Hur många femåringar kan DU spöa?

25

 


Ps.

(Jag känner mig så töntig och patetisk nu.)

(Saknar?)

Jag fick plötsligt ett återfall. Jag började sakna E. Det känns konstigt. Jag har inte tänkt på honom på hur länge som helst. Det känns också konstigt. Plötsligt kändes det bara så sorgligt att jag kanske aldrig kommer att prata med honom, eller ens ha kontakt med honom igen. Det är så löjligt egentligen... Vet inte riktigt vad vi började tjaffsa om, men det urartade som fan, kan man ju lugnt säga. Undrar vad som skulle hända om jag träffade honom när jag gjort slag i saken och flyttat ner till Lund... Jag vet inte om jag skulle säga hej, eller bara låtssas som om jag inte har en aning om vem det är. "Känner jag dig? Neeej, jag har aldrig kännt någon E*** i Lund. Du blandar nog ihop mig med någon annan." Tror inte det är någon större idé att spekulera. Chanserna/riskerna är nog rätt små. Inte ens säkert att jag skulle känna igen honom. Vem vet när det blir? Kanske båda har förändrats jättemycket (Ve och fasa! Jag vill inte förändras!), eller nåt.
Jag är rätt säker på att E inte läser min blogg nånting längre, så han lär aldrig få veta att jag tänkt på honom. Men det har jag gjort. För första gången på länge. Jag tror inte att han (Vet att han inte?) tänker/har tänkt något på mig. Det spelar ingen roll. Det försvann. Synd. Nu blev jag ledsen. Jävla skit! Jävla E... Du gjorde mig ledsen igen, utan att säga någonting alls.

Bättre, men trött

Jag mår bättre idag, men jag är jäkligt trött. Sov dåligt inatt. Somnade i relativt god tid, men vaknade efter typ 3 timmar och kunde inte somna om. Mådde sådär när det var dags att gå upp så jag skippade skolan för att orka jobba. Får kopiera någons anteckningar sen.
Jobbet gick väl okej. Var som vanligt mest, förutom att det var Petter jag stängde med. Var ju så klart några äckliga ungar och dryga gamla kärringar som kom in och handlade, det är det ju alltid, men för det mesta var det okej.

Jag har inte så mycket att säga idag, eftersom jag inte gjort så mycket annat än att jobba, och det är ju knappast något världsomstörtande. Imorgon börjar min nya kurs om rockhistoria, då kanske jag har mer att skriva. Vi får se.
Gonatt!



Dagens låt:

Europe - 'Til My Heart Beats Down Your Door


Bota mig!

Det blev inget jobb idag. Jag mår för dåligt. Kunde inte somna inatt, låg och vred mig med huvudvärk. Usch. Jag vill bara bli frisk! Ska försöka somna tidigt ikväll och förhoppningsvis är jag då pigg nog imorgon för skola och jobb. Ska ta en sömntablett så jag inte ligger och vrider mig inatt igen.
Jag har med andra ord suttit hemma idag också, med undantag för en kort promenad, men det var ju så jävla kallt att jag avled vid varje steg, trots att jag hade dunjackan på mig. That's right! Jag tänker fanimej fortsätta använda min dunjacka! Struntar i det där programmet. Jackan är fan 4 år, inte mycket att göra något nu liksom. Förresten tänker jag köpa en ny dunjacka snart! Hoppas priset går ner nu när folk vägrar köpa dun. Jag är ondskan själv! Nej men förfan, jackorna är redan gjorda. Dessutom finns det fortfarande dom företag som följer reglerna. Får lägga en extra peng på en sån jacka, för jag tänker fan inte gå omkring och frysa bara för att några polacker inte kan behandla stackars fåglar rätt!



Annars händer det inte mycket här. Ser fram emot min födelsedagsfest, och som fan mot resan till Helsingborg! När var jag där sist? April kanske? Ska bli kul i alla fall. En jävla massa byten under tågresan ner (och hem med för den delen) men biljetterna blev så mycket billigare då, och det var verkligen priset som avgjorde. Dessutom tog det inte mer än 40 minuter extra, och ska jag åka tåg i 6 timmar är 40 minuter fan inte så mycket att gnälla om. Lär ju ändå sova hela resan. Nejmen det ska bli kul. Men först är det min födelsedag som sagt. Joel och Carro har redan meddelat att dom kommer på förfesten, och jag räknar med Anders också, så det blir nog kanon! Sandra och Linnea är också självklara så har redan ett litet gäng till förfesten, men lär bli fler.



Nu ska jag äta middag. Blir rester från gårdagens middag. Kyckling, ris och currysås. Hur gott som helst! Och så ska jag titta på The Dark Knight. Har sett den förr, men den är faktiskt hur bra som helst! Skandal att den inte fick en oscarsnominering för bästa film! Sen ska jag i alla fall sova!
Skriver imorgon eller senare i veckan. När jag har tid och ork helt enkelt. Hepåre!



Dagens låt: Samma som igår. Den är så galet bra!

Skåningar med åsikter

Korkade skåningar med åsikter om min blogg. :P


Skrivet på msn tidigare ikväll. Vet dom ens vad romaner är nere i Skåne? ;D



Dagens låt: Se föregående inlägg.

(Jag vet att jag tidigare inte uttalat mig speciellt positivt om Nickelback, men denna låten är faktiskt jävligt bra! Resten är fortfarande skit.)

Sjuk igen

Knappt hinner man bli frisk förrns man blir sjuk igen. Jävla skit! Var hemma från jobbet igår med feber och dunkande huvud. Kändes bra. Eller nej justdet, det gjorde det ju inte alls.
Var en snabbis på Etage i fredags kväll, men drog därifrån redan strax efter tolv. Tröttnade på ett gäng med miffon som satt och skrek och skränade och spillde öl överallt. Krossade glas, flyttade runt bord och hade sig. Till sist luktade hela nedervåningen gammal öl. Det är inte direkt någon trevlig doft, så jag lackade sate och drog därifrån. Träffade iaf Janne en snabbis och det var ju kul. Janne är alltså en gammal lärarkandidat som vi hade i Historia B på gymnasiet, men som vi nu börjat festa med istället.
När jag kom hem från Etage kände jag mig rätt miserabel och kollade febern. Mycket riktigt. Feber hade jag. Jag tog en ipren och somnade. Vaknade bara ett par timmar senare, aspigg. Satt och kollade på Emil i Lönneberga när det som vanligt ringde. Han fick tjata lite om sin sedvanliga efterfest, men till sist så gav jag med mig, febern hade ju för tillfället gått ner tack vare iprenen. Åkte hem till Pierre och satt och chillade med Thalén, Pierre och Axel. Glenn låg däckad i soffan och snarkade, Pierre dansade runt och sjöng som vanligt. Den gossen borde egentligen inte ha den musikanläggningen han har. Vanliga datorhögtalare hade räckt. Tycker fan synd om hans grannar. :P Å andra sidan så sjunger han lika högt själv så det skulle väl inte hjälpa att dra ner volymen. Det var någon granne som ringde på medans jag var där, men när Pierre öppnade dörren hade vederbörande smitit in till sig. Way to stand up for yourself! Haha! Hursom, jag var iaf där ett par timmar sen kände jag att jag skulle hem och sova ett par timmar till. Var trött och skulle ju faktiskt jobba.
När jag tagit två tramptag på cykeln ringer det igen. Alla utom Pierre har tydligen däckat så nu sitter stackarn själv där och lyssnar på musik och vill att jag ska komma upp igen. Det orkar jag verkligen inte så vi lägger på och jag åker hem. Just när jag har somnat så ringer han ännu en gång. Jag var knappast mer motiverad då att cykla iväg till Svartbäcken, så jag la på och somnade om. Vaknade bara ett par timmar senare med helt gigantisk huvudvärk och feberfrossa. Kollade tempen (med muntermometer, bara för att göra den saken klar!) och jajamensan, febern var tillbaka! Lika bra att ringa till jobbet på en gång och meddela att man är sjuk så att dom har tid på sig att leta upp en vikarie.
Så jag har varit hemma hela lördagen och nu även idag, söndag, och gjort ungefär ingenting. Eller jo, jag har skrivit på min hemtenta. Tänkte göra klart den nu ikväll. Ska väl eventuellt ta en sväng till mamma och pappa mest för att komma ut och röra på mig lite. Sjuk eller inte, det är sådär lagom skojigt att sitta hemma och ruttna.
Imorgon hoppas jag i alla fall kunna gå till jobbet. Håll tummarna för mig!



Har förresten börjat planera min födelsedag nu! Jag vet att det liksom är nästan en månad kvar, men det ska börjas i tid! Ska fira på Etage såklart, med förfest här hemma. Vill man komma meddelar man det till mig, helst på Facebook (finns ett "event" där) men har man ingen sådan kan man ju meddela det på annat sätt. Till exempel här på bloggen! Jag kräver naturligtvis presenter av alla som kommer på förfesten, men det behöver jag väl knappast säga? Vill att så många som möjligt visar sina nyllen på Etage så jag kan fira lite med alla jag känner!



Sandra frågade mig nyss vad jag ska göra på Alla Hjärtans Dag. Jaa, inte fan vet jag! :P Haha! Är det meningen att man ska planera sånt? Det är en lördag så jag antar att jag ska jobba och sen vara på Etage? Lär ju slänga iväg ett grattis till Kim som blir ett steg närmare 30 då också (han fyller 27). Jag tycker det är hysteriskt roligt att det är just han som fyller år på Alla Hjärtans Dag! Så galet opassande. Jaja, hursomhelst har jag inte planerat något extra romantiskt just den dagen. Jag är inte så romantisk av mig, och dessutom har jag ingen att vara romantisk med, så jag skiter i det. Kanske hittar någon igelkott eller något annat neutralt att vara kär i (som Åke i Bert-böckerna).

Måste plugga nu. Eller, först till mamma och pappa tror jag. Ska ringa och varna dom om att jag invaderar deras hem.



Dagens låt:

Nickelback - Burn It To The Ground

RSS 2.0