Bra saker händer

Idag känns det lite bättre. Kanske för att jag har bokat en resa till Helsingborg! Det är iofs om två månader, men ändå. 25e - 30e mars är jag alltså i Skåne och härjar. Ledsen att jag är borta på din första årsdag av din 29årsdag Joel, men jag lovar att fira dig och ge dig en fin present när jag är hemma!

Nu ska jag snart åka hem till Gabriella och baka och äta semlor med henne och Elvis. Gott och roligt! Förresten har jag färgat håret lila! Hepåre!





Dagens låt:

Children Of Bodom - In Your Face


Trött och sur

Usch, det här är ingen bra dag. Ser inte ut att bli en överdrivet bra vecka heller (med undantag för onsdagen.) Lördagen var rolig, som fan, men jag var fanimej sur lite då och då. Jag har en sån sur period. Jag är sur på allt och vill bara gå och lägga mig. Fyfan.
Jag håller på och tröttnar på allting också. Har du någon gång kännt att du börjar tröttna på någon av dina vänner? Det är en hemsk känsla. Man tycker fortfarande om personen/personerna, men man bara orkar inte träffa den/dom längre. Har eventuellt ett par sådana fall just nu i livet. Inte kännt efter ordentligt. Får väl göra det när jag orkar.
Tröttna på sex börjar jag också göra. Det trodde ni inte om mig va?! Alla är bara så jävla dåliga och tråkiga. Lite omväxling och variation skulle sitta fint, men icke! Man kanske skulle leva i avhållsamhet en tid för att kunna uppskatta det efteråt? Eller bara skaffa sig någon som kan sina saker! Kan någon betala en resa till Skåne åt mig?!

Äh, nu ska jag sova och glömma bort alltihopa för några timmar. Sen ska jag upp och jobba. Yay...



Dagens låt:

Children Of Bodom - Are You Dead Yet?



Ps. Helt galet rolig video!


Sommaren 2007

Minns ni Se7en sommaren -07? Kollade igenom iTunes-biblioteket nyss och hittade sommarplågan vi alltid dansade till! Nostalgitripp! Jag saknar Se7en som fan!



Dagens låt.

Semlor

Elvis, klart jag vill äta semlor med dig! Hemmagjorda dessutom är ju det bästa! Vi skulle kunna ha semmelkväll innan den planerade utgången nästa vecka? Typ äta oss riktigt feta och sen dricka öl och bli ännu fetare?
Micke är en annan person jag ska äta semlor med. Vi ska gå till Café Linné och äta deras monstersemlor, och vi ska göra det innan man egentligen "får" äta semlor, mest för att jävlas med alla petiga jävlar som tycker att man bara får äta det på fettisdagen (fettis-dagen, hihi). Nej men semlor är gott. Borde finnas året runt.



Imorgon börjar jag min nya kurs; Religionshistorra B1. Tror nog det kommer att bli riktigt kul. Det är ju detta jag velat läsa ända sedan högstadiet. Om ett par veckor börjar jag läsa rockhistoria också, vilket ska bli ännu roligare.

Det får räcka så för tillfället. Ska åka till V-Dala och jobba lite. Hoppas dock få sluta lite tidigare om det går, så man är utvilad imorgon när man ska plugga och jobba. Fast tror inte jag kommer få det. Det ryktas om en massa nollningspubrundor ikväll. Fyfan. Jaja. Kom och köp en öl hos mig!



Dagens låt:

Testament - Souls Of Black


101

Ps. Förra inlägget var inlägg nummer 100 på denna bloggen! Hurra hurra!

Vad är sömn?

När fan ska man få sova ifred en hel natt egentligen? Kom hem helt slut efter jobbet igår kväll. Orkade inte gå ut eller träffa nån. Istället gick jag och la mig och somnade för, vad jag trodde var, en hel natts god sömn. I helvete heller. Klockan 03.16 väcks jag för första gången. Det är E som ringer och undrar vad som "händer". Jag svarar att jag sover, och nej, han får inte komma över. E nöjer sig med detta och samtalet avslutas. Ser då att han, tidigare under natten, har skickat sms och ringt. Jag gör mig redo för att somna om. I helvete heller. P ringer precis när jag stängt ögonen och frågar vad jag gör. Jag svarar även honom med att jag sover och samtalet avslutas. Trodde jag. Direkt efter ringer han upp igen och frågar om jag vill komma över. Oftast brukar jag svara ja när han frågar det, men då brukar jag å andra sidan inte ligga och sova, så jag avböjde. Pratade lite om vad han haft för sig under kvällen och sen la vi på. Äntligen skulle jag få sova! Trodde jag. Det tar, seriöst, inte mer än 10 sekunder innan P ringer igen. "Vad gör du?" frågar han. Jag svarar honom för tredje gången att jag sover. Tror att han nu äntligen ska nöja sig med detta svar, men ICKE! Han börjar tjata och tjata och tjata om att jag ska komma över. Jag fortsätter säga nej. Han föreslår då att han ska komma över till mig (han har aldrig varit här förr så det var en smärre sensation). Jag säger att det får han absolut inte för här ser för jävligt ut! (Jesper, kom hem och hjälp mig städa! Plus att jag saknar dig.) Han säger då: "Men tänk dig en P***** som kommer hem till dig och myser?" Jag måste ju medge att det låter väldigt trevligt, men jag är ju faktiskt galet trött. "Men Ingriiiiiid! Skärp dig!" gnäller han. Efter en evighet av tjatande säger han att nu ska han minsann kolla på Eniro vart jag bor och komma över. Sen lägger han på. Jag får panik. Sen kommer jag på att det är ju bara att ge fan i att öppna för honom. Om han ens kommer in i byggnaden, vet inte om porten fortfarande är låst. I vilket fall somnar jag om ganska orolig, men blir i alla fall inte väckt fler gånger under natten.



Nu ska jag börja göra mig redo för att åka och jobba på V-Dala. Först måste jag dock lägga upp en bild på en underbar bilnummerplåt tillhörande en bil från Italien som stod på Engelska Parkens parkering i torsdags. Att bilen hade ett klistermärke från Wacken 2008 gjorde ju knappast saken sämre.




Dagens låt:

Scorpions - In Trance


2009

Ett jävla tag sen jag skrev nu. Men då inspiration och allt sånt har saknats så tyckte jag det var lika bra att låta bli. En del tjat har det blivit, men vafan.
Jag har just betalat räkningar. Jag grät hela tiden. Typ. Jag ser fysiska pengar flyga ifrån mig. Ska det vara så jävla svårt för mina vänner att bjuda mig på ungefär allting? :P
Appropå pengar. Igår åkte pappa till Argentina, och jag har naturligtvis inte råd (eller tid heller för den delen) att följa med. Jag har dock skickat med honom en lista på skivor han ska få köpa åt mig. Större delen av min skivsamling är köpt i Argentina. Är det billigt så är det. Journey-plattor står högt på listan. Eller, ett par i alla fall. Några har jag ju redan. Jävla bra band för övrigt. Annars är jag rätt insnöad på Scorpions just nu. Bra band det med. Inte som Skid Row eller Journey eller så, men riktigt bra ändå.



Imorgon är det tenta. Höstterminens sista. Känns helt otroligt sorgligt att klassen ska splittras, men jag tror nog att en del av oss kommer ha rätt schysst kontakt ändå. Men idag blir det råplugg. Ska iväg till teologen vid nio eller nåt sånt. Vi är några ur klassen som ska ha studiecirkel. När dom andra kommer vet jag inte, men jag kan väl börja på egen hand om jag nu skulle råka vara först, vilket jag dock inte tror att jag är. Får se hur tentan imorgon går. Känner mig inte det minsta förberedd, men så har det varit förr och jag har ändå klarat tentan. Dessutom fick jag 8 av 10 poäng på mitt PM (jag vet, det är helt sjukt! är jävligt nöjd faktiskt) och dom 8 poängen får jag ta med mig till tentan, vilket innebär att jag, istället för 20 poäng, bara behöver 12 poäng på tentan för att vara godkänd. Så jag hoppas verkligen jag kan ta dom där sabla poängen så jag har skiten ur världen och kan börja koncentrera mig på religionshistorian som börjar på tisdag. Börjar även läsa rockens historia tillsammans med Husman (och Joel?) och det ska bli helt otroligt kul! Vi kommer naturligtvis att äga hela kursen! Har för mig att Rickard på V-Dala skulle läsa den också? Kan ha fått det om bakfoten.



Ett problem jag har nu idag är att jag inte kommer att vara hemma över lunchen, vilket då innebär att jag måste äta antingen matlåda, i matsalen eller nere på stan. Matlådor har jag inga färdiga så det går bort. Att käka i matsalen (Matikum) känns sådär lagom lockande... Det är alltid galet lång kö och så vidare. Då återstår bara att äta nere på stan. Men vem ska jag äta med?! Det är ett enormt problem! Så om någon har lust att käka med mig så är det som vanligt bara att ringa. Jag bjuder inte! (Men betalar för mig själv.) Sen vill jag fika en semla också. :D

Nu ska jag duscha och sen ringa ett viktigt samtal angående en felaktig påminnelse på en räkning jag redan betalat. Tjing!



Dagens låt:

Scorpions - Rock You Like A Hurricane



Fan vad jag vill tillbaka till Wacken! Och det ska jag också! Biljetten är köpt och på väg!

RSS 2.0