Att gifta sig med: Episode I

Jag har ju några olika kärleksobjekt inom musikvärlden, som mina närmaste vet. Tänkte att jag skulle presentera ett av dessa: Alexi Laiho i Children Of Bodom! Förutom att han är en gudabenådad musiker så är han antagligen en av världens snyggaste män också. Bara att lyssna och se själva, så förstår ni precis vad jag menar. DREGGEL!







Welcome To My Nightmare

Jag sitter här och är halvt vettskrämd såhär på morgonen. Anledningen: Jag har suttit och lyssnat på Alice Cooper och spanat på massa videos dom senaste timmarna. 20 år och fortfarande blir jag lika livrädd, även om jag verkligen älskar Alice Cooper! Har även lyssnat på ett av hans lite mer tveksamma alster, nämligen låten DaDa, från albumet med samma namn. Skitläskig! Massa skumma ljudeffekter, en bebbe som jollrar "dada" och Alice som uppenbarligen befinner sig hos sin terapeut för en session. Helt sjukt! Läser man texten blir det hela ännu sjukare. Han snackar om sin son och om sin dotter, blandar närapå ihop dom. Terapeuten påpekar att han inte har någon dotter (jag råkar dock veta att det hade han visst, hon föddes 81 och plattan släpptes 83, sonen föddes däremot inte förrns 85, jag är en nörd) och Alice säger då att han ätit upp sin dotter. Detta i kombination med tidigare nämnda ljudeffekter och bebis-joller ger mig fan kalla kårar!
Jag har också lyssnat igenom nya albumet Along Came A Spider. Läskigt som fan det med! När jag var mindre var jag rädd för Welcome To My Nightmare (som om jag inte är det fortfarande?) och detta är minst lika läskigt. Men det är bra som fan! Vid 60 bast levererar Alice Cooper fortfarande bra musik. Det är med nån sorts skräckblandad förtjusning jag planerar att införskaffa detta album.
Spana in trailern! Höll fan på att pissa ner mig på ett speciellt ställe i klippet.





Vore kul med en fortsättning sen på albumet. Jag är lite nyfiken på hur det egentligen slutade. Man får liksom inte veta det. Vem är Spider? Är det Steven? Har han fantiserat ihop alla morden? Lyssna på plattan! Typ det bästa han släppt sedan Trash! (Ja, jag råkar älska den skivan.) Nej, nu blev detta inlägget väldigt insöat (precis som Uppsala, och typ hela Sverige, jävla kukvinter!), men jag hade inte mycket annat att berätta. Övrig info: Jag ska snart på föreläsning, och ikväll tänker jag besöka Etage (surprise!).



Dagens låt:

Alice Cooper - Vengeance Is Mine

G!

Jag blev godkänd på tentan! Yeah! 1,5 poäng över gränsen till och med! Haha! Var ungefär vad jag hade väntat mig. Knappast mer i alla fall. Men ett G är ett G! Detta i kombo med att det är löning idag gör det så jäkla sweet!
Ska sova redan nu. Inte kunnat sova ordentligt på typ två dygn. Jag är speedad på Red Bull (har jobbat), men med tanke på hur seg min hjärna är borde det nog gå ändå. Natti!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Woah!

Titta vad jag hittade på Husmans blogg! (Yes Elin, jag läser din blogg! Gillade inlägget om snö btw.) Och jag som älskar att skriva svar på sånt här! Åh! Here it goes:


Vilken svordom använder du mest?

Jag är ett vandrande svordomslexikon. Vänner kan intyga. Men återkommande är bland annat "kuken", "anus", "helvetesjävlacphora" och liknande.


Hur många resväskor äger du?
En tror jag. En pytteliten jag panikköpte i Chile för att kunna få med all skit jag köpt hem. Jag brukar låna resväskor av mamma och pappa när det behövs. Den blå jätte-ryggsäcken är perfekt på festivaler!


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Man skulle kunna tro att en människa som blir så mongo på bild, som jag faktiskt blir, skulle ha kamerafobi, men icke! Jag är mer än gärna med på bilden! Speciellt om jag är full. Då har jag ju en ursäkt för att se total-misär ut.


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Hur mycket vinner jag? Skitsamma, jag skulle köpa mig en resa till Argentina, och sen gå till Etage och inhandla ett helrör!


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

Det är nog tomt däri eftersom den inte är ikopplad (måste byta stärkare), så jag lyssnar på datorn eller i dvd-spelaren. I datorn spelas just nu en live-inspelning med Children Of Bodom (som jag och Elin ska se i februari!), och i dvd-spelaren tror jag att det är någon Europe-platta som ligger i.


Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?

Just nu? Skid Row! För alltid!


När var senast någon stötte på dig?

Igår tror jag. I alla fall så tolkade jag det så (svårt att tolka det annorlunda). Annars så var det i lördags.


Använder du huvtröjor?

Varje dag i stort sett. Myspys! Luvan används dock inte. Men den ska vara där.


Hur många syskon har du?

En lillasyster.


Är du blyg inför det motsatta könet?
Här antas det alltså att jag är heterosexuell? Vilket jag iofs är, men ändå. Och nej, jag är inte blyg överhuvudtaget.


Vilken film kan du alla replikerna till?
Sunes Sommar! Denna underbara film! Kan på fullaste allvar recitera hela filmen från början till slut. En mycket nödvändig kunskap faktiskt.


Äger du några band t-shirts?
Majoriteten av mina t-shirts pryds med något band-tryck.


När flög du senast?
Det var någon som försökte lyfta upp mig i lördags. Var det Jocke? Vem fa-an var det? Tacksam för svar, ifall någon minns. Hursom så tycker jag det räknas som flygtur. Läskigt var det! Jag skrek. Snackar vi flygplan så var det i sommras när jag och Olanders var i Tyskland.


Läser du för skojs skull?
Typ inte. Eller, räknas Sweden Rock Magazine? Ljudböcker is the shit!


Försöker du alltid lära dig nya saker?
Jag är fullärd inom dom flesta områden. Det finns dock vissa egenskaper jag alltid strävar efter att förbättra. ;D


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jag tycker att han ska bjuda alltid. Jag har nämligen inga pengar.


Kan du kasta macka?
Icke. Min far kan.


Vad har du med dig in på bion?
Har inte varit på bio på över ett år. Och när jag väl går dit har jag med mig ett skjutvapen för att mörda idioter som stör mig (alla).


Vem var din favoritlärare och varför?
I högstadiet var det definitivt Jan Björkegren, min mattelärare. "Skillnaden delat med det GAMLA priset!" I gymnasiet var det nog Jerry Jacobsson som jag hade i U-landskunskap. Aldrig en tråkig lektion med den mannen. Underbar musiksmak också. Glömmer aldrig när han stod bakom mig och Rikard i kön till Maiden-biljetterna, och hade ställt in en lektion för att kunna köa. :D


Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
U-landskunskap, Scenisk gestaltning, religion och historia. Hatämnena var idrott (enbart på grund av min lärare) och psykologi. Naturkunskap A var väl ingen höjdare heller. B-kursen var roligare.


Gillar du att flyga?
Oh ja! Gärna bekväma jumbojets med all inclusive. Men det brukar tyvärr innebära långa flysträckor och det kan ju bli tråkigt i längden.


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Är "bra i sängen" ett personlighetsdrag? För jag vill nämligen inte ha någon annan typ av partner just nu. Men om jag ska försöka se lite mer långsiktigt så är väl det jag söker hos min framtida pojkvän att han orkar med min hysteriska attityd och att han har bra musiksmak. Ett plus är om han heter Alexi Laiho och spelar gitarr/sjunger i Children Of Bodom. I övrigt ska en man ha långt hår (skägg är också ett extra plus) och för guds skull vara längre än jag! Jag har lämnat dom korthåriga dvärgarna bakom mig. :P


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Jamen typ. Men jag skulle gå under om jag bara tänkte på allt det där. Därför ser jag till att ha saker att se fram emot på min lediga dagar. :)


Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?

Haha! I högstadiet fick jag och Tessus inte längre sitta bredvid varandra på franskan för att vi aldrig kunde hålla käft (pratade hårdrock hela lektionerna). På matten i 7an blev jag och Maja utslängda lite då och då när vi gick över gränsen (sen bytte jag mattegrupp och således också lärare till, ovan nämnde, Jan). I gymnasiet lugnade jag ju knappast ner mig, men där visste jag exakt vilken gräns varje lärare hade, så jag slapp bli utslängd.


Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21 år. Ångest. Bara 3 månader kvar (drygt). Men jag får i alla fall dricka alkohol i USA om jag skulle få för mig att åka dit.


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Njae, inte speciellt. Eller, ibland. Särskrivning klarar jag inte av!


Tror du på liv på andra planeter?
Det känns ologiskt att endast en planet i hela universum skulle vara lämpad för utveckling av livsformer. Dessutom har vi väl alla sett Mars Attacks?


Tror du att Gud är man eller kvinna?
Nej, jag tror att Gud är en bluff.


Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Jag antar att dom var fulla? Nej men det dom sagt är att dom helt enkelt tyckte att Ingrid var ett fint namn, och att dom ville ha ett namn som gick att uttala på spanska (Inkriid? Låter ju jävligt bra på spanska). När det kommer till mellannamnen, Isabel och María (observera stavningen på María) så är det släktnamn bägge två.


Gillar du senap?
Nä, inte speciellt faktiskt.


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"Nu går jag och lägger mig och tänker fan inte vakna förrns allt är bra!" Sen gör jag det.


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Inte under några som helst omständigheter!


Tycker du om att krama folk?
Jag föredrar om dessa kramar fortsätter vidare till den så kallade "tredje basen".


Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Hmm... Kommer faktiskt inte på någon.


Vad är du allergisk mot?
Dom så kallade "musikerna" i bandet Kent, och den "musik" dom skiter ut. Jag klarar det inte! Annars är grönsaker jävligt läskigt också.


Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Tvärtom! Jag får en extra kick av att jag just ätit någonting med en själ, och tar en portion till!


Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Hmm... Vettefan. Lajni kanske? Fast hon bloggar ju typ inte längre. Nej jag vet! Lotten såklart!



That's it. Nu ska jag absolut sova!



Dagens låt:

Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll

Mama Said Knock You Out!

I'm gonna knock you out!


Referat av lördagen

På lördagen jobbade jag till 22.15... När jag kom hem såg jag ju då det underbara att Europe kommer till 2009 års Sweden Rock Festival. "Det här ska firas!" tänkte jag, och sprang ner till Etage. Träffade det vanliga folket. Carro och Joel bland annat, och tog, med mina sista slantar, en öl. Mycket trevlig kväll må jag säga. Jag var så glad. Fick ett lyckligt samtal från Elin som jublande prisade Europes närvaro vid SRF -09, och senare när en halvfull Jocke dök upp så visade även han sin glädje över detta.
I lövrigt så var det som vanligt mycket trevlig musik under kvällen, vacker skönsång och så vidare. Joel blev lite (mycket? ;P) full och försökte knäppa upp min bh inne på Etage, men jag hann fly. :P Sen så var det ju det sedvanliga slagsmålet mellan mig och Jocke över vilka som är bäst, Skid Row eller Guns 'N' Roses. Som vanligt vann ju jag eftersom jag slåss mest. Jocke är feg! Jag var hursomhelst kvar till stängning, och sov borta den natten. :P Någon har bett mig nämna att vederbörande är bra på att knäppa upp bhar också. :P Så nu nämns det: Lördagskvällens ragg var alltså den, tidigare nämnda, bh-magikern. Han var fortfarande lika duktig. Så, då var det sagt.

Så, då var det väl sovdags helt enkelt. Men innan du/ni surfar vidare så tycker jag allt att det är värt att spana in alla dom hittills presenterade banden till SRF. Klicka här och njut!
Godnatt!



Dagens låt:

Europe - Got To Have Faith (Den är bra!)

JAJAJAJAJAJAAAAA!!!!!!

Det bådar gott inför Sweden Rock -09! Bokningsansvarig har fått tuppjuck och gott ut stenhårt med att boka en radda med underbara band! Jag är så jävla lycklig! Vi snackar framför allt EUROPE, men också Heaven & Hell (a.k.a Black Sabbath), Motörhead, Uriah Heep, Soilwork, Amon Amarth, och så vidare, och så vidare. Faaaan vad kul det ska bli! Elin, vi kommer ha det så jävla underbart!

Igår hade jag roligt, men ska skriva om det senare idag. Nu är jag för mycket i extas för att kunna fokusera på annat än Sweden Rock Festival 2009!



Dagens låt:

Ungefär alla Europe-låtar!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

EUROPE TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG GRÅTER NÄSTAN AV LYCKA! KANSKE FINNS DET EN GUD? OCH HAN HETER "BOKNINGSANSVARIG PÅ SWEDEN ROCK"!!!!!!!!

Ingen låt, jag är för lycklig. ARGH!

Galen torsdag

Igår var en rolig kväll. Jag och Elin började med kannor på V-Dala. Bara där kan man ana vart kvällen kommer bära. Halvfulla och korkade som vi var fick vi för oss att beställa vitlöksbröd. Smarta brudar! Vi insåg rätt snart att om vi inte gjorde något åt våra andedräkter skulle vi få sitta själva resten av kvällen. Räddningen blev mer öl och Fishman-shots. Lagom runda om fötterna rullade vi iväg till Etage där vi hittade ungefär dom vanliga stammisarna. Frågesport. Vi kunde ungefär ingenting. Jag, Elin, Anders, Joel och Viktor var i ett lag. Som tur var så var dom andra lagen lika usla, och vi hamnade på delad förstaplats. Hur skulle nu detta avgöras? Ja med ölhävning naturligtvis. Elin verkade lite sugen på att representera vårt lag, men när hon fick veta vad tävlingen gick ut på så var det ju självklart att hon fick vika sig för mig. Att svepa en 0,4 med Spendrups är ju ingen konst, men tjejen jag tävlade mot var antagligen världens sämsta öldrickare. Hon tog två klunkar och spottade ut dessa på golvet (äckligt!). Vid det laget hade jag redan kört botten upp. Vårt lag vann med andra ord. Men satan vad snurrig jag blev! Kvällen fortskred med mera öl, och jag och Elin skulle ju i fyllan och villan sjunga Joruney - Don't Stop Believin'. Det gick naturligtvis åt helvete, men kul var det. Sen fick vi något slags återfall och sjöng lite Guns 'N' Roses också. Korkade som sagt.

En annan helt otroligt kul grej var att killen som rappade för mig och Joel på Stora Torget kvällen innan var tillbaka på Etage. Han gick ut stenhårt på karaoken! Körde hip hop-låtar, men med egen text. Det var helt galet kul! Etage kokade av undertryckta skrattanfall. Han skämde ju ut sig som bara fan! Undrar om han var full, eller bara dumihuvet?
Anders försvann hemmåt först, sedan avvek även Elin som fick skjuts hem. Jag var naturligtvis kvar till stängning (för jag har inget liv?), och kom hem idag på eftermiddagen. Sug på den ni!

Idag orkar jag inte gå ut. Det har kommit förslag och tjat från flera håll, men jag är verkligen för trött. Jag ska jobba imorgon dessutom. Börjar klockan tre och stänger sen på kvällen. Jobbigt! Får se om jag eventuellt orkar ta en sväng ner på stan efter det. Vi får se. Jag är tveksam. Om någon som läser detta har förslag på aktiviteter för lördagskvällen så är vederbörande mer än välkommen att framföra dessa. Jag är, än så länge, öppen för förslag. Etage är dock att föredra som vanligt (återigen; jag har inget liv?).

Nu ska jag poppa popcorn och äta upp dessa medans jag ser på film. Sedan ska jag ta igen förlorad sömn.



Dagens låt:

Journey - Don't Stop Believin' (Tillägnad Elin!)

Torsdagens asgarv

Okej, jag åkte alltså till Etage igår, som vanligt, och efter stängning hände ett par helt otroligt roliga saker:

  • Personalen drar in markiserna ovanför trottoaren. Det har snöat/regnat under dagen och det forsar ner vatten på ett par intet ont anande människor på trottoaren. Jag skrattade.
  • En kille som tillhör skaran som drabbats av vattenfallet lackar sate. Han ringer 112 (Ja det är sant! Han ringer 112!). Han talar hetsigt i telefonen om hur hans Tiger-rock blivit blöt. Tre gånger ringde han. Till sist kom polisen.
  • Polisen anländer till Etage (vi var ju bara tvungna att stanna för att se och höra fortsättningen). Killen undrar upprört vem som ska ta ansvar för händelsen, och kräver att poliserna tvingar personalen på Etage att betala kemtvätten av den exklusiva Tiger-rocken. Poliserna har svårt att hålla sig för skratt. Dom menar att inget brott har begåtts (duuh) och vi är till sist tvungna att fly därifrån för att inte börja asgarva.
  • Vi anländer till stora torget och börjar skrattandes diskutera händelserna. En kille som tidigare under kvällen varit på Etage kommer fram. Han berättar att hans kompis dissat honom och åkt hem, och att han nu behövde ett trapphus att sova i.
  • Killen meddelar att han hade velat rappa någon hiphop-låt på Etage, eventuellt sjunga reggae, men att listorna innehöll alltför lite från dessa genrer.
  • Han börjar rappa en låt han gillar med Eminem. Plötsligt byter han språk till svenska. Han berättar att det är han själv som skrivit texten. Den handlar om hans liv i Danmark. Texten var helt otroligt usel och vi höll återigen på att börja asgarva.
  • Vi ursäktar oss och springer iväg till Forum-torget där skrattsalvorna bryter lös. Satanihelvete vad kul det var! Ibland händer det roligaste efter att krogen stängt. Hoppas killen med Tiger-rocken kommer tillbaka ikväll för att skälla ut personalen. Kan bli kul.



Ikväll blir det Etage igen. Jag och Elin har en het dejt. Dock så börjar vi nog kvällen med några budget-öl, antagligen på V-Dala, eftersom vi bägge har den goda smaken att vara medlemmar i denna eminenta nation. Sedan går vi som sagt till Etage. Vi planerar att vinna frågesporten. Denna veckan blir det antagligen inte lika, för mig, fördelaktiga frågor, så jag hoppas att Elin kan vara till hjälp när jag ser ut som ett frågetecken. Jag hyser goda förhoppningar om att ikväll kommer bli en kanonkväll! Jag är taggad till tusen!



Dagens låt:

Queen - Don't Stop Me Now

KÖTTFÄRS!

Jag har just varit och köpt köttfärs. In your face, veganjävlar! Haha!

Etage ikväll? Ja, kanske...



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Seg

Skola eller inte? Det är frågan. Jag är så sjukt trött. Kommer ju typ somna på föreläsningarna. Å andra sidan är det nyttigt att gå på dom. Man fattar så mycket mer sen inför tentan, och det är ju definitivt en fördel om man säger så. Jag har en överbliven Red Bull ståendes bredvid sängen... Den kan kanske vara till hjälp idag. Jag hatar iofs Red Bull. Det smakar för jävligt. Men faktum är att jag blir pigg som fan av det, så man får pina i sig skiten, och det gör jag ungefär varje gång jag jobbar. Jag tror jag gör så. Dricker upp den där Red Bullen och sköljer ner med apelsinjuice. Mmm, apelsinjuice! <3



Dagens låt: Samma som igår! :D

HAHAHAHA!!!

Ps. Kim skickade just den här länken till mig: http://www.felix.se/
Lyssna på låten och tänk efter vad det låter som! XD (Jag dog elva gånger av skratt.)

Blickar framåt

Jag är fortfarande lite sur över min egen dumhet i lördags, men jag försöker blicka framåt! Exempelvis har jag och Elin en het dejt på torsdag som jag ser fram emot väldigt mycket. Vi ska fira att vi är lediga på fredagen. Jag tycker absolut att det är någonting värt att fira lite extra. Dessutom kollade jag just mitt kontoutdrag, och jag hade mer än jag trodde! DET om något är värt att fira! Och idag när jag kom hem från jobbet hade jag dels fått min bonuscheck från ICA och en massa mysiga rabatter, bland annat på balsam och popcorn, men också en rabattkupong från Libresse som gav mig ett GRATIS paket bindor! Jag känner att skälen till fest bara väller över mig! Fyfan vilket uppsving på den här dagen, som hittills varit så jävla usel. Regn, snö, blåst, kyla, skola, jobb och en massa äckliga människor. Skönt att få ett bra avslut.



Jobbet ja... Jag börjar misstänka att ungefär 90 % av mina kunder är förståndshandikappade. Är dom inte det så är dom jävligt bra på att spela det. Jag är så glad att jag inte har tourettes, för tänk om jag skulle spotta ur mig alla grejer jag tänker om kunderna?! Skulle fan få kicken och en käftsmäll. Jag tror jag har tänkt "kuken" 3000 gpnger idag bara för att jag varit så sur ("kuken" i detta sammanhang är alltså inte positivt :P), men även en massa annat som skulle få pryda och trångsinta jävlar attt panikspy på sina egna fötter. Jag tycker om att tycka illa om folk ibland tror jag. :P Jag är antagligen ett as av naturen. And lovin' it!

Undrar när jag börjar skolan imorgon? Och om jag ens har skola imorgon... Kanske kan vara bra att kolla upp det?
För övrigt har jag fortfarande Europe-ryck. Och min röst börjar komma tillbaka (det gick bra att jobba, till exempel).



Dagens låt:

Europe - Rock The Night (Lite uttjatad kan kanske tyckas av vissa, men den regerar!)



Korkad brud utan röst

Tror jag gjorde något mycket korkat i lördags. Jag menar, det var en kul kväll, men jag gjorde nog något väldigt, väldigt korkat. Jaja, kanske får en chans till "upprättelse", eller vad man ska kalla det, en annan gång.

För övrigt så har jag tappat rösten och får inte fram ett ord. Dom som minns hur jag lät på årets Sweden Rock, ungefär så låter jag. Jag låter inte alls med andra ord. Hurra!



Dagens låt:

Europe - Halfway To Heaven

And the winner is...

...Ingrid! Nej, nu är jag lite väl fjantig. Men det var såhärva, att jag, Anders, Joel, Carro och Jessica var i samma lag på frågesporten på Etage ikväll. Thomas var kvällens lekledare, och eftersom vederbörande har fin musiksmak så var det kanske inte världens svåraste quiz för oss med lika god musiksmak. 24 rätt av 28 fick vi. Och det innebar alltså seger och en varsin gratis-öl. Jag gillar gratis.
Jag kom hem för en dryg halvtimme sedan. Etage stängde visserligen två, men jag, Joel och Anders stod utanför och snackade en jävla massa skit en bra stund. Sen så promenerade jag en bit med Anders, innan jag slutligen hoppade på cykeln och rullade hemåt. Nej, jag är inte det minsta full, men jag har haft en skojig kväll. Jag lär inte gå och lägga mig. Jag ska ändå upp om ungefär två timmar.
Förresten, jag sjöng karaoke ikväll! Jag sjunger aldrig! Men jag och Carro sjöng Rock The Night, och det gick ju ändå hyffsat. Jag har ju kunnat texten utantill sedan jag var... 8? Nåt i den stilen. Bra låt som fan! En redig klassiker.

Nu ska jag lyssna på Europe tills det är accepterat att "gå upp" och hoppa in i duschen. På lördag ska jag förresten till Etage om någon är intresserad. :P Fredagen blir hemmakväll. Börjar jobba 7.45 på lördag så.
Men för folk som sover, eller precis ska gå upp: Godnatt och Godmorgon!

Och Elvis: Jag saknar dig med! Som fan!



Dagens låt:

Europe - 'Til My Heart Beats Down Your Door

PS.

Jag glömde skriva en viktig sak i förra inlägget. I natt vid kvart i två ungefär ringde det en kille till mig från dolt nummer och snackade en jävla massa skit. Om någon vet vem det var, eller vem som gett idioten mitt nummer, så säg till! Jag ska se till att den där snubben gråter blod och längtar efter döden! Han påstod att han fått mitt nummer av en gemensam kvinnlig kompis som bett honom ringa mig för att "fråga hur jag mådde!. Men vem som gett honom detta uppdrag vägrade han säga för hon ville tydligen "vara anonym", som han sa. Han fick en utskällning som hette duga, men jag vill gärna fortsätta med en "fysisk utskällning", kan vi kalla det. Man ringer inte kvart i två, natten till en måndag och snackar en massa skit. Den som sitter inne med viktig information gör bäst i att vidarebefodra denna till mig, annars kommer även han/hon att få ta del av den fysiska utskällningen!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

OMG!

Okej, jag la just av två helt magnifika rapar! Helt otroliga! Linnea skulle ha varit stolt över mig. Det var såhär va att jag blev paniktörstig och tog två klunkar sockerdricka jättefort. Sen tog jag ett par till. Och sen JÄVLAR! Jag är så bedrövad över att ingen var här för att uppleva detta magiska ögonblick. Åh!
Sockerdrickan köpte jag för övrigt på Ica Samköp. Det var den där dumma cp-bruden (som jag skrivit om för några inlägg sen) som satt i kassan. Jävla klåpare! Imorgon ska jag sitta i kassan på Ica Tunabackar (som är en miljon gånger bättre på alla sätt och vis, speciellt sortiment- och personalmässigt) och då ska folk minnsan få se var skåpet skall stå!

Det var väl ungefär det vettigaste jag uträttat idag. Eller, jag har läst lite inför morgondagens seminarium, men det räknas inte som vettigt. Hepåre!



Dagens låt:

Europe - Carrie

(En låt som var mycket betydande i lördags! OBS!)

Europe!

Kanske dags att skriva något här igen. Kan berätta om helgen.
Min helg började redan på torsdagen med tentafest (tentan gick helt okej) hemma hos Alexander. Det var hur kul som helst! Jag personligen skippade föreläsningen på fredagseftermiddagen och stökade lite hemma och lugnade ner mig, men jag undrar hur många som orkade dit.



På fredagskvällen tog jag bussen (lat) till Flogsta och besökte Victors födelsedagskalas en stund och överlämnade en present bestående av två filmer. Han verkade glad över dom. När jag grattulerat och hälsat på folket så tog jag bussen (lat igen) in till stan och Etage där bland annat Mehdi var. Träffade en gammal klasskompis vid namn Emma också, och så småningom ramlade även Sandra och Linnea in. Linnea hade tappat 200 spänn och var i upplösningstillstånd, förståeligt. Senare kom det ännu mer bekanta ansikten. Band annat Lisa och Carro som varit på V-Dala. Jag drack ett par öl men tog det lugnt eftersom jag skulle jobba på lördagen. När Etage stängde tog jag en taxi hem, och där slutade kvällen. :)


Vi blev vimmel-fotograferade av UppsalaVimmel på Etage. Jag ser uttråkad ut.
Jag ville gå till nedervåningen. Det gjorde vi.




På lördagen började jag jobba vid 15 och stängde butiken vid 22.15. Åkte hem och varavade ner lite och duschade, sen var det iväg till Etage igen. Där var det vanliga folket, Mehdi, Jäntan, Elin... Alla tre var även där under fredagen. :P Jocke smsade och meddelade att även han ämnade besöka Etage senare under kvällen, så senare kom även han dit. Vi bråkade som vanligt om vilket band som var bäst av Skid Row och Guns 'N' Roses. Jag vann naturligtvis eftersom jag har rätt, och börjde Jocke påstå annat så var det minsann nära att han fick sig ett kok stryk. Tror fan han fick en lättare örfil om jag inte minns helt fel. Även lördagskvällen var rätt nykter. Tog ett par öl bara. Kände för att bara ta det lugnt så det passade fint. Kvällen avslutades med ett "strul" också. Kanon!



Jag har Europe-ryck. Speciellt på Rock The Night. Lyssnar på den hela tiden! Den är ju så jävla underbar! En sån där låt som man bara kan röja till om och om igen, även om man sitter själv hemma en söndagskväll. Jag älskar den!

Nu får det räcka med skriverier för idag. Jag ska nog städa lite innan jag blir alltför trött. Och så ska jag dricka vatten, för jag har ätit popcorn och är törstig. Natti!



Dagens låt:

Europe - Rock The Night

Tentaplugg

Hela dagen har vigts åt tentaplugg, och snart ska jag sätta igång igen. Satt i skolan med folk från klassen och pluggade från 14 till 19 ikväll, och nu känns det faktiskt som om jag kan klara den här tentan. Jag är dock mäktigt trött på bibeln just nu. :P Varför måste bibeln vara så himla tjock? Räcker det inte med två moseböcker och två evangelier? Fullt med ordbajs, man skulle kunna korta ner det hela lite. Nu får jag alla Sveriges kristna på mig. Haha! Men faktiskt, jag är riktigt trött på att tolka bibeltexter. Men jag känner att jag börjar få grepp om det hela nu, och ska nog fixa det imorgon. Har varit och köpt massa energidryck som jag ska ha på tentan imorgon. Önska mig lycka till!

Nu ska jag ut i köket och äta middag och plugga med Parjin.



Dagens låt: Se föregående inlägg.

OBAMA!

Barack Obama är USAs nye president! Den 44e i ordningen, men den första svarta presidenten i landets historia. Det här är en historisk händelse! Kanske han kan skapa lite ordning i det kaos Bush lämnar efter sig. Kunde inte sova så kollade på valvakan, och jävlar anamma vad skönt det kändes när det var klart att Obama vunnit! Snart ska han hålla sitt segertal, det måste jag se innan jag somnar. McCain höll just sitt förlorartal. Ett ödmjukt sådant, men klart som fan man hör lite bitterhet i rösten. Konstigt vore det ju annars. Obamas tal är dock det jag verkligen ser fram emot.
Godnatt (godmorgon?) alla demokrater, kanske är vi lite mer optimistiska till världen när vi vaknar igen!



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Jag älskar sånt här!

Sånna här frågeformulär är bara så himla roliga! Jag hittade det här som jag sparat som ett utkast i min hotmail nån gång i högstadiet. Jag hade skrivit att syrran var 12, så det var ungefär fem år sedan! Sjuk länge! Dags att uppdatera!



1. Vad heter du?

Ingrid Isabel Maria Tiscornia

2. Vad är det för färg på byxorna du har på dig?

Svarta mjukisbyxor.

3. Vad lyssnar du på just nu?

Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive

4. Vad gjorde du igår kväll?

Pluggade.

5. Vad var det sista du åt?

En halstablett.

6. Hur är vädret hos dig just nu?

Vet inte. Det är natt, persiennerna är nere och jag orkar inte resa på mig och kolla. Men det är nog kallt.

7. Den sista personen du talat i telefon med?

Pappa tror jag.

8. Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?

Tänk om jag är gay?! Nej men det jag först registrerar är om mannen har långt hår och skägg. :D Sen tar jag in helheten.

9. Gillar du personen som skickade detta till dig?

Hehe, jag minns inte vem som mailade mig detta för fem år sedan.

10. Hur mår du idag?

Jag har ont i halsen och en smula tentaångest.

11. Vilken är din favoritdryck?

Vatten.

12. Favorit- alkoholbaserade dryck?

Öl.

13. Favoritsport?

Fotboll!

14. Hårfärg?

Brun.

15. Ögonfärg?

Silikon-grått. Pigg färg. xD

16. Soluppgång eller solnedgång?

Solnedgång. Jag gillar inte mornar.

17. Syskon, och deras ålder?

Cecilia, 17 år.

18. Favoritmånad?

Mars och sommarmånaderna.

19. Favoritmat?

Det ska innehålla kött, det är då ett som är säkert!

20. Sista filmen du såg?

Kollade på Starsky & Hutch på 4an i söndags.

21. Favoritdag i veckan?

Lördagar, även om jag jobbar då. Fredagar är en god tvåa.

22. Favorithobby?

Jag har väl ingen hobby? Hårdrock?

23. Är du för blyg för att bjuda ut någon?

Nej, jag är för jävla grym för att bjuda ut någon! Bjuda ut folk kan man göra när man är död. Typ.

24. Favoritlåt?

Många, men någonting med Skid Row Faller sig ju naturligt.

25. Sommar eller vinter?

Sommar för guds skull!

26. Kramar eller kyssar?

Kramar + Kyssar = Hångel → 6

27. Förhållande eller one night-stands?

När man väl är i ett förhållande känns ju det bäst. Men just nu vill jag inte ha något, så engångsgrejen känns bäst.

28. Choklad eller vanilj?

Vanilj. Ingen chokladmänniska. Längre.

29. Vill du att dina vänner svarar?

Jag tror att meningen med det här mailet var att man skulle skicka vidare det och få svar. Men det jag kan säga är att jag kanske vill ha lite kommentarer. :)

30. Vem är det störst chans svarar?

Charlotte brukar kommentera lite då och då.

31. Vem är det minst chans svarar?

Någon som inte läser?

32. Hur bor du och med vem/vilka?

Bor själv i mitt studentrum. Fast det bor ju fyra till i korridoren, men dom räknas inte. Haha! :P

33. Vad läser du för böcker?

Inga om jag kan slippa. Men blir ju en del kurslitteratur.

34. Hur ser din musmatta ut?

Jag har ingen. Kör laptop.

35. Favoritsällskapsspel?

Inte spelat sånt på evigheter, men Trivial Persuit är kul. (Vuxenpoäng!)

36. Kan du nudda din näsa med tungan?

Icke. Har aldrig kunnat heller.

37. Kan du korsa ett öga åt gången?

Självklart!

38. Är du romantisk?

HAHAHA! Nej verkligen inte. Jag är ett jävla as!

39. Skulle du säga att du är lycklig?

Inte ännu, men det kommer nog.



Kommer nog lägga upp fler sånna här grejer när jag kommer över dom. Har nog ett par sparade på helgon som kanske kommer upp snart.

Just nu pågår presidentvalet i USA för fulla muggar. Jag kräver att Obama vinner! Jag kommer få panik annars. det känns bara så fel att republikanerna, som udner dom senaste 8 åren ställt hela världen på ända, ska få leka Gud med världen i fyra år till. Sinnessjukt ju! Jag tänker dock inte valvaka nånting. Det gör jag inte ens när det är val i Sverige liksom. Resultatet ändras inte bara för att jag sitter vid tvn och svettas. Nej, nu ska jag sova, för imorgon är det RÅPLUGG hela dagen som gäller inför torsdagens tenta. Fan vad skoj! Inte.



Dagens låt:

Kiss - Psycho Circus





(Jag minns första gången jag såg den här videon på Voxpop på SVT. Jag tyckte den var så jävla grym! Mina föräldrar förbjöd mig att ringa och rösta till Voxpop efter den telefonräkningen. :P)

Samköp suger!

Jag var inne på Ica Samköp ikväll för att handla lite. Så frågar jag en tjej i personalen efter en viss sorts popcorn som saknas i hyllan, det finns dock en etikett, och hyllan har varit tom dom senaste gångerna jag vart där. Så jag frågar tjejen om dom är helt slut eller vad? Hon säger: "Asså, det kanske finns ute på lagret, men nu är det ingen som plockar upp." Dina lata jävla slyna! Det är ju du som ska gå och kolla om det finns! Hade någon frågat mig det när jag var på jobbet hade jag ju gått ut på lagret och kollat. Men hon bara står där som en invalid ko och glor. Jag fattar väl också att ingen pysslar med att plocka upp varor klockan nio på kvällen, men om en kund kommer och frågar om en vara så får man ju för helvete gå och kolla. Kanske så finns just den varan ute på lagret, och då är det fan inte så mycket begärt att du ska lyfta upp den med dina flottiga små fingrar och ge den till mig, så att jag kan betala för den och gå hem med den. Satan vad arg jag blev över så usel service. Jag skulle aldrig göra så! Den bruden borde jobba med någonting annat. Kanske med att rengöra kloaker när det blivit stopp?

Nu ska jag sova, för jag har gruppmöte klockan 8 imorgon bitti.



Dagens låt: Se föregående inlägg.

Plugg plugg plugg

På torsdag är det alltså tenta på delkursen "Tradition, skrift och tolkning". Det innebär råplugg den här veckan. JÄVLIGT kul. Eller inte. Men det är ju alltid skönt när det är över. Jag ska fanimej klara tentan! Omtentor är det värsta som finns. Djävulens påfund. Har en liten paus nu, sen ska jag läsa vidare.

Igår fick jag äntligen hem min nya soffa. En svart tresits-, skinnsoffa. Metal! Jag är så glad. Hur skön som helst. Jag ska sitta i den och plugga hela kvällen tänkte jag. Det enda som fattas nu i mitt rum är ett sofbord och en stereobänk, men det får bli senare projekt. Nu är jag bara så glad över min nya soffa.

Helgen förresten. Det var ju fest för Mikaela i lördags. Inte kunnat skriva om det eftersom det var hemligt. Hennes syster Madde fixade en överaskningsfest. Riktigt kul! Och där var också lite gammalt teaterfolk som var kul att träffa. Hanna Falk, Elsa, Hanna Eldh Rinaldo, Bosse och så Mickan såklart. När vi kände att vi festat klart i Gränby begav sig sällskapet in mot stan. Eftersom det var nästintill omöjligt att få tag på en taxi så tog dom flesta av oss bussen. Jag, Elsa och dom två Hannorna ställde oss i kö till Etage. Tyvärr så var det den dryga vakten som kollade oss, och han tyckte att bara jag var gammal nog att komma in, eftersom dom andra är ett år yngre än mig. Vi blev sura. Dom andra drog vidare, jag vet inte exakt var, men skulle tippa på Williams, och jag gick in på Etage. Alltid är det ju någon man känner. Och jajamensan, klart man stöter på Carro på en gång, och senare Mehdi, och så kom ju Anders så klart. Han stod en bit efter oss i kön. Så kvällen blev lyckad trots allt. Anders bjöd, som vanligt, på Fishman-shots. Man tackar, Anders! :)

Nej, nu är det nog dags att återuppta pluggandet igen. Vill inte! Men det måste ju göras. Jag önskar att jag hade fotografiskt minne. Att jag var som Dr. Spencer Reid i Criminal Minds. Det vore jäkligt nice! Bye!

Dagens låt:

Europe - Hero
(Jag var på konserten där dom spelade in videon! Det var på Hovet hösten 2004, under Start Of The Dark-turnén. http://www.youtube.com/watch?v=3Mw2IWC4nMw)

Sömnlös i...Uppsala?



Såhär jävla het är jag när jag inte sovit ett jävla ögonblick på hela natten. Jag kommer på jobbet idag! Egentligen behöver jag inte gå upp förrns om drygt en timme, men det känns så meningslöst att ligga och vrida sig i sängen längre. Och skulle jag mot all förmodan somna så skulle jag vara så trött att jag säkert inte skulle vakna av klockan och då komma för sent till jobbet. Det känns inte som en bra idé.
Kände att jag helt enkelt var tvungen att föreviga mitt miserabla, sömnlösa utseende på bild och visa för världen. Tack och lov har jag glasögonen på. Tänkte inte på det när jag tog bilden, men dom täcker ju faktiskt precis mitt ärr från hundbettet jag fick i sommras. :P
Och nu sätter cpt ovanför igång. Fyfan vad jag hatar den där människan! Såhär dags klampar man inte runt i klackskor och möblerar om! Jävla miffo! Jag vill verkligen att den människan ska dö!

Nu ska jag göra te och mackor och försöka komma till liv. Sen ska jag ta en dusch. Det brukar man piggna till av. I alla fall ibland. Kaffe orkar jag inte göra. Måste skaffa ny bryggare. Aja, mors!



Dagens låt:

Europe - Sign Of The Times

RSS 2.0