Fredagsplaner

Först och främst; jag orkar inte bry mig längre, jag är för trött på det hela för det. Blir det bra så blir det, men jag tvivlar. Skit samma, jag orkar inte. Sorgligt, men vafan ska man göra? Inte som om han läser det här ändå, så spelar ju ingen roll vad jag skriver egentligen. Som sagt, skit samma. Jag orkar inte. Hör av dig om du vill, eller skit i det. Jag tycker jag har gjort min ståndpunkt ganska klar för dig. Nu är det upp till dig att visa om du är vuxen nog att ta en konflikt, eller om du är så jävla feg att du gömmer dig. För inte så längesen hade jag definitivt trott på det första alternativet. Nu är jag inte lika säker. Äsch, vafan skriver jag för? Som sagt så tror jag knappast att han läser det här, så sitter ju bara och ältar det hela för mig själv. Fast det kanske man behöver? Hursom, det hela är för löjligt för att ens kunna vara ledsen. Jag bara tänker på det hela och kan inte annat än att skratta bittert.



And now over to something completly different! (A man with a tape recorder in his brothers nose!)
Fredagsplanerna var det ja! Moa och jag (cp-mongona från Svartbäcken) har gjort upp ett storslaget schema! Först kommer Moa med sin bil (som hon är förbaskat stolt över! Haha!), så åker vi på mini-roadtrip till Gränby Centrum. Haha! Där besöker vi Systembolaget, och köper sånt som man kan behöva en fredagskväll. Sen så åker vi hem till Moa och dumpar bilen. Sen blir det en uppfriskande promenad hit (hem till mig alltså) där vi käkar pizza och konsumerar det vi köpte i Gränby. Sen är det dags för den stora finalen! Utgång! Antagligen Etage (otippat? Haha!), men om vakterna börjar krångla med Moas ringa ålder (19) så får vi bege oss till något annat ställe. Vi har några alternativ ifall vi skulle få nobben där. Men jag tror nog det ska gå bra. Moa hänger ju ändå där rätt ofta ändå, och det brukar ju inte vara något problem. Annars får hon väl visa tuttarna. Haha!
Hursom, jag lär nog skriva här och berätta om kvällen. Förhoppningsvis blir det en riktig jävla kanonkväll. Fast det brukar det ju alltid bli när man hänger med Moa, så jag har ingen anledning att tro att imorgon inte skulle bli en kanonkväll. Håll tummarna!






Dagens låt:

Europe - Rock The Night

Klippt?

Tror banden är klippta nu. Vet inte. Orkar inte ens vara ledsen, bara skrattar över hur jävla löjligt det är.



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Över?

Över? Kanske. Skit samma.



Dagens låt:

Children Of Bodom - Downfall (I min blogg är det tillåtet att ha samma låt som "Dagens låt" flera gånger.)

Jävla skit! ARGH!

Nej men skit i det då! Inte vuxen nog att kunna ta en konflikt? Nähe!?

Alla andra som betér sig på samma sätt som jag skrev om tidigare (ni är många), ge så jävla fan i det! Ta tag i era egna problem istället för att låta allting gå ut över er omgivning. Patetiska små kryp!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

I Remember You

Till dig?

Woke up to the sound of pouring rain
The wind would whisper and I'd think of you
And all the tears you cried, that called my name
And when you needed me I came through

I paint a picture of the days gone by
When love went blind and you would make me see
I'd stare a lifetime into your eyes
So that I knew you were there for me
Time after time you were there for me

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

We spend the summer with the top rolled down
Wished ever after would be like this
You said I love you babe, without a sound
I said I'd give my life for just one kiss
I'd live for your smile and die for your kiss

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

We've had our share of hard times
But that's the price we paid
And through it all we kept the promise that we made
I swear you'll never be lonely

Woke up to the sound of pouring rain
Washed away a dream of you
But nothing else could ever take you away
'Cause you'll always be my dream come true
Oh my darling, I love you

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you

Redan nytt inlägg!

Tröttnat. Orkar inte. Nej. Dra.
Jag saknar dig, men jag orkar inte.



Dagens låt: Se föregående inlägg

Sjuk

Jag är alltså förkyld. Snorar och hostar som ett cp och har vart hemma både från skola och jobb under måndagen och tisdagen. Jag har i alla fall en ursäkt för att ligga i sängen och käka chips med fet ostdip och dricka läsk. Fast nu känner jag mig som ett flottberg, men vafan, inte alltid man verkligen har legitima skäl till att göra sådant.



Jag är jävligt trött på vissa människor. Inte bara på specifika personer, utan på hela den attityd som en del människor har anammat (eller hur fan det stavas, vem bryr sig). Hela den här stilen att beté sig som ett rövhål och sen skylla på diverse dumheter såsom; "jag mår inte så bra just nu, du pressar mig" eller liknande. BULLSHIT! Det är absolut ingen ursäkt för att beté sig som ett jävla as. Jag kan respektera att du är nere eller i en deppig fas, men jag tänker inte acceptera att du behandlar mig som om jag vore nån blåst jävla snorunge! Ge mig dina skäl från början, och var ärlig. Ge fan i att låta allt gå ut över mig. Jamen förlåt så hemskt mycket för att jag försöker bry mig, visa uppskattning, och så vidare. Är du en av mina vänner, och känner dig träffad? Gör då något åt det, eller sug kuk som den jävla slyna du antagligen är! Känslig? Kanske det, men känner man mig vet man mycket väl hur jag fungerar. Förresten, jag är fan inte känslig. Jag är bara "konstig" nog att kräva att jag blir behandlad med respekt och mänsklig värdighet.
DU: Du kanske vill ignorera mig helt nu? Ja men det kanske är lika bra att vi säger upp kontakten helt? Nej, det är det inte, för jag tycker egentligen om dig. Men kan du börja beté dig som folk? Som den du en gång var mot mig? Vet du att det är ungefär ett år sen nu, som vi började lära känna varandra? Inte speciellt länge egentligen, men vi fick en så märklig relation, och jag har tyckt väldigt mycket om den. Sen blev det såhär, och jag fattar inte varför. Ta åt dig! Jag är 100% säker på att du vet vem du är om du läser detta.
Jag är jävligt trött på det här nu! Försöker hålla mig till spelreglerna och dina villkor, men jag får ju fan bara kyla tillbaka. Hur ska jag vara och göra då? Om det är så att du tröttnat på mig tycker jag att det är tid att säga det, och sluta gömma dig bakom andra skäl. För snart "gör jag slut". Och nej, tänkte inte var omogen nog att göra det via min blogg. Behöver bara få ur mig saker ibland. Och dig är det ju tyvärr omöjligt att prata med. Och det är inte mitt fel.



Dagens låt:

Skid Row - Wasted Time

Fredagen den 19/9-08

Tänkte skriva lite om fredagskvällen. Mest för att jag inte har så mycket mer att berätta om. Eller jo, tenta i onsdags. Gick bra. Så, tillbaka till fredagen. Drog till Värmlands med Alma (från kursen) och hennes kompis Therese. Det var väldigt kul! Dansade och drack billig öl. Inte speciellt mycket alkohol dock. Vi träffade några till från klassen också. Mycket bättre klasskänsla (eller hur man ska beskriva det) på den här kursen än på historiekurserna. I alla fall så var det väldigt kul, men Värmlands stängde redan klockan ett! Helt sjukt! En klubb som stänger klockan ett? Vi gick då och ställde oss i kön till BJ. Men den gick inte vidare fort alls. Jag träffade en gammal bekant, så när Alma och Therese till sist gav upp och gick hem, så gick jag och denne bekant till Etage istället. Vi kom dit vid två så hann bara ta ett par öl, prata lite med folk och lyssna på karaoken. Men det var riktigt trevligt. Rätt schysst avslut på kvällen. Eller förresten, det var inte avslutet. Jag fick sällskap med hem sen. DET var ett trevligt avslut på kvällen! Haha!



Dagens låt:

Children Of Bodom - Downfall

Hoppsan!

Man är ju för lat alltså! Nästan en månad sedan jag skrev sist. Bravo! Men jag får försöka ta tag i det nu.
Hursom helst så är jag sjuk för tillfället. Mina halsmandlar är som bowlingklot och det känns ju jävligt bra. Har i alla fall ingen undervisning imorgon och hade ingen idag heller så det är ju bra. Men på onsdag är det tenta och det är mindre kul. Det blir till att råplugga nu fram tills dess. Tänkte köra nu nån halvtimme till och sedan ta ett avbrott för att städa och så. Sen så fortsätter jag hela natten och imorgon. Hade tänkt att dygna eller bara sova ett par timmar inatt så att jag somnar lätt imorgon kväll och är utvilad på tentan. Jag verkligen känner att tentaångesten börjar komma smygande. Fyfan vad jag hatar tentor!



I lördags var jag ute med Carro. Först tog vi några budget-öl på V-Dala och sen gick vi till Etage. Till vår stora förvåning upptäckte vi att en intressant ombyggnation var på gång på nedervåningen. Ena väggen bestod av byggplast och utanför höll dom på att bygga ut Etage så att nedervåningen tog upp hela trottoaren. Jag hoppas det blir bra, men det kändes ovant. En annan grej som fortfarande känns ovant är att dom alltmer sällan kollar leg på mig på Etage. Det känns lite märkligt med tanke på att jag blir leggad överallt eftersom jag tydligen ser ut att vara 15 år eller nåt. Brukar slänga fram leget innan dom ens hunnit fråga. Därför blir jag alltid lika konfunderad när vakterna på Etage vinkar in mig innan jag ens hunnit ta upp plånboken. Hursom helst så trivs jag bra där, även om jag aldrig sjunger. Alla som inte varit där måste dit och kolla läget!



Nej, om man kanske skulle återuppta det där tråkiga pluggandet, så man slipper dom där äckliga omtentorna. Ska försöka se till att det inte dröjer en månad till nästa inlägg. Ska försöka skriva så snart jag kan!



Dagens låt:

Skid Row - Breakin' Down

(Asbra låt! Lyssna! http://www.youtube.com/watch?v=WmNwnQ1oqCE&feature=related)

RSS 2.0