HAHAHAHA!!!!!


Äran och hjältarnas land

Imorgon bär det av! Eller, klockan är ju över midnatt så egentligen så bär det av idag! Tyskarna får låsa sina hus och hålla barnen i säkerhet för nu invaderar jag Tyskland! Det är äntligen dags för årets Wacken Open Air! Europas största metalfestival. 70 000 sunkiga metalhuven som dricker öl och lyssnar på rövsparkarmusik! Kan det bli bättre? Knappast troligt. Det är så många bra band jag måste se. Amon Amarth, Pain, Running Wild (som gör sin sista spelning någonsin!), Anthrax, Napalm Death, Testament, och en jävla massa annat! Kul som fan ska det bli i alla fall. Det enda som jag bävar för litegrann är den där jävla resan. Buss blir det. Fyfan! 16 timmar är resan beräknad att ta. Kommer bli ett helvete. Min plan är att börja häva öl efter ett par timmar och se till att totaldäcka och sova så länge som möjligt.
Har så jävla mycket att göra och är så satans trött. Är rädd att jag försover mig om jag somnar, men om jag inte sover lite nu kommer jag dö tror jag. Bussen går inte förrns 15.30 imorgon så jag hinner packa och sånt då. Går jag upp vid 9-10 eller så, så har jag gott om tid. Hinner bränna lite skivor då också. Och nu insåg jag att jag såklart har glömt att köpa batterier till bandaren. Jahaja, då får jag väl göra det också imorgon. Ska ändå ner på stan och göra ett par ärenden. Jag hatar sista dagen innan man ska åka någonstans. Det slår aldrig fel. Man är så jävla stressad och har en massa att göra. Det spelar ingen roll om jag ska fyra dagar till Skåne eller fyra veckor till Argentina. Jag är lika jävla hispig varje gång. Vad har jag glömt? Har jag tillräckligt med pengar med mig? Har jag packat ner linser och medicin? Behöver jag kanske ett extra par strumpor? Regnjacka? Extra skor? En bok att läsa på bussen? ICA-kortet? Tamponger? Headset till mobilen? Kameran? Fler skivor? Godis? Energidryck? Mera mat? Extra mobil? Ölkärran? VAD HAR JAG GLÖMT?!
Fan, nu snurrar allt runt i huvet. Är nog dags för den där sömnen ändå. Undrar vad för sjuka drömmar jag kommer drömma inatt. Det går fan aldrig en enda natt utan att jag drömmer något som är helt jävla galet sjukt, och jag kommer ofta ihåg det också! Inatt drömde jag till exempel att jag hälsade på Kim nere i Helsingborg, och han tvingade mig att bada på badhus, fastän jag verkligen verkligen inte ville och gjorde allt för att slippa. Som sagt: Jag drömmer sjuka saker ibland. Justja, det var typ som ett ICA fast med vatten. Liksom, man badade i gångarna och typ simmade förbi charken och så vidare. Cp.
Jaja, sova var det. Lovar att rapportera när jag kommer hem från Wacken! Natti!



Dagens låt:

John Norum - Face The Truth

Människor som är fula i själen

Nyss hemkommen från Etage. Var inte alltför pepp ikväll och kände bara att alla människor där var så fula i själen. Borde kanske ha dragit på den där festen som Ragnhild bjöd mig till, men jag orkade verkligen inte åka iväg till Eriksberg, och dessutom sa Ragnhild att det bara skulle vara en massa synthare där, och det är ju allt annat än min grej. Nu är jag iaf hemma och sitter och lyssnar på Amon Amarth. Är helt besatt av "Guardians Of Asgaard" för tillfället. Har haft den på repeat i typ ett dygn eller nåt. Så satans bra! Ska antagligen se dom i oktober med min jobbarkompis Kim. Och så ska jag ju såklart se dom på Wacken. Inte långt kvar nu! Längtar som bara fan! Ska gå och köpa euro på fredag när lönen kommer. Hoppas bara att jag får tillräckligt den här månaden så att jag slipper vara pank i tre veckor sen. Är så satans trött på det. Har inte haft några pengar på typ två veckor. Jag äter en gång om dagen för att kunna äta just en gång om dagen. Annars kommer jag få leva på luft och vatten fram tills på fredag. Så det blir ett mål mat om dagen. Jag är hungrig. Men inget ont som inte för något gott med sig. Jag äter mindre nu och blir inte lika hungrig som jag brukar bli. Kanske helt enkelt kan skära ner lite på det vanliga frossandet, vilket antagligen skulle vara bra för min hälsa. Inte för att jag mår dåligt eller nåt, men vafan.



Nej men om man skulle kolla på lite film eller nåt? Eller nån schysst tv-serie, typ That 70's Show. Det får bli nåt sånt.



Dagens låt: Samma som igår.

Världens mest korkade människa?

Hur kan man vara så ofantligt korkad?!


Orkar inte

Jag är trött och jag orkar inte. Personen gjorde mig ledsen och jag har saknat Personen. Men nu blir jag förvirrad. Varför hör Personen av sig till mig helt plötsligt? Å andra sidan är det rätt skönt att ha kontakt med Personen igen. Men jag är fortfarande förvirrad och jag vet inte vad Personen vill egentligen. Linnea, du vet vad jag menar, och du är den som nog bäst kan hjälpa/stötta/tala mig till rätta i detta nu. Men skit samma. Vi skall diskutera detta snart.

För övrigt tycker jag att det är jävligt passande att cykla på Vikingagatan när man råkar ha Amon Amarth i hörlurarna. Gonatt!



Dagens låt:

Amon Amarth - Guardians Of Asgaard




Ps. Vi får ju inte glömma att L-G Petrov från Entombed är med som vokalist på denna låten, som för övrigt sparkar så jävla mycket röv! Jag älskar den!

Danska?

Idag på jobbet kom det in en kund som pratade danska. Jag fattade ingenting. Danska är fan ett av dom sjukaste språken som finns. Tugga ur först och prata sen! Inget bordsskick alls dom där...



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Jimmy lever!

Nej, det är ingen kompis till mig som varit med i en bilolycka eller nåt. Jag råkar bara följa den halvtaskiga serien "Harper's Island" på TV4, och min favoritkaraktär, vid namn Jimmy, verkade av allt att döma dö när hans båt exploderade, men han klarade sig!
För övrigt har jag handtvättat lite kläder i reklampauserna och lyckats bränna mina händer lite sådär. Jävligt skönt. Det är detta som är sämst med att jobba kväll. När jag kommer hem har tvättstugan stänft. Tvätta på förmiddagen? Skulle inte tro det. Då är jag fullt upptagen med att ligga i sängen och kolla på film. Men nu har jag nog kläder så det räcker ett tag. Det viktigaste var att tvätta jobbkläderna och lite strumpor. I övrigt var det ingen större kris.
Det får räcka så för idag. Finns inget att berätta egentligen. Har jobbat och det var ju som vanligt. Ska gå och ta en dusch nu och sen ska jag sova.



Dagens låt:

John Norum (m. Joey Tempest) - We Will Be Strong

Det vänder

Saker och ting börjar bli bättre. Såklart så finns det fortfarande en massa skit att ta itu med, vilket jag absolut inte orkar, men det börjar hända bra saker. Jag flyttar den 1 september till en egen lägenhet i Svartbäcken och det ska bli så JÄVLA skönt! Pank är jag ju som vanligt, men jag ska nog klara den här månaden också. Snart dags för Wacken dessutom. Längtar som bara fan! Och sen så har jag ju mina vänner. För tillfället känner jag dessutom att jag har dom jag verkligen vill ha nära mig och det är alltid skönt. Jag saknar ingen, men är ändå glad över att träffa nytt folk. Det vänder helt enkelt! Har ju naturligtvis kvar mitt vanliga cyniska och hatiska "jag", men vad vore jag utan det?



Helgen var sjuk som bara fan, och förra helgen med. Jag är ung och jag har roligt! Båda helgerna har dock varit riktigt roliga. Förra helgen innebar dessutom lite extra bonus sådär vilket alltid är trevligt. Sen så var det ju Kim och Evas flyttskiva nu i lördags och dom där två har man ju sällan tråkigt med. Verkar som om Kim och jag kommer att åka och se Amon Amarth i Stockholm i oktober förresten vilket inte kan bli annat än guld! Om någon är intresserad av att följa med så är det bara att hojta!



Ska försöka bli aktiv här igen, men jag lovar inget!
Tänkte hursomhelst avsluta med lite reklam för ett stort partaj som kommer att hållas den 22 augusti i Uppsalas Stadspark! Det är en gigantisk piratfest som Jonas har styrt upp. Alla besökare klär ut sig till pirater, och bjuder in sina egna vänner som i sin tur bjuder in sina vänner, och så vidare! Medtag rom, piratklädsel, papegoja och alla du känner! Det kommer bli historiskt!



Dagens låt:

Ugly Kid Joe - Everything About You

RSS 2.0