Julklappspanik!

Som vanligt är jag Sveriges sämsta när det gäller att handla julklappar. Tills för ett par timmar sedan hade jag inte hendlat en enda. Sen hittade jag en julklapp till Patrik när jag lallade runt på nätet, så nu är åtminstone en klar. Jag och Cecilia går nog ihop och köper något åt mamma och pappa. Det är alltid så jävla svårt till dom. Och vafan ska man köpa till mormor och morfar? Hade helt glömt bort dom. Kanske kan gå ihop med syrran där med och köpa nånting som dom kan ha ute på landet. Usch, jag hatar julklappar! Jag lär åka iväg till Gränby centrum den 23e och handla det sista. Får skynda mig som fan, jag jobbar fram till 18.00 och Gränby stänger 21.00. Men det borde ordna sig tycker jag.



Annars har det hänt ett antal trevliga saker sen sist jag skrev. Häromdagen fick jag exempelvis veta något som gjorde mig väldigt glad. Linnéa vet. Hon får alltid veta allting först. :P Hoppas du känner dig stolt Lajni!
Sen i torsdags var det personalfest. Jag tog det lugnt. Hade ingen större lust att bli det minsta full. Drack ett par öl, lite snaps och ett glas vin. Och varannan vatten. Hoppas jag inte håller på att bli vuxen. Somnade på en gång när jag kom hem. Var så himla trött. Även fredagen gick i latandets tecken. Somnade tidigt gjorde jag med. Ringde Patrik för att säga godnatt. Gossen var på partaj och blev galet förvånad över att någon kunde gå och lägga sig så tidigt. Haha! Jag ska snart ringa och väcka honom, mest för att jävlas. Hoppas han inte blir för sur. Jag måste ju hämnas lite för hur han väckte mig i söndags. Med hot om att hälla kallt vatten på mig och dra av mig täcket. Det hjälpte inte. Jag gick ändå inte upp förrns han gjort kaffe. Hah!

Nu ska jag gå upp, göra mig lite frukost, duscha och sen åka ner på stan eller somna om. Har inte bestämt vilket ännu. Ikväll blir det jobb. Har absolut ingen lust med det!



Dagens låt:

ZZ Top - Tush

Bästa helgen på länge!

Patrik var här i helgen. Hur mysigt som helst! Vi har bland annat tittat på Ronja Rövardotter, Bröderna Lejonhjärta och G - Som I Gemenskap, ätit pepparkakor framför Luciatåget på tv, ätit lunch på Kina-restaurang, och såklart en massa annat då. Cirka fem sekunder efter att han hade åkt hem började jag sakna honom. Knappast som att det har minskat nu. Kom tillbaka!!! Han hade tydligen köpt en julklapp till mig idag. Vilken press man känner på sig nu alltså! Jag är ju usel på att köpa julklappar. Men eftersom det är Patrik så ska jag anstränga mig lite extra. Puss!



Idag har jag varit på den första av två dagar på en kurs i ansvarsfull alkoholservering. Detta för att jag ska kunna jobba som utskänkare nästa termin i egenskap av pubvärd. Rätt intressant dag faktiskt, men jävlar vad trött jag var när jag kom hem.

Nu ska jag prata vidare med Patrik en stund och sen ska jag sova. Hepåre!



Dagens låt:

Dio - Holy Diver

Fint besök

Ikväll kommer Patrik hit. :) Det kommer bli hur mysigt som helst! Jag längtar massor! Vi ska se på film, äta pepparkakor, dricka julmust, äta skumtomtar och över huvudtaget ha en riktigt mysig fredagskväll. Framför allt så ska vi titta på Ronja Rövardotter, så jag har vart hemma hos mamma och pappa och hämtat videon och lite filmer, bland annat då Ronja såklart. På lördag får vi se vad vi hittar på, jag ska tyvärr jobba på dagen, men eventuellt så blir det en myskväll till sen. Hur som helst så längtar jag som bara fan, och på Patrik verkar det som om han också gör det. Så himla fin människa! Det kommer bli den bästa helgen på länge!



Dagens låt:

Hypocrisy - Eraser

 

Och alla i bandet är ju så förbannat heta! Speciellt Peter Tägtgren!

Jag och Pernilla ska slicka honom i ansiktet.


:)

Det kanske finns ett hopp för mänskligheten ändå. Hoppet heter Patrik. Fantastisk människa. :)

Förresten blev jag vald till pubvärd i måndags. På måndag och tisdag är det dags för utskänkningskurs!



Dagens låt:

Marc Cohn - Walking In Memphis

Alla är opålitliga!

För folk som tidigare inte fattat detta: Jag litar inte på någon, och jag tror inte på någon! Det finns ju vissa undantag såklart. Ett gigantiskt undantag är Linnéa! Vette fanken vad jag skulle göra utan dig, du underbara vän! Linnéa är en av dom få jag kan säga vad som helst till, och hon är en av dom ytterst få som jag verkligen litar på (fatta vilken press du har på dig nu Lajni! ;D). Och tusen grattis till dig! Lajni blev nämligen faster igår! Till en Miranda! :D Hursom, en underbar vän, och jag kräver att vi ska ses väldigt snart! Jag har en fantalastiskt rolig grej att berätta! Puss!



Dagens låt:

Running Wild - Pirate Song

Huvudvärk

Jag hade glömt hur jävla dåligt man mår dagen efter en rödvinsfylla. Allt det där vattnet och ändå vaknade jag med huvudet i småbitar. V-Dala igår. Det var spelning i puben så jag var där och tog en öl. Marit föreslog att vi skulle dela på en flaska vin. Eftersom vi var fyra stycken tänkte jag att det kunde väl vara okej. Dock så köpte Emil en flaska till sen, och jag tog en till öl. Sen brakade helvetet lös! Eller, det gjorde det väl egentligen inte, men jag fick i mig lite mer än jag täkt mig från början. Kanske inte var så jättefarligt egentligen, förutom huvudvärken imorse. Och inte hade jag några huvudvärkstabletter hemma. Det fanns bara en sak att göra: Köpa Loka! Det funkar fan jämt! Så jag drack en halv flaska och somnade ett par timmar innan jag gick hem till mamma och pappa för att ta hand om hundarna. I övrigt ingen bakfylla, lite ångest sådär över pinsamma och kanske inte så smarta saker man gjort, men det kan jag leva med. Sov lite till när jag kom hem från mamma och pappa, och nu sitter jag och ser på tv. Borde sova, för jag ska jobba imorgon, men jag ska ge det ett försök strax.



Senaste dagarna har jag lyssnat lite på Sleeping Sun med Nightwish. Har ju aldrig varit något större fan av Nightwish, även om jag tycker att dom började göra mycket bättre musik sen dom bytte sångerska, men just Sleeping Sun är jävligt vacker, trots att det är Tarja som sjunger den. Annars har det varit en del Amorphis också på senaste. Jävla bra band. Senaste skivan, Skyforger, är ju totalt guld! Och den får mig att tänka på Sweden Rock i sommras, eftersom vi lyssnade på den i bilen både på vägen ner och på vägen hem. Ska lyssna lite strax innan jag somnar.




Dagens låt:

Amorphis - My Sun

How I wish to go down with the sun

Fyfan, en av världens sämsta dagar. Ingenting går som det ska och jag är bara arg och ledsen. Kan någon vara så vänlig att låna mig ett skjutvapen?! I stort sett alla människor är ju helt dumma i huvet! Vette fan vad jag ska göra med alla jävla idioter som finns omkring mig. Ibland undrar jag hur många vänner jag har som verkligen är "på riktigt". Tror fan inte det är speciellt många egentligen. Visst, jag har kompisar som jag umgås med, festar med och tycker om, men folk som jag vet verkligen skulle ställa upp, dom kan jag enkelt räkna på min ena hand. Fyfan. Dock har jag på senare hittat en bra terapeut i Patrik som man verkar kunna prata om allting med. :) Sådana människor är bra. Jag hoppas att han vet att han får ösa ur sig på mig med om han vill. Det ska bli kul när han kommer till Uppsala och röjer med mig. :) Lite öl och metal slår ju sällan fel!

Nu har jag inget mer att skriva än en massa mer tjat om hur jävla dumma i huvet alla är, men eftersom jag redan klargjort min åsikt i ämnet så slutar jag här.



Dagens låt:

Nightwish - Sleeping Sun

RSS 2.0