Smärta

Klockan är snart 6 på lördagmorgonen och jag har extremt ont i magen. Ska till akuten så snart mamma eller pappa kommer och hämtar mig. Hur fan ska jag göra med jobbet? Jävla jävla skit!

På gång

Det är mycket på gång. Mycket som ska hända. Har varit en del jobb på senaste. Den här pubvärdsgrejen gör att jag jobbar ihjäl mig, även om det är himla kul också. Lördagen var iofs ett roligt undantag från vardagen, men jag hade jobbat på dagen, och den här veckan blir det ännu mer jobb. Därför ser jag jäkligt mycket fram emot månadsskiftet då det är några riktigt roliga händelser inplanerade. Den 27e februari är det Krom, med förfest hos Link. Måste köpa biljett innan bara. Det ökar chanserna att få komma in. Dom där jävlarna har ju 23-årsgräns. Det för mig dock till nästa roliga händelse. Den 1a mars fyller jag 22. Fortfarande ett år för ung för att komma in på Krom och Bullitt (vilket iofs inte brukar spela någon roll) men jag är iaf närmare 15 än 30, vilket är mer än vad man kan säga om många av mina vänner som närmare sig 30 med stormsteg. Dock så tycker jag inte om att bli äldre. Att vara över 20 kändes som ett misslyckande redan på min 20-årsdag. Det betyder liksom att man förväntas växa upp. Jag?! Skulle inte tro det. Det värsta är ju folk som tycker att man ska ändra på sig som person bara för att man blir "vuxen". I helvete heller! Jag tänker fortsätta vara tonåring tills det blir tråkigt. Jag funderade dock på om jag kanske skulle sätta upp några mål att klara av innan jag blir 30, men då blir man bara deppig när man inte uppnår dom, så jag skiter i det. Mitt enda mål får bli att komma på vad jag vill bli "när jag blir stor", och helst, om jag orkar, börja ta mig ditåt. Det räcker för mig. Den tredje roliga saken som ska hända är att jag ska se Hypocrisy på Klubben i Stockholm den 5e mars. Eventuellt ska Kim med, och då blir det lätt fullt ös! Dagen efter, den 6e mars, blir förmodligen också kanon. Då firar jag min födelsedag, med vikinga-tema och allt. Massa viking metal, och öl förstås! Och alla måste på något vis spegla temat. Det ska bli hur kul som helst! Alla dom händelserna är sånt som jag verkligen ser fram emot. Men det jag ser mest fram emot just nu är att se klart det här avsnittet av Law & Order, sen ska jag sova. Imorgon chefar jag på V-Dala. Får se vad Jacke och Simon hittar på till sista beställningen. Gonatt!



Dagens låt:

Amon Amarth - The Pursuit Of Vikings


Jag älskar hårdrock!

Ifall det var någon som hade missat det.
Hursomhelst, jag lovade ju att skriva om onsdagens sista beställning. Den var episk! Det hela finns förevigat på film och kan ses här. På onsdag är det dags igen. Jag chefar, och Jacke och Simon står i baren. Kanon!

Något som var ännu mer episkt var lördagens drinksnidarafton. Det var hur kul som helst! Vi var några stycken som samlades hemma hos Jonas för att uppfinna nya drinkar. Alla tog med sig lite sprit och groggvirke och så körde vi igång. Flera goda drinkar skapades. Bland annat flera varianter av Twisted Sister, IK Brage (även kallad Kermit), Black Metal, Link Killer (eftersom att Link nästan kräktes av den, den kallades även Dödsjuicen, det var jag som uppfann den) och Elefanten. Mitt i det hela kom jag och Link på den briljanta idén att baka en tårta. Så vi letade upp ett recept och körde hårt. Vi råkade dock ha i lite för mycket mjölk. 6 deciliter för mycket närmare bestämt. Tårtan blev aldrig klar. När den stått i ugnen i hundra år, och fortfarande bara var smet, var det dags att bege sig ner på stan, så vi fick överge vårt projekt. Men vi ska nog försöka på någon annan fest. Förhoppningsvis lyckas vi då lite bättre. Efter en stund på Etage åkte jag, Jonas och Link tillbaka till Jonas för att varva ner lite och göra någon drink till. Sedan gick jag hem. Från Gränby! Mitt i natten och ganska på lyset. Jag vill fan ha ett pris för det. Å andra sidan hade jag inte så mycket att välja på eftersom bussarna slutat gå för länge sedan och taxi var alldeles för dyrt, men ändå! Det var fan tappert.



Söndagen och måndagen har varit lediga. Helt underbart! Idag var jag på stan och käkade lunch med Sandra och Linnéa. Vi åt på Pinocchio, som har stans, förmodligen, största pizzor. Helt sinnesjukt stora! Trodde aldrig att jag skulle få i mig hela den där, men eftersom jag inte käkat någon frukost så lyckades jag faktiskt. Funderade också lite på om jag skulle på kvällens landskap, men kom fram till att jag verkligen inte orkade, och kände heller inte att jag ville lägga ut pengar på en middag som jag förmodligen bara skulle vara trött och sur under. Så jag har suttit hemma och tittat på tv och läst lite. Och snackat skit med folk på msn såklart. Som alltid. Nu är det snart sovdags, men ska titta lite mer på tv först. Gonatt!



Dagens låt:

Mimikry - En Flicka Som Är Stark



Lite bilder från lördagens evenemang!



Elefanten, en grå drink!




Link bakar tårta.




IK Brage, även kallad Kermit.




Shoten Panzerkampf.

Smiska personal

Så, nu sitter jag på Klubbis på V-Dala och väntar på min personal. Kockarna är iofs redan här (annars hade jag blivit förbannad) men barpersonalen och servarna och så kommer först vid fem. Ikväll står Jacke och Simon i baren. Jag ska minsan smiska runt dom som mina slavar! Dom har tydligen planerat något fint till sista beställningen. Sist så körde Simon på officershjälm och ridspö. Jag är helt för den idén. Jag ger dom fria händer. Det blir så mycket roligare då! Ska komma ihåg att skriva om hur det hela slutade sen.

Nej, man kanske skulle jobba lite. Hej så länge!




Dagens låt: Se föregående inlägg.

Luuunch med Sandra! ♥

Om en stund ska jag ner på stan och träffa min kära Sandra! Vilken bra start på dagen! Ikväll blir det dock jobb. Efter två dagar hemma sjuk ska det faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet. Klart man är trött på det ibland, att jobba hela tiden. Men det är ju faktiskt inte så jävla kul att sitta hemma hela dagarna. Jaja, dags att hoppa in i duschen så inte Sandra måste sitta och hålla för näsan hela tiden. Hepåre!




Dagens låt:

Crucified Barbara - Losing The Game

Sjuk

Det var ett tag sen jag var riktigt förkyld nu, men i söndags kom den krypande igen, förkylningen. Trodde först huvudvärken berodde på lite bakfylla från lördagen, men icke. Har varit hemma från jobbet både igår och idag, och jag nyser så att hjärnsubstansen flyger ut genom näsan. Tack och lov har det blivit bättre under dagen, så imorgon tänker jag jobba. Jag hoppas bara att det inte blir så hektiskt i köket, för det är nog inte så jättebra om jag är där inne och härjar med min snuva.
I alla fall, lördagen. Jag jobbade till 22.15, men efter det drog jag ner till V-Dala och träffade Johan och två av hans jobbarkompisar. Jag hade inte träffat Johan på hur jävla länge som helst, så det var verkligen skitkul att se honom igen. När vi druckit upp all V-Dalas öl så gick vi till Palermo. Där var det som vanligt, a-lagare blandat med 18-åringar som firar att dom äntligen får dricka öl, och studenter som inte vill sluta festa bara för att nationspubarna stänger. Vi tog några öl till och sen fick vi för oss att vi skulle dra hem till mig och kolla på mästerfilmen G - Som i gemenskap, eftersom vi gått och droppat lines från den ungefär hela kvällen. När vi kom hit var vi dock för fulla för att koppla i dom två sladdarna till videon, så det blev ingen film. På söndagen var jag riktigt jävla seg men pallrade mig ändå iväg till pubvärdsmötet. Hade inte sovit speciellt mycket eftersom Johan sov över här och snarkade som ett jävla monster. Men det var värt tröttheten med tanke på hur kul lördagskvällen var! Det får fan inte dröja lika länge innan vi dricker öl igen. Men förhoppningsvis kommer han på mitt födelsedagskalas, och om han kan så ska han med till Sweden Rock. Sweden Rock ja... Dom har ju nu tillkännagivit att världens i särklass bästa thrash metal-band ska spela på årets festival! Nämligen SLAYER! Jag höll ju på att börja grina av lycka när mailet med nyheten trillade in i min inkorg! Visserligen ska Slayer spela på Wacken också, så jag hade ju garantin för att jag skulle få se dom i sommar, men det är ändå något speciellt med Sweden Rock, och man kan ju aldrig få nog av ett så bra band som just Slayer!

Nu börjar CSI, måste sluta skriva. Tjipp!



Dagens låt:

Dökött - Tuttar Överallt (En av mina absoluta favoritlåtar!)

RSS 2.0