Märkliga ting

Jag tror det har hänt något konstigt. Men jag är inte säker. Jag kommer inte ihåg hur det känns. Det var så otroligt längesen sist. Men jag tycker mig känna igen känslan. Men det är så tidigt. Alldeles för tidigt. Tror jag. Eller? Ska man gå på magkänsla? Även om hjärnan säger att det är omöjligt? Känslan alltså. Att den är omöjlig. Jag fattar ingenting. Men jag är glad. Tror jag. Fast på min vakt också. Jag har misstagit mig förr. Och det handlar ju inte bara om mig. Jag är ju elak och stålsatt egentligen. Hur fan gick det här till? Vafan är det som händer?!

Pepp

Jag blev lite smått bloggsugen efter att ha fått ett par positiva kommentarer om min blogg. :) Det var en ny trevlig msn-kontakt som sa snälla saker. Inte för att jag har så mycket att berätta just nu. Eller jo, jag var ju i Stockholm med Jesper och Emma den 3 september och såg The Kristet Utseende! Det var som väntat hur jävla guld som helst! Bilder kan ni se här. För övrigt är den här nya msn-kontakten en ytterst trevlig människa med mycket kul saker att säga. Jag gillar när det kommer in nya, vettiga människor i mitt liv. Tyvärr kommer det in lite alltför mycket dryga människor också, men det hör väl till livet antar jag. Hursom, den här personen verkar iaf vara en bra sådan. :)



Inget speciellt som händer idag. Ska jobba hela kvällen. Känns rätt okej ändå. Har varit sjuk hela helgen men är väl i princip helt frisk nu. Ingen svininfluensa här inte! Jag har ett imunförsvar av stål! (Enorm lögn!) Jag vacinerade mig mot förra årets influensa... Undrar om det gör mig motståndskraftigare mot denna? Hmm... Hoppas det. Har ingen lust att få svininfluensa. Eller någon annan influensa heller för den delen. Det tråkigaste som finns är ju att gå hemma och och skrota och inte kunna göra nåt. Föredrar absolut att gå och jobba framför att sitta hemma hela dagen.



Men alltså... Jag har verkligen inget vettigt att skriva. Så tråkigt. Eller jo! Jag har ju äntligen flyttat in i min nya lägenhet! Massor kvar att packa upp och fixa, men jag tycker ändå att jag börjat göra mig hemmastad här. Det bästa är ju verkligen närheten till jobbet. Helt fantastiskt! Men nu är iaf allt vettigt att skriva slut. Jag ska se på tv och skriva vidare på msn. :)



Dagens låt (Den här ska alla banne mig se till att lyssna på! Totalt jävla jätteguld!):

Europe - Heart Of Stone

RSS 2.0