Flyttstäd

Jävlar i helvete vad jag hatar att flyttpacka och flyttstäda! Har inte kunnat sova en sekund inatt för att jag bara grämer mig över hur mycket jag har kvar. Inte har jag lyckats få tag i dom kompisar som skulle hjälpa mig med flytten heller. Men jag hoppas jag hör någonting under dagen, annars vettefan hur jag ska få ut exempelvis soffan och sängen härifrån. Min far har dålig rygg och jag är tveksam till om jag och morsan lyckas ta soffan själva. Den väger ju förfan ett ton! Typ. Nu vill jag bara få all den här skiten avklarad. Jag verkligen längtar tills ikväll när jag får gå och lägga mig. Just nu är sova det enda jag vill göra. Eller nej, jag vill ta en dusch och sen hoppa ner i en säng med nytvättade lakan. Fyfan vad det vore guld! Det kommer jag att göra ikväll. Dock inte i min egen säng tyvärr. Ska sova ett par nätter hos mamma och pappa, så det blir till att sova i gästsängen soxm bara är 90 cm bred. Men det blir bara två nätter så det ska jag väl stå ut med.
Jag funderar på att försöka ta en powernap nu. Typ en halvtimme eller nåt för att ladda batterierna. Illa att jag hunnit ta bort alla lakan och grejer ur sängen. Blir till att slagga på soffan. Inte alls vad jag behöver nu. För övrigt har jag två myggbett på vänster hand och håller på att förgås av kliandet. Godnatt!



Dagens låt:

Amon Amarth - Guardians Of Asgaard

We totaly do



Observera Silent Bob's minspel.

Hej

First thing first: Wacken var guld. Bilder finns på min Facebook.

Vidare:
Det finns alldeles för mycket människor i mitt liv känner jag just nu. Skulle vilja rensa bort dom som bara är i vägen eller gör mig sur. Det är ju dock lite svårt ibland. Vissa är ju sånna som man är tvungen att träffa rätt ofta. Något riktigt drygt är folk som tror att jag orkar lyssna på deras ältande. Då menar jag inte folk som förbigående nämner att det är lite pissigt just nu, utan folk som verkligen "söker upp" mig eller liknande för att prata om sina bekymmer. Fine, om du mår dåligt så tycker jag synd om dig och klappar dig lite på axeln, men jag vill inte höra din livshistoria. Jag har skrivit detta förr, men folk verkar ju vara för dumma för att fatta. Jag har väl egna saker att grubbla över. Som till exempel min kommande flytt och den äckligt vidriga flyttstäden som pågår för tillfället. Det går förbannat långsamt eftersom jag verkligen verkligen hatar att både packa och städa. Och det är liksom inte det vanliga "ååh jag hatar att städa!", utan det är verkligen ångestframkallande. Men det tänker jag bara prata med mina absolut närmaste om, och då har jag fan inte en lång jävla utläggning om det. Endast för mina föräldrar, men dom är ju för fan mina föräldrar! Det är ju dom som kännt mig längst och som känner mig bäst. Dessutom har dom ju skaffat barn, då lär dom ju ha varit beredda på att få höra ungjävlarna klaga över sina liv då och då. Äsch.




Flytten iaf, det ska bli förbannat skönt att få en helt egen lägenhet. Det är bara så perfekt. 100 meter från jobbet, typ 500 meter från mamma och pappa (och hundarna) och 5 minuters cykeltur till stan. Jag tror verkligen att det kommer funka bra. Och jag kommer att ha badkar igen! Så jävla guld! Och eget kök och större hem! Jag verkligen längtar tills jag är inflyttad och klar. Jag har tillträde från och med tisdag. Då ska jag flytta in sängen och om det så är det ända jag har där så ska jag fanimej sova där! På onsdag ska resten flyttas in. Då behövs flytthjälp! Och nu på söndag med, eftersom jag flyttar ut ur korridoren då. Så det blir några nätter hos mamma och pappa, men det kan jag leva med.



Över huvudtaget känns det som om nästa vecka kommer att bli en bra vecka. Inte nog med att jag flyttar in i min nya lägenhet, på torsdagen ska jag och lite folk till Stockholm för att se The Kristet Utseende på Harry B James! Ska bli så satans guld! Trodde först inte jag skulle kunna gå eftersom man var tvungen att köpa biljetterna på plats i baren, och det är ju inte direkt som att jag har tid eller råd att åka till Stockholm enbart för att köpa biljetter. Som tur är så jobbar min pappa i Stockholm och var vänlig nog att gå förbi och köpa biljetter till mig och två polare. Annat kul som händer nästa vecka är ju att Cecilia (min syster) fyller 18 på fredagen. Det blir med andra ord kalas med middag och sånt på lördagen. Mormor och morfar kommer och firar. Dom lär vilja se min lägenhet också. Sen efter så kanske Cecilia och hennes polare över till mig på förfest. Vi får se. Beror på hur många kompisar hon hade planerat ta med sig. Nog för att min nya lägenhet är större än det här sketna studentrummet, men jag har fortfarande inte plats för världens röj. Sen lär jag gå ut, fast kanske inte med syrran och hennes gäng. Beror på vart dom ska. Tänker inte gå till något ställe jag hatar bara för att Cecilia råkar bli 18. Och speciellt inte med hennes kompisgäng. Inget illa menat om hennes kompisar, men det är ju hennes kompisar liksom. Känner bara ett par stycken av dom, och liksom... Ja, jag antar att ni fattar.

Hursom helst, nu ska jag nog packa lite till. Eller vafan, klockan har ju hunnit bli övver 5! Sova är nog ett bättre alternativ. Hörs.



Dagens låt:

Danger Danger - I Still Think About You

RSS 2.0