Snabbis

Ska egentligen sova strax, men måste bara meddela ett par småsaker först.

Idag när jag var på stan så snöade det. Jag ville dö. Snö i oktober?! Vafan är grejen? Jag verkligen hatar snö! Jag vill ha sommar året runt. Jag är verkligen född i fel land. Hursom helst, jag stod och väntade på bussen hem vid hållplatsen som heter Klostergatan (ligger på Kungsgatan). Och bussfan stannar, men föraren öppnar inte utan bara viftar. Sen kör han. SATAN vad arg jag blev. Han stannade igen tre meter senare vid rödljuset och jag och den andra killen som skulle på sprang ikapp och knackade på dörren. Återigen bara viftar han med händerna och pekar bakåt. Sen kör han. Jag lackade sate! Inte som om bussen var full heller, det var typ tio pers på den. Men jag ska FANIMEJ ringa till UL och säga till. Eller, inte ringa för det är jobbigt, men maila i alla fall. Så när jag står där och hatar alla busschaffisar i hela världen så kommer nästa buss (dock en kvart efter den första, fick ju vänta liksom) och när jag och den andra killen kliver på får vi världens största leende av chaffisen och han säger: "Hej och välkomna!" Hur ofta är bussförare så trevliga? All heder åt den här unga killen som är så himla trevlig mot sina passagerare! Honom vill jag åka med fler gånger. Jag önskar att alla busschaffisar var som han.

Nu ska jag sova. Börjar ju jobba tidigt imorgon. Natti!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

En fredag av stillhet. Hur ofta händer det?

Jag har ännu inte lämnat fastigheten idag. Men jag tror jag drar ner på stan om en stund. Ska bara kladda på lite smink först. Och kanske ta en macka eller så. Det är ju så gott!
Imorgon är det jobb, och jag börjar klockan 7.45 så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Jag ska bara städa färdigt, och så titta på Fredag Hela Veckan. Det är dom enda kvällsplanerna jag gjort upp, och det känns rätt bra. Imorgon kväll händer grejer, men det är oviktigt att ta upp just nu. Jag berättar sen varför.

Nej, det är nog bäst att fixa till det där sminket och ge sig av, innan affärerna stänger liksom. Jag skriver kanske mer senare. Eller inte. Haha! Vi får se.



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Woke up to the sound of pouring rain

Nej, jag har inte just blivit väckt av regnet (även om det ösregnar ute), jag har helt enkelt inte somnat än. Eller jo, jag däckade när jag kom hem vid 18 nånting, och sen vaknade jag vid 22 (fast hade ställt klockan på 19, men vafan) och käkade middag. Så jag har egentligen redan sovit halva natten. Typ. Nästan. Men jag ska snart sova igen. Hursomhelst; dagens rubrik, Woke up to the sound of pouring rain, är den första meningen i låten I Remember You av Skid Row, världens bästa band!

Jag tycker fan att jag börjar bli rätt duktig på att uppdatera bloggen. Men jag ska bli ännu bättre! Man måste hitta tid för det bara. Inte alltid det lättaste. Med både jobb och plugg så är det ju full rulle hela tiden.



Idag köpte jag två nagellack jag har gått och suktat efter aslänge, men inte känt att jag haft ekonomi nog att unna mig något sådant. Men idag så kunde jag inte motstå det längre! Och inte kunde jag välja ett av dom heller, jag köpte båda. Det var Isadora som hade nåt grejs med mörka färger (som tydligen är inne nu enligt dom? passar mig perfekt!) och då ett par nagellack i ascoola färger. Det ena hette "Saphire" och är mörkt blåsvart, och det andra hette "Spellbound Black" och är typ svart, fast grönskimmrande. Just nu har jag det blåa på mig. I helgen ska jag ha det gröna. Och när jag känner att jag har råd igen så ska jag köpa ett till som är mörkrödsvart-aktigt. Jag älskar smink! Ganska otippat om man träffar mig första gången, men det skiter jag ju fullständigt i. Som jag gör i det mesta. :D



I förrgår fick jag förresten ett nytt underbart Skid Row-paket på posten. Jag blev lycklig! Det innehöll några coola "limited edition"-singlar på cd, ett par vykort och två patches. Den ena, lite mindre patchen ska jag sy fast på röven på ett par jeans. Hell Yeah!

Nej, nu ska jag nog plocka upp lite skit från golvet och sen sova. Imorgon ska jag storstäda, så det inte blir som förra gången när det tog typ ett dygn att städa upp all skit. För övrigt längtar jag jättemycket till lördag kväll och söndag eftermiddag! Natti!



Dagens låt:

Skid Row - Beat Yourself Blind

NU JÄVLAR!

Nu får det fan vara nog! Jag ska inte behöva bli väckt klockan 8 på min sovmorgon av att min helvetes jävla cphorgranne spelar vidrig techno på omänskligt hög volym! Känslig? Om jag, världens mest svårväckta människa (Skalman sover lätt i jämförelse med mig) faktiskt vaknar av musiken, då är det fanimej högt! Inte nog med att fanskapet väckte mig imorse, detta händer ju hela jävla tiden! Säg att du försöker sova, klockan är ca 22.30 och det är vanlig vardag imorgon, och mongolidfittan ovanför dig spelar sin äckliga cp-techno, skulle du då kunna sova? Nej precis. Sova med öronproppar går ju inte heller, av två skäl: Man hör enbart sin jävla tinitus, och kan då inte sova på grund av "piiiiiiiiiiiiiiiip" i huvet, och risken är också att man inte vaknar av väckarklockan på morgonen. För en tid sen fick jag helt enkelt åka och sova hos mamma och pappa, för att det var helt jävla omöjligt att sova här hemma. Jag har naturligtvis sagt till miffot där uppe, och lämnat lapp i brevlådan, men det hjälper ju fanimej inte! Jag känner att om detta fortsätter är mord ett alternativ. Så nu har jag använt mig av min sista utväg; Jag har ringt till Studentstaden (hyresvärden) och klagat. Jag känner mig som en jävla kärring, men vafan ska jag göra? Jag vill bara kunna vara i mitt hem utan att få ett epileptiskt anfall. Det känns sjukt att jag ska känna mig tvungen att lämna mitt eget hem, bara för att nåt jävla anus tycker det är roligt att ha raveparty en tisdagkväll. Dom på studentstaden skulle i alla fall skicka ett brev till personen och be idioten sänka. Sen så skulle jag återkomma om det inte blev bättre. Det skulle kännas jävligt bra att få någon vräkt (skadeglädje är den enda sanna glädjen!), men det är mest för att jag är ett as som person, inte för att jag är en gnällspik som vill ha väck alla personer som stör mig det minsta. Jag hoppas att det helvetes jävla anus-cpt går och dör! Skadeglädje är, som sagt, den enda sanna glädjen!

Nu ska jag förbereda mig för ännu ett seminarium. Hoppas det blir lika många skratt som vanligt.



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Vad män egentligen vill ha?

Jag kom just att tänka på en sak när jag tittade på That 70's Show. Det var med en scen med två tjejer som ler-brottades. Och jag kom då att fundera över; Varför tycker män att det är så jävla sexigt med två brudar fulla med skit? Jag bara undrar? Det är inte blondiner eller brunetter dom vill ha, det är en tjej rullad i geggamojja! Jävligt hett. Så ett tips till alla tjejer; Testa att rulla er i lera innan ni börjar ragga på krogen, det kan ju inte bli annat än score! Ska fan testa det i helgen. :P

I övrigt så var jag och vaccinerade mig mot influensa idag. Låt den jäveln komma bara!



Dagens låt:

Saxon - Denim And Leather

"Don't you cry tonight, there's a heaven above you baby"






Godnatt...

Middag?

Jag vet inte vad jag ska göra till middag. Förslag någon? Ingredienser som jag har är: Fiskpinnar, pasta av olika slag, nudlar (nej tack!), chicky bits, currysås, ostsås, bacon, mjölk, grädde, ris, pulvermos (helst inte), kötbullar, kokt skinka, rostbröd, havregryn, socker, mjöl, lättöl, starköl, folköl, vin, couscous, vatten, smör, bakpulver, vaniljsocker... Har nog mer, men inget jag kommer på nu. Känns för ambitiöst att gå ut i köket och kolla.
Okej. Vad ska jag nu göra för mat av allt detta? Jag vet att möjligheterna är många, men jag saknar helt fantasi och inspiration idag. Så hjälp mig! Och fort, för jag är skithungrig!



Dagens låt:

Journey - Stone In Love

Göteborg för 10 år sedan

Tittade just på Kalla Fakta på TV4 om den så kallade "diskoteksbranden" i Göteborg 1998. Jag hade ingen aning om att det var 10 år sedan nu. Jag minns det väldigt väl. Känslig som man är började jag naturligtvis grina (gråta, för er skånska idioter ;P) på en gång när dom intervjuade tre överlevande. Jag kunde inte hjälpa det. Tårarna bara trillade. Det värsta är att det hela så enkelt hade kunnat undvikas. Till att börja med var ju branden anlagd, bara en sån sak! Sen, som om inte det var nog, så var den anlagd i trappen till en av nödutgångarna. Bravo! Och utöver det så var det 375 pers i en lokal avsedd för 150 pers. Hela alltihopa är bara så himla tragiskt. Dom fick i alla fall tag på dom skyldiga. Dom får leva hela livet med att dom dödat 63 människor, och förstört livet för så många fler. Hoppas det gör ont! Och allt detta för att dom var tjuriga för att dom hade blivit utslängda.

Nog om branden.



Jag är mycket korkad, har jag insett. Jag vill vrida tillbaka klockan till ca 05.20 imorse då jag blev väckt av ett telefonsamtal. Samtalet innehöll ett erbjudande som man vore korkad om man tackade nej till. Nyvaken och korkad som jag var så tackade jag naturligtvis nej, och somnade om. När jag sedan har tänkt igenom det hela så känner jag: Hur fan kan jag vara så jävla dum i huvet?! Stryk skulle jag ha! Om du som ringde läser detta: Ring igen! Haha!

Nu ska jag kolla på Parlamentet. Bye!



Dagens låt:

Sean Paul - Temperature

HAHAHA! Yeah right! :D



Dagens riktiga låt:

Guns N' Roses - Civil War

Pubrunda!

Ikväll är det pubrunda med klassen! Yeah! Ska bli skitkul! Tack och lov så börjar jag inte jobba förrns klockan tre imorgon så jag kan gå ut ikväll, så länge jag tar det lite lugnt, men det ska jag väl klara av tycker jag. Sen kanske jag möter upp Sandra på Etage efteråt. Jag hoppas på det i alla fall!

Nu måste jag absolut duscha så jag inte får mina kursare att börja gråta. Haha! Jag är så glad på lönedagar!



Dagens låt:

Aerosmith - Mama Kin



Helgen?

Okej: Vem vill gå till Etage på lördag? Jag kräver att någon följer med mig till Etage på lördag! Jag slutar jobba 22.15, så jag kan vara där ungefär 23.30. JA? Jag kan inte ha en lönehelg utan att gå till Etage! Svara snarast!



Fick rycka in extra på Ica idag. Bara fyra timmar dock så det var lugnt. Men nu är jag rätt seg, även fast jag skippade morgonens föreläsningar och sov ut istället. Jag tror man helt enkelt blir slö när man suttit i kassan. I alla fall om man kommer hem och varvar ner direkt efter. Åker man till nån kompis eller ner på stan så brukar man kunna hålla igång ändå.

Det blir inte mer än så idag. Jag orkar inte skriva mer. Har inte överdrivet mycket att berätta heller, så det får duga såhär. Imorgon är det pubrunda med klassen. Kanske har mer att skriva inför det. Eller efter. Vi får se.



Dagens låt:

Rage Against The Machine - Killing In The Name

Absolut inte!

Jag vill inte vakna en minut innan jag måste! Jag vaknade klockan 7 och kunde inte somna om. Jag hade kunnat sova minst en timme till! Det är sånt här som får folk att bli seriemördare. Klart som fan man har en riktigt lång skoldag också från 10 till 15, så jag kan inte ta en powernap vid 12-tideen. Fyra timmar (plus en timme för lunch) verkar kanske inte så mycket, men med det intensiva tempot vi brukar ha, så är det fan en hel del. Först sitta och skriva presentation i två timmar, sen seminarium i två timmar där man sitter och diskuterar presentationerna. Och man måste ju vara så jävla aktiv. ARGH! Och med tanke på att jag somnade vid typ 2 inatt så har jag bara sovit fem timmar! Det räcker inte för mig. Jag behöver minst åtta timmar för att inte bli en zombie under hela dagen. Igår gick jag liksom upp vid halv 6, och somnade som sagt inte förrns vid 2. Jag hade verkligen behövt den där sista timmen. Och nu känner jag att jag börjar bli sömnig igen. NU skulle jag förmodligen kunna somna om, men det känns som en dum idé. Lika bra att ta ett par koppar kaffe nu och helt enkelt göra sig redo för en jävligt jobbig dag. Jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte ska jobba idag. Fast med min tur så ringer dom säkert från V-Dala och vill att jag ska jobba till jävla 2 inatt, och så får man ingen sömn då heller. PEPPAR PEPPAR! Fast jag skulle nog bli tvungen att avböja i vilket fall, för om jag inte tar helt fel så har jag en föreläsning imorgon klockan 8, och då går det bara inte att jag kommer hem så sent.

Nu ska jag göra frukost och äta upp den medans jag tittar på That 70's Show.



Dagens låt:

Pantera - Walk

Ibland...

...vill man bara kräkas upp sina egna inälvor. Det gjorde jag nästan idag. Det var jobbigt. I övrigt tycker jag man ska specificera (Stavas det så? Skit samma!) sig lite innan man får någon att vilja hoppa från Uppsala Domkyrka. Men nu känns det bättre. Mamma och pappa är bäst!

Jag tror jag ska plugga ett par rader innan jag måste åka och jobba. Kan ju knappast skada.



Dagens låt:

Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll

ARG!

Jag blir så jävla arg när folk inte tror på mig! Och ledsen!

Ingen jävla låt!

I did it!



Elin lärde mig! Hon är bäst! Detta är Sebastian Bach's nya låt. Kanske inte hårdrock, kanske inte det bästa, men lyssna på texten! (Till saken hör att han är nykter alkoholist.)



Dagens låt: Se föregående inlägg. (Nej, ovanstående video kan inte vara "Dagens låt" eftersom jag bestämde låt i förra inlägget. Sådeså!)

Lat jävel

Jag har ännu inte lämnat huset idag. Hade föreläsning imorse klockan 8 som jag hade tänkt gå på, men jag var så trött imorse så jag skippade det och sov ett par timmar till. Man är jävligt lat alltså, men hela gårdagen gick ju åt till att vila upp mig efter lördagskvällen. Glömde för övrigt skriva att jag igår fick ett samtal från en snubbe som jag råkade ge mitt nummer till på Etage. KORKAD JÄVLA BRUD! Inte göra så! Det värsta: Jag har dejtat hans lillebror! Nej, nej och åter nej! ICKE! Jaja, får se hur jag löser det där men tror inte det blir vidare svårt. Har ju faktiskt goda skäl liksom.
Men det har varit skönt att sitta hemma idag och inte göra ett piss. Känns bra. Har kollat på dom nya avsnitten av American Dad och Family Guy som kom inatt. Asroliga! Rekomenderas till alla! Speciellt Family Guy-avsnittet.



Jag har fortfarande inte fattat hur man infogar en YouTube-video så att man liksom kan kolla på videon i själva bloggen. Jag kräver att någon lär mig det snarast!

Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting. Eller jo, jag ska titta på That 70's Show som jag har tankat hem lite av. (Schh! Säg inget till FRA!)



Dagens låt:

Skid Row - Sweet Little Sister

Trött

Så det blev alltså Etage igår. Det var riktigt kul! Eller, först så gick jag, Sandra och Linnea till Norrlands och tog ett par öl (utom Sandra som tog drink och cider), sen gick vi och mötte Jesper på Etage. Och vem mer hittar vi där? Jo, Janne! Vår gamla lärarkandidat från Historia B på gymnasiet! Vi har träffat honom där en gång förut, men det var typ ett år sen. Så himla kul att träffa honom igen! Jag och Jesper såg också noga till att ta hans nummer så det kan göras om! Vi snackade lite skit om folk i klassen också, och sånt är ju alltid kul!
Anders och James hade också hittat vägen till Etage och det är ju två riktigt trevliga filurer med bra musiksmak så det var kul. Alan som gick i min klass i låg- och mellanstadiet var också där. Lite skol-nostalgi över hela kvällen tycker jag allt.
Linnea var fullare än fullast. Stackarn hade ju skrivit tenta i det fördömda språket franska och förtjänade fan lite festande. Men den fyllan alltså! Haha! Längesen jag såg henne så packad. Men kul var det!
Borde ta det lugnt nästa helg, helgen efter vill Tessus att jag följer med till Monsters Of Mora, så vi får se. Pengarna är alltid ett problem. Vill ju går på Watain också. Jag hatar att vara fattig!

Nu ska jag se klart på Bad Company på TV4. Jag vet, inte direkt världens bästa film, men jag har ju inga roliga kanaler och inget liv! Sen ska jag sova. Skola imorgon.
PöZZahh & KjamizZahr!



Dagens låt:

Skid Row - Riot Act

Dödsgrogg from hell 666!

Om cirka 40 minuter ska jag träffa mupparna utanför Norrlands, där ska vi ta ett par öl och sen Etage!!! Så nu sitter jag och sveper dödsgrogg from hell 666 för att komma igång. Önska mig lycka till!



Dagens låt: Se föregående inlägg. (Fast lite Tommy Nilsson - En Dag också, för den lyssnar jag på nu, och den är underbar!)

After Work

Har jobbat från 7.45 till 15.15. Nu tycker jag att jag förtjänar en öl! Eller åtminståne en läsk på Etage. Jesper; hinten är till dig! Eller, till alla mina vänner, men mest till Jesper just nu.



Dagens låt:

Whitesnake - Still Of The Night

Nu börjas det...

Wiiie! Elin/Husman har fixat till min blogg! Mycket snyggare nu! Tack så mycket! Hon låter dock hälsa att hon inte är helt klar ännu, så vi får se sen hur slutresultatet blir. :)



Nu börjar i alla fall dessa eländiga inbjudningar till folks studentskivor komma på Facebook (det är alltså det som rubriken syftar på). Om jag vill gå på din skiva så kontaktar jag dig! Jag vill inte ha en miljon eventinbjudningar med rubriken "Årets händelse!", "Tidernas bästa skiva!" eller liknande. Intressant att Facebook har förslappat folk så mycket att dom inte ens orkar ringa/skriva till var och en av sina kompisar och fråga om man vill komma på skivan. Dåligt!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Hjälp mig!

Som ni kan se är designen på min blogg sjukt tråkig. Detta beror på att jag varit för lat för att lära mig hur fan man ändrar skiten. Jag började läsa blogg.se's pdf-fil om hur man skulle göra, men jag tappade intresset efter tre meningar. Dessutom fattade jag ingenting. Så jag vädjar nu till folk som vet hur man gör: Hjälp mig snygga till bloggen! Husman till exempel, du har en jävligt fräsch bloggjävel. Hur gör man?
Extremt tacksam för svar!



För övrigt så vaknade jag för typ en timme sen. Jag som skulle sova ut på min lediga dag! Tror jag strax gör ett försök att somna om, för såhär får det ju inte gå till! Är man ledig sover man och därmed basta!
Äsch, tror jag försöker redan nu. Har inte så mycket annat att göra liksom. Tjing!



Dagens låt:

Journey - Don't Stop Believin'

Sanningen om Adam!

Till dagens seminarium skulle vi läsa några olika skapelseberättelser från kristendomen, islam och judendomen. När det gällde just judendomen läste vi ett stycke av Talmud som är ungefär som en text som kommenterar Torah (moseböckerna). Följande citat är från ovan nämnda test:
"Av detta lär vi att Adam hade samlag med alla kreatur och vilda djur, men fann ingen tillfredsställelse förrän han hade samlag med Eva."
HAHAHAHA!!! Det roligaste är om man börjar spåna vidare på det hela. Han hade ju liksom samlag med alla djur. Alltså verkligen alla! Näbbmöss, blåvalar, trollsländor, blomflugor, eller som en kursare nämnde; blodiglar. Man kan fortsätta hur länge som helst! Och det är riktigt jävla roligt! Ge mig fler förslag!



Dagens låt:

Sebastian Bach - Angel Down

BHn: Det största mysteriet sedan Palmemordet!

Efter diskussioner med flera vänner, både manliga och kvinnliga, har jag kommit fram till följande:
Män kan inte öppna BHar!
Vad i hela helvete beror detta på? Så jävla svårt är det inte. Går på nolltid för en tjej, så varför kan inte en kille lära sig det? Jag träffade nyligen på en snubbe som var helt jävla fenomenal på att öppna en bh! Jag kräver att denne man skall dela med sig av sin kunskap till andra män! Folkuniversitetet kanske kunde hålla kurser i bh-öppnande? Eller kanske till och med Uppsala Universitet kunde hålla en 7,5-poängskurs? Kunde ju vara en perfekt sån där kurs som man tar för att få kårleg, och så samtidigt så lär sig en massa människor hur fan det skall göras! Jag blev verkligen överaskad av denne tidigare nämnda man som var så duktig på bhar. Var tvungen att avbryta allt vad jag höll på med och komplimera honom. Sådana skills ska uppmuntras!




Dagens låt:

Rush - Working Man

AAAAJ!!!

Skulle ju åka och jobba, men lyckades spilla kokande tevatten över hela jävla benen och bli vackert sönderbrännd på framförallt högra vristen. Brännblåsor, bortsvedd hud och en jävla smärta! Brännde mig för ungefär 6 timmar sen, och först NU har jag lyckats röra mig från mitt sovrum till köket. Toppen! Ser ut som en skadeskjuten bäver när jag rör mig, och ont gör det också. FAN VAD HÄRLGT! Då missade man en kvälls lön. Kuken!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

OBS! Injicera inte älgblod i bastun!

Först och främst vill jag gratulera min pappa Alberto som har fått nytt jobb på Stockholms Universitet! Grattis pappa!



Jag är typ världens sämsta bloggare. Man ska skriva typ 4 inlägg om dagen. Jag skriver 4 i månaden! Haha! Usel brud. Jag skyller på att jag inte har tid, och när jag har tid är jag för trött. Ibland när man har pluggat och/eller jobbat vill man ju bara lägga sig i sängen och glo på film. Eller msna och lyssna på musik. Jag älskar msn! Lätt bland det bästa som internet fört med sig.



Igår hade jag tenta. Delkursen hette "Världsreligionernas historia, myter och praxis" och har varit väldigt rolig och intressant, men hur FA-AN ska man kunna lära sig allting om fyra religioner (Judendom, Islam, Hinduism och Buddhism) på fyra veckor och plugga på exakt rätt saker? Exakt, det är fan omöjligt! Jag får se hur det gick. Det kändes lite sisådär. Det var fyra frågor. Två av dom gick nog rätt bra, men dom två andra är jag lite tveksam över. Jag hoppas jag slipper omtenta i alla fall, för det är fan det värsta som finns!



För övrigt var jag och Moa ute i lördags. Riktigt kul, även om vi var luspanka båda två. Träffade en Jocke, gammalt Svartbäckenbarn, på Etage. Har nog inte sett honom sen vi var på W.A.S.P på Frysen för typ två år sen. Han blev för övrigt utslängd sen för att han var för full. HAHAHA! Sånt är lika kul varje gång. Så vi och Pelle gick en stund till Palermo. Tog en öl där, och sen gick jag hem. Dock inte ensam, men mer än så säger jag ICKE! Haha!



Nejfan, nu ska jag laga lunch (köttbullar och mackaroner, riktig lågbudgetmat, jag vet, men SATAN vad gott det är! Inte käkat det på evigheter!) och sen ska jag iväg till ICA Tunabackar (reklam) och jobba. Har börjat jobba stängning på tisdagar nu så kommer inte hem förrns framåt halv elva på kvällen. Rätt drygt, men då tänker jag på pengarna och allt känns genast lite bättre.



Jag ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera denna bloggen! Så det åtminståne VERKAR som om jag har ett liv. :P



Dagens låt:

Paul Simon - You Can Call Me Al

Sommarplanerna...

...börjar redan ta form! Jag och Elin (Husman) diskuterade i morse och bestämde att:
Vi SKA åka ner till Sweden Rock Festival!
Vi tar Elins bil ner (Elin har i uppdrag att ta körkort tills dess, för jag kommer aldrig hinna), och ser till att komma fram i god tid och skaffa fetbra campingplats. Sen ska vi regera hela festivalen!



För övrigt har jag The Thrashmen - Surfin' Bird på hjärnan. Det är helt omöjligt att sluta lyssna på den!
http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow




Dagens låt:

The Thrashmen - Surfin' Bird

Senaste nytt från sjuklingen

Fortfarande sjuk. Ska nog ringa till vårdcentralen imorgon.



Helgen har varit helt sjukt rolig! På fredagen kom Niklas från Tyskland hit och vi och Olanders festade och återupplivade minnen från Wacken. Skitkul! Först satt vi här hemma lite, sen drog vi till V-Dala och sist till Williams.
Jag var helt slut igår. Men det spelade ingen roll för Sandra och Linnea hade inga lugna planer för min del! Efter att jag käkat middag hos mamma och pappa åkte jag hem, och snart ringde det på dörren och där stod mongona med massa alkohol i högsta hugg! Jag tog det dock lite lugnt på alkohol-fronten, vilket Sandra absolut inte gjorde! Haha! Det blev skrämmande likt en annan förfest när Sandra blev asfull och började cp-dansa, vilket hon gjorde nu med. Och så lyckades vi få Kim en smula lyrisk genom att pussas i webcam. Haha! Män är roliga.
Efter denna förfest gick vi till Etage som vanligt, där vi träffade på alla möjliga. Bland annat träffade jag Elin och Elin (Husman och Räkan, för att göra skillnad på dom båda), och Räkan hade jag ju inte sett på hur länge som helst så det var verkligen skitkul! Inte gjorde jag av med speciellt mycket pengar heller, blev bjuden på massor! Och sen så pallade jag ju inte med så mycket med tanke på kvällen innan. Senare kom även Hannes dit. Han hade permis tydligen och det var kul att träffa honom med tanke på att det inte händer så ofta på grund av hans jävla lumpande! Sen hände det sjukaste av allt! JAG SJÖNG KARAOKE!!! Det har bara hänt en gång tidigare, och jag har alltid sagt att det inte ska ske igen, men när nu Husman så gärna ville så kunde jag ju inte motstå henne. Haha! I alla fall så sjöng vi Guns 'N' Roses - Paradise City, och fick fan med oss alla i rummet! Sjunger man klassikers så. :) Hur kul som helst, även om jag var hes som ett cp. Sen så var jag lite backup singer när en bekant sjöng Skid Row - Slave To The Grind för min skull. :D Jag blev helt otroligt glad över att få höra mitt favoritband på Etage! Sjukt kul kväll helt enkelt!



Några av lördagkvällens bilder!




Sandra och Linnea har det mysigt i min säng.




En liten del av Sandras cp-dans.




Jag och Carro på Etage.




Jag och Elin (Husman).




Carro biter Daniel i röven. Hett!




Hannes och jag. Skitsnygga som vanligt.



I övrigt så fick jag ett paket med Skid Row-vinyler och kassetter i fredags, och sånt är ju alltid guld! Två album, två maxi-singlar, fyra kassetter och två vykort. En jävla bra skörd må jag säga! Åker upp på väggen imorgon. Eller, Slave To The Grind-vinylen är redan uppe. Måste skaffa mer skivplast också. Ingen av vinylerna i detta paketet hade plast, så fick ta från några andra plattor. Men jag gillar inte att inte ha plast på vinylerna. Vill ju inte få några snygga omslag skadade. Nu är Def Leppards Hysteria-platta utan plast, och så cool som den är vill jag fanimej inte att något händer den! Fyfan vilka i-landsproblem man har egentligen. Vinyler utan skivplast. Haha!
Nej, jag tror jag ska runda av detta nu, och helt enkelt skriva mer en annan gång. När nu det blir. jag är sämst på att blogga. :P Haha!



Dagens låt:

Journey - It Could Have Been You

Romantik <3

Romantisk kines-lunch med Linnea imorgon! <3



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Jag kollar igenom en massa Beck-filmer!

Den här är till dig Charlotte!

Grannen: "Haru hört att dom ska måla om fasaden?"
Beck: "Nej...?"
Grannen: "Silikon-grått. Pigg färg. Men de e väl EU."
Beck: "Ja, de e väl de."
Grannen: "Men vafan, duvet farsan han hade två blinda marsvin som blev 40 bast. Å dom där sket ju i fasaden... Äh vafan, vi går in. Tar en stänkare, va?"
/Beck - Hämndens Pris



Dagens låt:

Testament - Return To Serenity

RSS 2.0