Mama said knock you out!

Har lagt in den här videon en gång förut, men den togs bort från You Tube. Efter att ha googlat på en jävla massa olika sökord så hittade jag den äntligen på nån hemsida från typ Ryssland (eller något annat land med likadana kryptiska bokstäver) och lägger upp den igen. Den regerar!


Ännu en sen kväll

Eller en tidig morgon. Det beror ju på hur man ser det.
Imorgon ska jag fika med Sandra, Linnea och Sussi. Ska bli kul. Har inte träffat Sussi på evigheter. Sen ska jag jobba på V-Dala. Jag och Abbe ska rocka baren! Och dom där pengarna är verkligen välbehövliga. Jag har en hundring just nu, och den tänkte jag fika upp imorgon. Den här jävla pengagrejen är ständigt ett problem. Men jag är glad att jag har jobb och lägenhet iaf. Det finns ju alltid folk, även i min närhet, som har det betydligt värre. Men det är lik förbannat drygt att hela tiden vara fattig. Och den där resan till Helsingborg blir ju inte billigare med tiden direkt. Men jag ska köpa den på fredag när löen kommer. Jag vill inte beställa den med faktura och sedan inse att pengarna inte räcker. Det är bättre att vänta tills jag vet hur mycket lön jag får den här månaden.



Det har för övrigt hänt en lite märklig sak. Annie träffade nån snubbe på Sweden Rock-kryssningen härom veckan som enligt henne skulle passa mig. Så galningen tog hans nummer åt mig. :P Hur som helst så hade jag ingen lust att skicka ett sms till en helt främmande mäniska som Annie råkat träffa på fyllan. :P Så vi letade upp honom på Helgon och jag slängde iväg ett mail. Helt sjukt, men varför inte? :P Haha!



Förresten, är det bara jag som tycker att det är skitkul att kolla på Jerry Springer? :D Inte så mycket för intrigerna och det, utan för Jerry Springers sjuka dubbelmoral. Först så har han en massa sjuka gäster som folk jublar åt, och sen avslutar han med världens moralpredikan om hur man inte ska såra varandra och att man ska vara sin partner och familj trogen och så vidare. Tjaa Jerry, om alla följde dina råd så skulle du vara arbetslös. Iofs, numera är ju alla intriger och så fejkade. En annan sjuk sak är ju att Springer en gång var politiker och borgmästare i Cincinnati! Och hans show började som en politisk talkshow! Vad fan hände sen? Jag har tagit reda på lite fakta. Programmet började sändas den 20 september 1991, som sagt som en politisk talkshow. Efter en tid tyckte man att tittarsiffrorna var lite kassa, så Jerry sålde sin själ till Satan och började köra stilen han kör idag. Studion man har idag lär ju vara densamma som man hade 1991. Antagligen har programmet fortfarande en jävligt låg budget (eller en blind studiodesigner) eftersom studion ser ut att vara en inredd lada. Och har ni sett snubben som står vid sidan av scenen och meddelar publiken vad det är dom ska skrika. Ni tror väl inte att hela publiken samtidigt kommer på att dom ska vråla "midget fight"? Och ledmotivet seen. Herregud! Det låter som om man har tagit någon musik från en läskig scen i en dålig skräckfilm, och sen snabbspolat den. Var personen som komponerade den döv, såsom att designern var blind? Och varför är det alltid minst en person i varje program som saknar tänder? Är det en policy dom har? "Okej, vi har kvällens show helt klar. Nej vänta! Är det någon som saknar tänder? Inte? Fan också! Okej, flyg in någon från Texas landsbyggd, han får spela någon transsexuell älskare till killen med hästansiktet." Hursomhelst, när man tittar på det, som om det vore ett "riktigt" tv-program, så är det jävligt värdelöst, men när man börjar analysera det på det här viset så är det förbannat kul!
Jaja, nog om Jerry Springer. Det är dags att sova lite. Godnatt och godmorgon!



Dagens låt:

Foghat - Slow Ride

Tribute to Cosmo Kramer

Var ju egentligen på väg att sova, men snubblade över ett helt underbart You Tube-klipp som jag tycker att jag bara måste dela med mig av! Så håll till godo, och gonatt! Dagens låt får vara ledmotivet till Seinfeld (som är på typ tre sekunder, men ändå).


Metal ska göra ont!

Jag har ont i nacken. Det är ett tydligt tecken på att gårdagens spelning var lyckad. Lyckad är förresten bara förnamnet, det var helt jävla guld! Längst fram stod jag! Det var längesen jag trängde mig fram på en spelning. Hade glömt hur enkelt det egentligen är. Man ser moshen och tänker att det är inte en chans att man kommer förbi den där högen av svettiga killar. Men det går ju faktiskt. Tror att tuttarna tar dom värsta smällarna. Haha! Till staketet kom jag i alla fall. Sen var det bara röj som gällde. Fick mig ett plektrum också. Entombed som öppnade var också asbra. Dom körde Night Of The Vampire, en Roky Erickson-låt som jag älskar! Har sett dom när dom lirat den covern förut, men dom gör det ju så jävla bra! Det var även riktigt kul att L-G från Entombed kom ut och körde Guardians Of Asgaard tillsammans med Amon Amarth. Riktigt lyckad kväll var det iaf! Eller, dag är kanske ett bättre ordval. Jag och Kim började redan vid 16-tiden med hamburgare och lite öl på Orvars. Deras hamburgare är förjävla goda! Sen åkte vi till Stockholm och träffade Olov på plats. Vi tog ett par mellanöl på tåget också. Man måste ju värma lite. Vi borde haft mjöd egentligen. Haha!



Nu över till något betydligt tråkigare och vidrigare: Morgondagens tenta. Jag har ju sagt att jag tänker klara den. Jag tar tillbaka det utlåtandet. The finns inte en chans att jag klarar den. Jag har ju pluggat, och jag planerar att plugga hela natten (kanske någon timmes sömn), men det fastnar liksom inte. Jävla skit! Jaja, lika bra att fortsätta. Eller så dränker jag mig i badkaret. Det känns betydligt mer lockande än plugget.



Dagens låt:

Amon Amarth - Death In Fire

Vattenöverdos

Det var inte riktigt den rubriken jag först hade tänkt mig, men eftersom jag för ca 42 sekunder sedan svepte en liter vatten och fick panikont i magen så passade denna bättre.
Jag sitter och kollar på nattens avsnitt av Våra Värsta År. Det är en av dom roligaste tv-serier som någonsin skapats, även om jag i nästan varje avsnitt håller på att avlida för att det bara blir för mycket med all misär. Men eftersom jag älskar misär, så länge den är någon annans, så brukar jag klara mig till slut.
Snart är det lördag på riktigt (eftersom jag inte gått och lagt mig är det fortfarande fredag) och det innebär naturligtvis Amon Amarth! Jag ser så jävla mycket fram emot det, även om Evile ställt in och Husman bangar. Muppen hade glömt byta bort sitt jobbpass och kan inte följa med. Uselt.



Nu ska jag... Tjaa, inte sova än kanske, men göra något annat. Till exempel fortsätta titta på tv och kanske dricka lite mer vatten. Fan vad jag älskar vatten! Det är min absoluta favoritdryck. Undrar om det är nyttigt att sätta i sig så mycket vatten som jag gör. Fast vem bryr sig? Man lever bara en gång! Såå... Morsning!



Dagens låt:

David Guetta - Love Is Gone

(Förklaring: Det skulle egentligen ha varit Love And Marriage med Frank Sinatra, eftersom det är ledmotivet till Våra Värsta År, men så zappade jag förbi MTV där dom körde David Guetta's Love Is Gone. Den låten är en sådan galen nostalgitripp tillbaka till sommaren 2007 när man hängde på Se7en och dansade till dålig musik och drack billig Xider. Gotta be 19...)


Här är väl isf lite gamla Se7en-bilder på sin plats?

Sommaren efter studenten. Vi hade (och har fortfarande) hela livet framför oss!
Linnéa, Sandra och jag.



En seriös poserbild från Lajni och mig.



Jag och en asfull David.
Observera att det här var på tiden då jag fortfarande var smal. :P




Jag och Sussi. Those were the days.



18 bast och smal. Haha!

Tentaångest igen

Då var det dags igen. På måndag klockan 8.00 har jag tenta. Det känns som vanligt för jävligt. Jag kan inte skriva salstentor. Ågesten blir mig övermäktig och jag får hjärnsläpp. Och så ska man sitta där i flera timmar och försöka krysta fram kunskap som man framgångsrikt glömt bort under natten. Jag verkligen hatar tentor. Men jag ska fanimej klara den här jävla tentan!



Lite kul saker på gång iaf. På lördag är det ju, som jag nämnt tidigare, Amon Amarth på Arenan. Och Entombed öppnar, så det blir två feta flugor i en smäll. Och jag ska inte jobba på lördag, så jag kan plugga hela natten innan. Innan vi drar till Stockholm så ska jag och Kim ta ett par öl på Orvars också. Billigt och bra. Tänkte inte köpa speciellt mycket öl på spelningen. Dels för att det kostar multum, dels för att jag inte vill missa en bra spelning på grund av fylla, dels för att jag måste kunna ta mig hem till Uppsala, och dels för att jag ska tokplugga hela söndagen och natten till måndag. Sömn före en tenta är omöjligt. Om jag mot all förmodan lyckas somna så glömmer jag allt jag lärt mig. Lika bra att försöka peta in lite extra info.



En annan kul sak är att det verkar som om jag ska åka ner till Helsingborg igen. Inte varit där sedan i slutet av mars, så det ska bli kul. Får se när det blir, måste kolla med ekonomin när lönen kommer nästa vecka. Men i slutet av november eller början av december, nåt sånt lär det bli. Det blir nog bra det där. Den här terminen har jag ju ingen undervisning, så det enda jag behöver anpassa är jobbet. Det ska nog lösa sig.

Nej, om man skulle ta och sova lite. Har galet mycket att göra innan jobbet imorgon. Så, godnatt antar jag. Godnatt.



Dagens låt:

Misfits - Dig up her Bones

Folk är grisar

Det har inte hänt något. Rubriken är bara ett uttryck för mitt vanliga människohat. Som alltid är jag trött på det mesta och dom flesta, men vafan. På lördag är det Amon Amarth och Entombed på Arenan i Stockholm så jag ser fram emot det som fan. Jag hoppas bara att jag hinner med sista tåget hem, för det är no way in hell att jag orkar sitta på stationen till söndag förmiddag. Men enligt biljetten börjar spelningen i hyffsad tid, och då brukar man hinna.



Förra veckan när jag och några andra var på Bullitt hände en rätt kul grej. Dom spelade Meat Loaf - I Would Do Anything For Love och jag och Joel satt och sjöng med. När vi kom till refrängen, utan att ha pratat om detta tidigare, bytte vi båda ut samma ord. Båda sjöng "sex" istället för "love". Jävligt kul just då, efter några öl. Fortfarande lite småkul faktiskt. Jag personligen sjöng väl så helt enkelt för att jag för tillfället är ännu mer ointresserad av kärlek än vad jag brukar. Jag är ju knappast en romantiskt lagd människa, men just nu är det mindre än vanligt. Fast när jag tänker efter är jag inte speciellt intresserad av sex heller just nu. Överhuvudtaget inga större känsloutspel förutom skratt. Men det var iaf lite kul sådär att vi helt random ändrade på texten exakt likadant, exakt samtidigt.

Nej, om man skulle gå och hänga sig i nätverkskablen kanske. Gonatt!



Dagens låt:

Skid Row - Get The Fuck Out

RSS 2.0