Zed's dead och Hesekiel 25:17

Idag har jag spytt mentalt. Det är typ den skönaste känslan som finns! Nivet när man mår illa, och sen så när man har spytt så känns det bättre. Att spy mentalt är precis så. Man har en massa skit inom sig som man mår dåligt av, sen får man ut det, genom att prata eller grina eller tänka eller vad som helst, och då känner man sig så otroligt mycket bättre. Det känns så skönt! Fast nu har jag blivit hungrig. Precis som när man spyr på riktigt så blir man hungrig. Wierd.



Det är Pulp Fiction på tv. Det är en av mina absoluta favoritfilmer. Den innehåller verkligen allt. Från maffia och boxning till humor och twist. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men den är lika bra varje gång! En gång så tittade jag och pappa på den när vi var i Spanien (vi i stort sett bodde där nån månad varje sommar förr). Den var dubbad till spanska. Hysteriskt roligt! "Un Big Mac es un Big Mac, pero se llama le Big Mac!"

Nu ska jag ägna mig åt att titta klart på filmen. Inte så långt kvar. Sen lär jag vara vaken hela natten eller nåt. Imorgon ska jag vara hundvakt, men i övrigt är jag ledig. Gonatt!



Dagens låt:

Mimikry - Min Sång


Så vacker låt!
Min sång, den vet att den ska tystna när jag hittat fram till dig!


Tidig morgon

Jag vaknade vid halv tre eller nåt och kunde inte somna om. Gick och la mig strax efter elva, så har inte sovit speciellt länge. Tack och lov så sov jag hela eftermiddagen igår, så jag är nog relativt utvilad ändå. Den riktiga gå-upp-tiden är vid klockan sex, så nu har jag åtminståne en jävla tid på mig för exempelvis dusch och sånt innan jobbet 7.45. Kan nog göra mig en matlåda också. Och kaffe! Massor med kaffe! Tror jag ska fylla min termos faktiskt och ta med. Kaffet på jobbet är sisådär, dessutom hinner jag inte göra något när jag kommer dit. Tar nog termosen om jag orkar/kommer ihåg.



Igår morse skrev jag ett av dom jobbigaste mailen jag någonsin behövt skriva. Det var nästan lika jobbigt som när jag bröt med E. Fan vad jag saknar E ibland. Det var verkligen en fantastisk vän, men något hände med honom, jag vet inte vad, men han blev så konstig. Men jag saknar honom ändå. I vilket fall, mailet jag skrev igår var nästan lika jobbigt, men efteråt var det ändå skönt att ha det avklarat. Att ha det ur världen liksom. Usch.



Fan vad jag längtar tills min nya mobil kommer! Jag orkar inte hålla på och starta om de hela tiden och ringa från dolt nummer och allt vad den håller på med. Ska nog skaffa nytt minneskort till den nya, så jag får plats med ännu mer metal! Yeah! Jag älskar hårdrock så mycket! Jag är seriöst hel oförstående för hur folk inte kan gilla hårdrock. Det är ju så jävla bra! Finns inget mer befriande än att stå och röja på en riktigt bra hårdrocksspelning! Bara headbanga och slåss i en mosh pit! ARGH! Det är så kul! Har dock inga spelningar planerade förrns i mars när Hypocrisy spelar i Stockholm. Det ska bli jävligt kul, men det är ju en bra bit kvar. Erik (en snubbe som Annie "hittade åt mig" på SRF-båten i höstas) frågade om jag ville komma till Örebro och hänga med på Paul DiAnno, men vi får se. Örebro liksom. Jag är tveksam.



Nu är det nog dags att gå upp och börja dagen. Fixa frukost, matlåda, kaffe, duscha, sminka mig, och allt det där man gör på morgonen innan man går på jobbet. Jag gillar egentligen att jobba öppning på lördagar. Det är mycket att göra så dagen går fort. Att jobba stängning på lördagar suger. Man har verkligen ingenting att göra dom sista tre timmarna. Man bara sitter och väntar på att liemannen ska komma fram till kassan och ta med en till ett bättre ställe. Helst hem, men vad som helst funkar egentligen. Jaja, gå upp var det. Kaffe! Måste ha!



Dagens låt:

Exodus - Bonded By Blood (En av dom bästa thrashlåtarna på en av dom bästa thrasskivorna någonsin!)

 

There's blood upon the stage!
Bang your head against the stage!
And metal takes it's price!
Bonded by blood!


Lite bättre

Idag är det lite bättre, tack vare mina fantastiska föräldrar. Dom är bäst! Och dom vet hur jag fungerar. Underbara! Så det är lite bättre idag.
En annan sak som gjort mig lite gladare är att jag lyssnat på Magnus Uggla idag. Man kan inte bli annat än glad av den musiken. Min första skiva var Magnus Ugglas "Alla Får Påsar". Den är fortfarande en av mina absoluta favoriter. Överhuvudtaget är Magnus Uggla en fantastisk artist! Texterna är klockrena, och hans sätt att sjunga, hur han artikulerar, är ju verkligen guld! Och det är kul att han alltid kört på svenska. Det finns för lite bra musi på svenska. Har iofs inget emot musik på engelska, den mesta musiken jag lyssnar på är på engelska, men det är kul när man hör bra musik på svenska.



Idag har jag även beställt en ny mobil. Min nuvarande, som jag alltid har gillat, har totalt flippat ur. Skärmen dör hela tiden, och varje gång man startar om den, alltså hela tiden, så ställer den in sig så att man ringer från dolt nummer. Jag vill fan inte ringa från dolt nummer! Jag känner mig som en jävla SÄPO-agent eller nåt. Så nu har jag beställt en ny. Tyvärr fanns den bara i två asfula färger, så jag valde mellan en skitful blå färg och vit med blommor. Det blev vit med blommor. Så jävla ometal! Men vafan, det är bara en telefon. Jag får väl måla om den i tid för Sweden Rock. Haha! Imorgon är jag ledig, så nu ska jag se på tv hela natten!



Dagens låt:

Magnus Uggla - Mitt Decennium

Grattis!

Ville bara ta tillfället i akt och grattulera min farbror Bartolo som fyller 74 år idag! Grattis! Nu förstår ju inte han ett ord svenska, men å andra sidan skulle jag inte tro att han läser detta ändå. Feliz cumpleaños!

Fyfan för mig!

Varför ska jag alltid förstöra allting för mig själv? Jag vet inte ens vad jag har gjort, men nånting är det iaf. Allt är förstört och fel. Det blir alltid så. Jag vet inte varför. Jag är väl av naturen dum i huvet. Som alla andra. Dom senaste dagarna har fan varit dom värsta på länge. Fyfan vad jag hatar allt. Ingen människa är ju värd att inte hata. Och ge för helvete fan i att ljuga för mig! En rasande Ingrid är ingenting som någon vill uppleva, det kan jag lova.
Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt? Ptja, jag kan komma på ett hundratal anledningar, men ingen som är tillräckligt bra just nu. Fan.

Mera piss och skit

Det är inte bättre idag, men inte heller sämre, tack och lov. Men det hade det säkert varit om jag inte träffat Linnéa en stund och lunchat lite. Vi gick som vanligt lös på Kina-buffén och åt tills inte kunde röra oss. När rörelseförmågan återkom tog vi en liten sväng på stan. Inne på H&M hittade jag en tröja som jag egentligen inte alls hade tillräckligt stabil ekonomi för att köpa, men jag köpte den ändå. Får väl skära ner på maten den här månaden eller nåt. Fyfan.



Det som dock gör den här dagen och veckan och månaden och året riktigt jävligt är att jag egentligen skulle ha varit hos Patrik i Åmål just nu. Tyvärr har han blivit magsjuk och kunde alltså inte ta emot besök. Fantastisk timing. Hejdå pengarna till tågbiljetten! Jag hoppas iaf att han kommer kunna komma hit på onsdag, men vi får se. Har fått känslan att han inte är sådär jättepigg på det. Om det beror på sjukan eller på något annat vet jag inte. Jag vet inte ens om det är så, men jag är ju en nojjig person så... Vi får se. Det känns iaf jävligt pissigt. Men jag fick iaf ett jävligt passande telefonsamtal idag. Det var min psykolog som ringde och frågade hur jag mådde och om jag ville träffas. Det var som om hon kände på sig att allt är skit just nu. Fan vad skönt att få gå dit och prata av sig lite, även om det inte är förrns nästa vecka. Usch, fan att man ens ska behöva en psykolog. Jävla skitår det här har varit hittills. Har inte sett något tecken på att det skulle bli ett bra år heller. Vad skulle det vara som går bra liksom? Direkt efter tolvslaget blev allt bara skit. Fyfan, jag hatar det här året som fan. Sedan i lördags kväll har jag grinat som fan. Jag lär ha extrem vätskebrist. Måste dricka fyra-fem liter vatten i timmen för att återställa balansen i kroppen. Fast det är nog dags igen snart tror jag. Allt känns så jävla hopplöst. Fyfan.



Dagens låt:

Samma som igår.

Mitt nya favoritdjur

HÄR är mitt nya favoritdjur! Så fantastiskt söt! Får man ha dom som husdjur tro? I sånna fall vill jag ha en liten appjoke vid namn Eddie, efter Eddie The Monster såklart. Annars kan jag absolut tänka mig att adoptera lille Wilhelm. Han kan få bo mellan mina bröst.

Nej

Usch, jag funderar på att skita i alltihopa. Alla planer jag hade, allt folk jag skulle träffa. Det är ändå inget kul att träffa en grinig och bitter människa som klagar på allt och hatar alla. Jag ska stänga in mig här hemma och leva på luft, vatten och mossan som kommer börja växa på mig. Jag vill aldrig mera träffa någon, och aldrig mera prata med någon. Jag vill bara dra täcket över huvudet och lyssna på musik tills jag förlorar hörseln. Jag vill aldrig mer höra eller tänka. Alla är så fula och äckliga. Jag vill ställa in allt jag hade planerat. Jag vill inte åka någonstans, jag vill inte gå någonstans, jag vill inte jobba, jag vill inte plugga, jag vill inte gå på någon av dom där festerna, jag vill inte köpa det där jag skulle köpa, jag vill inte träffa någon av dom där jag skulle träffa. Jag vill inte känna, jag vill inte andas. Jag hatar allt, alla, och mig själv. Kommer inte Ragnarök snart?



Dagens helvetes jävla cp-låt:

Crucified Barbara - Losing The Game

Piss och skit år 2010

Jag känner mig så... Bortglömd. Allt har blivit piss sedan jag vaknade idag. Saker jag såg fram emot igår ser jag inte längre fram emot. Och jag vet inte varför. Ingenting är roligt, ingenting är värt att anstränga sig för. Alla människor är dumma i huvet och jag hatar dom. Jag vill inte göra någonting. Jag vill bara sova.

RSS 2.0