att ladda om tvättmaskinen. So long suckers!



Remember yesterday
Walkin' hand in hand
Love letters in the sand
I remember you

Skid Row - I Remember You

Jag har ingen bra rubrik att skriva

Två sjuka arbetsdagar. Eller, själva arbetsdagen igår var inte så sjuk, men efteråt. Jag jobbade stängning, så när jag gick för att låsa upp min cykel på framsidan av ICA strax efter 22.15 så ser jag hur en kvinna (jag kände igen henne för hon är stammis inne i affären) står och försöker låsa upp min cykel. Går fram till henne och säger, jävligt stridslystet, "Ursäkta men vad håller du på med?". Hon glor på mig och säger "Va?", varpå jag berättar, ännu mer beredd på strid, att det där är min cykel. Kvinnan, som jag starkt misstänker var lite "borta" (om ni förstår vad jag menar...?) fortsätter stirra på mig och säger "Va? Är det här din cykel? Jag trodde det var min. Var är min cykel då?". Jag bryr mig inte ens om att svara utan går bara fram till min cykel och hon backar undan och börjar be massa om ursäkt och så vidare. Medans jag låser upp min cykel ser jag hur hon går till cykelstället en bit bort och lyckas låsa upp en annan damcykel. Den är inte lik min cykel någonstans! Den är inte ens samma färg! Jag vet inte om hon försökte sno min cykel, eller om hon var så borta att hon verkligen trodde att det var hennes. Hursomhelst var det jävligt skumt.

Den andra sjuka händelsen var idag på jobbet. Det involverade en dryg kärring (undrar när hon fick stock sist?) som köpte köttfärs. Det var något fel på sträckkoden så när Martina slog in den stod det att den kostade 99.90:-/kg istället för 79.00/kg. Martina tänkte ju inte på det, hon räknade naturligtvis med att sträckkoden skulle vara i sin ordning. Så när kärringen kollade på sitt kvitto flippade hon och började skrika och ha sig. Orkar inte återge allt, men hon skyllde det hela på Martina och mig (som skulle hjälpa Martina med returen, hon är ju ganska ny fortfarande och det är ju alltid krångligare med returer som det är kilopris på). Jag var tvungen att lämna min kassa och då blir det ju såklart kö, som det även blev i Martinas kassa eftersom hon skulle fixa med returen. Kärringen säger då till mig: "Nej men ta du dina kunder, ni har ju redan gjort fel en gång så du behöver ju inte göra fel flera gånger!". Ja för det är ju verkligen vårat fel att dom som packar köttet i Västerås (!) skriver fel på EN av sträckkoderna, och det är ju verkligen vårat fel att någon i charken har missat att ändra i datorn så att det står rätt kilopris på skiten i kassan!!! Vi ringer ju såklart på Mikaela så att hon ska öppna en till kassa, och när hon kommer och ropar till kunderna att hon öppnar en kassa till säger klimakteriefittan att "Att du får nog komma hit och hjälpa dom här två istället för dom verkar ju inte kunna nånting!". Jag sa surt åt Mikaela att öppna kassan och till sist fick cp-kärringen tillbaka sina pengar som hon råkat betala för mycket: Hela 9, that's right NIO kronor!!! Jag fick såklart be mina kunder om ursäkt för väntetiden, men dom verkade mest irriterade på kärringjäveln. Jag bara önskar att jag hade varit en av dom som stod i kö så jag hade kunnat ropa att "Det är ju för fan inte deras fel att någon annan har klantat sig med sträckkoden eller kilopriset! Var glad att dom försöker rätta till det istället när du står där och stoppar upp hela kön!" Tyvärr tyvärr så måste jag ju vara trevlig mot kunderna, hur vidriga dom än är mot oss i personalen. Det ska tilläggas att alla vi som jobbar i butiken ALLTID är trevliga mot våra kunder! Jag hade förstått hennes reaktion om vi hade vägrat ge henne pengarna tillbaka, eller varit otrevliga mot henne, men trots att hon behandlade oss som skit så fortsatte vi vara trevliga och hon fick ju tillbaka sin enorma summa av nio kronor. Jävla cp. Skaffa dig en dildo istället för att låta din livslånga orgasmbrist gå ut över resten av världen!

Nu blev jag förbannad av att tänka på det hela med den där kärringjäveln. Palla skriva. Jag ska se på tv och sen sova. Fan, jävla mongolidhora!
Dagens låtcitat tillägnas henne inte (ofta jag tillägnar en sån klimakteriekossa nåt så underbart som en Skid Row-låt) men det är ungefär så jag känner för henne.



You're standin' to close
What the fuck's with you
You ain't my old lady and you ain't a tattoo
No need to whimper
No need to shout
This party s over
So get the fuck out
GET THE FUCK OUT!

Skid Row - Get The Fuck Out

RSS 2.0