En kulen natt natt natt

Uttråkad och halvtrött. Ska nog försöka sova snart. Ska jobba imorgon. Jobbade igår (alltså i fredags), och skulle ha jobbat från 11.00 till 20.00, men när klockan var typ fem så mådde jag så satans dåligt så det kändes som om jag antingen skulle svimma eller kräkas. Carro hoppade in och tog det sista av mitt pass, evigt tacksam! Tror det hela berodde på att jag inte sovit på över ett dygn, och att det var så varmt. Hur som helst så gick jag hem och totalslocknade! Jag sov till åtta ungefär. Då smsade Jesper och sa att han var utanför. Jag blev redigt förvånad, hur fan visste han vart mina föräldrar bor? Men det visade sig att han glömt att jag var här och stod utanför min lägenhet och ringde på förgäves. Han och hans vän Gustav kom i alla fall hit sen, och lite senare kom Sara också. Vi chillade på altanen och drack lite öl. Sen runt tolvsnåret gick gossarna till Williams, och jag och Sara cyklade iväg till Etage. Vi drack lite öl och njöt av karaoken och så vidare. Riktigt trevligt
 måste jag säga. Ganska lugn kväll trots utgång. Sånt gillar vi! Skulle gått ut idag med, men på grund av ryggont och att jag ska jobba imorgon så valde jag att stanna hemma ikväll. Rätt skönt att ta en tjockiskväll med tv och chips. Men nästa helg blir det party med Mickan. Vi ska ha erotiskt 80-talsmusiktema. En riktig utmaning, men nog fan ska vi fixa det! Får se hur det går att komma in på krogen, haha!
Pallar inte skriva mer nu, är rätt seg alltså.
Förresten, kolla in detta klippet! http://www.youtube.com/watch?v=9qf_Yz4u24w Den roligaste reklamen på många år!

Get up!
Everybody's gonna move their feet
Get Down!
Everybody's gonna leave their seat
You gotta loose your mind in Detroit Rock City!

Kiss - Detroit Rock City

Att ligga sömnlös...

...är nog det drygaste som finns! Inte heller inatt har jag lyckats sova en endaste sekund. Har legat och kastat mig i sängen och försökt med allt! Mjölk, vatten, musik, film, läsning, plocka lite i köket, osv. Naturligtvis hjälpte inget utav detta. Så nu sitter jag vaken med blodsprängda ögon och en kaffekopp i handen. Klockan elva börjar jag jobba. Hade ju fått för mig att jag började 16, men så kollade jag i kalendern (min bästa vän!) en extra gång för säkerhets skull, och där står det 11.00. Jag dog 14 gånger. Orka jobba 9 timmar när man inte sovit på ett dygn! Kaffe! <3 Ska se till att ha RedBull (hata) och Dextrosol till hands så jag inte somnar i kassan.



Klockan 6 imorse gav jag upp sömnen och gick upp för att titta på allas vår Conan O'Brian. Han är alltid ett säkert kort. Så jävla rolig kille! Vem han än intervjuar slutar det med att allting handlar om honom själv. Klockrent! Det absolut bästa jag sett var när han intervjuade Slash. Jag garvade hela tiden. Tyvärr togs den bort från YouTube senare. Jag hatar upphovsrättigheter. Hursom, idag intrvjuade han bland annat Mike Myers (Austin Powers) och det var riktigt kul. Det absolut bästa skämtet är jäkligt svårt att återberätta, men jag kan ju alltid försöka (om ni inte tycker det är kul så får ni tro på mitt ord): Mike Myers ska göra lite "smygreklam" för sin nya film Love Guru (som jag för övrigt verkligen måste se!) och tittar in i kameran lite snabbt och säger sitt namn och filmens premiärdatum (vilket var för en vecka sedan, i Sverige är tv otroligt efterblivet), varpå Conan sticker in sitt huvud framför Myers' och säger "and I'm Conan O'Brian!". Det är nu Mike Myers utbrister: "Get out of my close up irishman!". Och det var det som jag tyckte var askul. Som sagt, man bör förmodligen ha sett det hela själv för att uppskatta det. Men jag var ändå tvungen att återge skiten. Leta på YouTube och se om ni hittar det. Skynda innan upphovsrätten hinner ikapp klippet (klippen från Conan försvinner alltid efter ett ganska kort tag, NBC är snåla som tusan)!



Idag åker för övrigt Pablo och Somaya vidare till Norge. Får se hur många år det tar nu innan man ser kusin Pablo igen. Är ju en bit mellan Uppsala och Buenos Aires, och det kostar en rejäl slant att ta sig dit, även om man skulle vilja åka hela tiden! Speciellt på vintern.

Pablo, Somaya och jag (som ser ut som en 200-kiloskvinna, men det bjuder jag på!).



Nej, om man skulle ta och göra något vettigt kanske? HAHAHA! Vem försöker jag lura? Ofta jag gör någon som helst nytta i detta tillståndet. Arbetsdagen kommer bli en enda stor katastrof. Haha! Men gå ut med vovven vore kanske något. Förhoppningsvis vaknar man till. Måste duscha också, för jag luktar anus (inte bokstavligt talat tack och lov) och det brukar ju också vara en smula uppiggande. Ska ner en sväng på stan också innan jobbet. Och hänga tvätt. Fan, jag blir visst tvungen att göra nytta innan jobbet. Fan också. Jag som har lathet som största intresse här i livet. Anal också! Jaja, vad gör man.
Ska försöka få med folk till Etage ikväll. Jesper och Sara har visat intresse. Jesper är dock inte 20 och vakterna är knepiga på lönehelger. Han får väl visa tuttarna eller nåt. Eller så får jag göra som jag brukar. Böna och be att min "kusin" ska få komma in. Haha! Fast, Jesper är ju lite av en stammis så han borde få komma in. Håll tummarna! Jag tänker i alla fall inte gå till Williams som Jesper föreslog som alternativ. Jag tycker inte om alla emo-kidz som hänger där. Plus att dom inte har bytt CD i skivspelaren sedan jag var 18 (innan dess vet jag inte).

Men, dusch och hundpromenad var det ja.



Now I'm back in the ring
To take another swing
'Cause the walls were shaking
The earth was quaking
My mind was aching
And we were making it
And you
Shook me all night long

AC/DC - You Shook Me All Night Long

Panik på jobbet

Nej men vaddå sönderstressad? Jobbade på ICA mellan 16 .00 och 22.15 och satan vad mycket folk det var! Inte så konstigt med tanke på att det var lön igår. Men när man är sådär stressad jobbar man ju knappast bättre. Snarare tvärtom. Höll på att ramla ihop när jag kom hem.
"Hem" just nu är hemma hos mamma och pappa eftersom jag tar hand om deras hus just nu. Min kusin och hans flickvän är också här. Och vovven såklart. Ska snart sova, är hur trött som helst. Men fastnade vid CSI på tv. Hemma har jag ju bara skogstv, så jag passar på att kolla på tv nu hos föräldrarna som har hur många kanaler som helst. Men snart kommer sömnen att ta över. Jobb imorgon också. Sen på kvällen blir det antagligen utgång. Får se.
Jag är verkligen för trött för att skriva mer. Ögonen ramlar snart ihop. Tar fan en evighet att skriva en mening.


Well I guess you took my youth
And gave it all away
Like the birth of a new found joy
This love would end in rage

Pantera - Cemetary Gates

CP

Usel dag! Lyckades ju inte somna igår kväll så satt ju uppe hela natten istället. Alltså har jag varit astrött hela dagen. Lämnade inte cykeln på lagning - IGEN! Den var inne i torsdags för att jag hade punka på bakdäcket, och när dom "fixat" cykeln satt kedjan jättelöst och så även bakhjulet som vobblade som faen. Lagom kul att cykla på en cykel som hela tiden känns som att den ska ramla ihop i småbitar vilken sekund som helst. Så dom skulle fixa det gratis åt mig, något annat hade jag knappast accepterat! Men cpna skulle promt behålla den tills imorgon. Detta var alltså på Cykel- och Skidstället på Svartbäcksgatan i Uppsala. Gå aldrig dit! Jag gick bara dit i torsdags eftersom Cykel-Viktor hade stängt. Aldrig igen!

Jag har mest vart hemma hos mamma och pappa idag och hängt med dom, min kusin Pablo och hans flickvän. Jag är för tillfället en smula förvirrad av all spanska jag hört och jag vet inte riktigt vilket språk jag tänker på just nu.
Men som vanligt, som det alltid blir när jag är för länge i samma hus som mina föräldrar, blev det en massa bråk och skit så jag drog därifrån nyss, nu är jag hemma hos mig igen. Var meningen att jag skulle sova där men tror fan jag slaggar här hemma istället. Jag pallar verkligen inte vara där borta nu.
Fotbollen orkar jag inte heller se. Skitsamma känns det som just nu. Ingenting är speciellt kul när man har bråkat med någon. Så jag ska sova snart istället. Är ju sjukt trött efter att inte sovit nåt inatt.


I never said I wanted to be God's disciple!

Slayer - Disciple


Over and Out

Första "riktiga" inlägget

Först och främst: Jag blöder på foten! Jag råkade trampa på en vass kant i mitt hem och skrapade upp sidan av foten. Jag skrek "ANUS!" och var glad över att jag för tillfället bor ensam.
Klockan är en bra bit över midnatt men jag låtssas inte om det och skriver "imorgon" fast den korrekta benämningen egentligen är "idag".

Anyway, imorgon (eller, om tre timmar) anländer min kusin Pablo och hans flickvän med tåg till Uppsala. Dom kommer från Argentina och har varit cp nog att åka tåg hit från Tyskland. Idiotiskt enligt min mening men dom är väl lite hippie av sig. Mongon. Det ska i alla fall bli skitkul att träffa Pablo som jag inte sett på tre år (!). Han ska bo hos morsan och farsan samtidigt som jag är där och tar hand om hunden och vattnar blommor och skit medans dom är i Spanien. Så imorgon flyttar jag över alla kläder och grejor till dom. Kanske borde börja packa? Haha!




Jag har inte lyssnat på Steven Lynch på väääldigt länge, vet inte varför, men häromdagen meddelar en viss skåning (that's right, jag känner folk i Skåne, för jävligt jag vet!) att han just upptäckt Steven Lynch (SEG!). Så jag börjar lyssna igenom Lynch's fantastiska alster för första gången på över ett år. Och SATAN vad jag garvade! Bättre texter får man ju leta efter! Politiskt inkorrekta så det bara skriker om det, helt i min smak!
Till exempel:

Stephen Lynch - For The Ladies

I kissed you on the cheek
”Good night my love” I say
You turned to me and smile
A baby’s on the way.?

And then you drift asleep
To dream of life anew
And I lie wondering
Just what I should do

I could kick you in the stomach
And catch you unawares
I could swear to God you accidently
Fell that flight of stairs

When I tell you that I love you
I will look you in the eye
As I slowly slide the hanger up your thigh


Nån känslig jävel som tog illa upp? OTUR! Haha! En av världens sjukaste, och bästa, låttexter någonsin!




Vad var det nu då? Just ja. Packa. Det enda som är tråkigare än att packa, är att packa upp! FIFAN! Jag ska skaffa en slav som gör det åt mig.



They call us problem child
We spend our lives on trial
We walk an endless mile
We are the youth gone wild!
We stand and we won't fall
We're the one and one for all
The writing's on the wall
We are the youth gone wild!


Skid Row - Youth Gone Wild (Världens bästa låt att häva öl till!)


Peace Out!



Ps. Det är några töntiga länkar till höger...! Hur faen får jag bort dom? ARGH! Nybörjare!

Ps2. Jag fick bort dom! :D (Haha! Ps2! Ser utom som om jag menar Play Station 2. Det gör jag inte.)

Att falla för grupptryck

Det är vid sådana här tillfällen mitt rätta jag kommer fram.

Jag gjorde det alltså, skapade en blogg. Idiotiskt med tanke på att jag inte ens har någonting att skriva. Men någonting någon gång blir det väl antar jag. Jag ska fråga bloggande vänner hur man gör för att upprätthålla någorlunda regelbundenhet i bloggandet.

Kanske skall starta med att redovisa vem jag är, ifall att någon människa klickat in sig här utan att veta vem jag är (troligt? nej!).

Mitt namn är Ingrid, kallas numera ofta för Ingo av dom närmare vännerna (framför allt Sandra och Linnéa). Tidigare smeknamn (som fortfarande lystras till) är Mull och Inkan.
Jag är född den 1a mars 1988 (jävla fin årgång alltså!) och är med andra ord 20 år för tillfället.
Hårdrock och heavy metal är passionen! Bästa banden någonsin är naturligtvist Skid Row (med Bach på sång), KISS, Pantera, Journey, Europe, ni fattar vilken riktning jag är på väg i, right?
Eftersom jag befinner mig i mina bästa år gillar jag att festa med vänner och annat löst folk. Favoritdrycken är helt klart öl (Staropramen, dreggel) men man säger ju knappast nej till en rom & cola.
Till hösten ska jag läsa religion A vid Uppsala universitet. Har tidigare läst historia AB. Jobbar även extra på en ICA-butik och då och då på V-Dala nations pub.

Detta var en introduktion. Slänger in ett till inlägg på en gång, som för att starta själva bloggen.
Tänkte att varför inte slänga in nåt härligt låtcitat från nån grym hårdrockslåt i blogginläggen? Blir skitbra!

Don't ask what the truth is, and I will tell you no lies.
'Cause love can be a bitchslap, honey.
A bleedin' heart in disguise.

Sebastian Bach - (Love Is) A Bitchslap

Over and Out!

RSS 2.0